Χρήστος15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Συγνώμη αν σας έχω κουράσει αλλά σαν newbie προσπαθώ να κάνω κάτι και εγώ. Λοιπόν είπα μιας και είχα 4 απο Site: αυτούς τους ανεμιστήρες να κάθονται και μιας και έχω το enthoo pro να βγάλω όλο το μπροστά τμήμα σκληρούς hdd, όπως και έκανα και έβγαλα τον 200 ανεμιστήρα που είχε το κουτί και έβαλα 3 απο τους corsair. Όλα καλά πάω να κλείσω ανοίγω τον υπολογιστή και βλέπω οτι οι ανεμιστήρες της υδρόψυξης nepton 280L( Site: jet flo 140 ) δεν δουλεύουν. Τους συνδεσα και αλλού και πάλι τα ίδια, υπάρχει περίπτωση να κάηκαν? και αν ναι πως? τώρα έβαλα στην υδρόψυξη τον ενα corsair που είχε περισσέψει και έβγαλα τον ένα απο μπροστά και το έβαλα και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αν τους δοκιμάζεις σε molex και δεν ξεκινούν, μάλλον έχουν θέμα. Αλλά καμμένα fan; Δεν το έχω ξανακούσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μήπως οι ανεμιστήρες έκαναν κύκλωμα με το μεγάλο και αλλάζοντας τον έχεις κάνει κάτι λάθος στη συνδεσμολογία; Δοκίμασε να συνδέσεις έναν έναν δεν μπορεί να πάθανε ζημιά όλοι μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Σε molex πως να τους δοκιμάσω? τους δοκίμασα και ξεχωριστά έναν έναν σε άλλες θύρες κατευθείαν στην μητρική και πάλι τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Όποιος μπορεί ας κάνει κάποια πρόταση για 2 ανεμιστήρες 140 με μπλέ led αν γίνετε η και χωρίς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα