Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εκαναν την εξης ερωτηση την οποια δεν ξερω να απαντησω με σιγουρια και θελω την αποψη σας.:

ΔΕΔΟΜΕΝΟ : Οι aftermarket ψυχτρες για GPU ειναι συμβατες με πολλα μοντελα αν οχι τα περισσοτερα .
Ομως οι ψυχτρες που βαζουν πανω οι κατασκευαστες που ειναι non-reference , ειναι συμβατες με αλλη καρτα περα απο αυτη για την οποια κατασκευαστηκαν ? πχ μια ψυχτρα απο GTX 580 θα ταιριαζε σε μια 560 ή ξερω γω απο μια 480 σε μια 570 ?

Αν οχι γιατι ? (υποθετουμε οτι η ψυχτρα δεν χτυπαει καπου και τεχνικα χωραει πανω στην καρτα. ) Ειναι λογικη σκεψη?

Εχει νοημα δηλαδη σε μια πραγαμτικα καμμενη καρτα να κρατησουμε την ψυχτρα πριν κανουμε μπρελοκ την gpu ?

Αυτην απορια μου την δημιουργησε ενας φιλος οταν του ειπα οτι πειραματιζομαι με επισκευες με φουρνους και heat-guns σε gpus . 

Επεξ/σία από conkal
Δημοσ.
Αν έχεις 2 ίδιες κάρτες  πχ 2 χ 460 reference design απο διαφορετικές εταιρίες τότε ναι,  ταιριάζουν.

Αν είναι custom PCB, η διαφορετικά μοντέλα ( πχ 460, 470, 5850 κτλ )  με διαφορετικά coolers τότε όχι.

• Like 1
Δημοσ.

εξαρταται.λογικα εαν δεν βρισκουν πουθενα θα εισαι οκ εαν ο πυρηνας ειναι περιπου ο ιδιος.μιλαω για ψυχτρες που πιανουν μονο πυρηνα και οχι μνημες.

Δημοσ.

θα εχω μια zalman vf3000 που ειναι custom της zotac απο μια 480 αλλα κανει για 470-480-570-580 και μαλλον μια 550 που δεν εχει ψυχτρα . και ελεγα να το δοκιμασω . Απο δευτερα και αν εχω καλο αποτελεσμα θα το γραψω εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...