Junior22 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Οπως λεει και ο τιτλος το pc της υπογραφης μου καθυστερει απιστευτα για αγνωστους λογους σε απλα πραγματα.Εκανα φορματ μισο μηνα πριν και ακομη απο την πρωτη εβδομαδα αργουσε.Εξηγω:Αν τον κλεισω και τον ξαναανοιξω(πλεον το βαζω μονιμα σε sleep mode οταν δεν το χρησιμοποιω),απο τη στιγμη που θα εμφανισει την επιφανει εργασιας μεχρι να μπορω να χρησιμοποιησω το ιντερνετ ή να κανω οτιδηποτε οπως απλα να ανοιξω ενα φακελο, περνανε περιπου 2-3 λεπτα,επειδη φορτωνει το steam,razer synapse και οτι αλλο προγραμμα φορτωνει για παρα πολυ ωρα.Τα προγραμματα δεν θεωρω πως ειναι αρκετα για να κανει τοση υπερβολικη ωρα. Επισης αρκετες φορες εχω framedrop στη Dota 2 και αν δεν ειναι θεμα με καποιο patch τοτε δεν μπορω να φανταστω πως η καρτα γραφικων μου δε σηκωνει τη Dota 2 στα full settings και πιστευω εχει να κανει με καποιο προβλημα στο hardware.Επισης,ενω π.χ. παιζω dota και θελω να ανοιξω ενα φακελο για να τρεξω το skype,κανει 2-3 δευτερολεπτα για να τον ανοιξει,χρονος υπερβολικος πιστευω για κατι τοσο απλο ενω το pc ουσιαστικα εχει ανοιχτη μονο τη dota..Τι πιστευετε πως μπορει να φταιει?Ειλικρινα πιστευω πως το hardware μου ειναι τουλαχιστον επαρκες για να κανει αυτα που κανει χωρις αυτη την τεραστια καθυστερηση..
johnbond Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Πιθανώς ο δίσκος να μην είναι καλά..για αρχή βάλε το hd sentinel να δεις σε τι κατάσταση είναι..
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τι θα λεγες να διαθεσεις καποια χρηματα ωστε να παρεις εναν SSD για το λειτουργικο σου συστημα? Ειναι αρκετα αξιολογα τα κομματια του υπολογιστη σου και με εναν SSD θα δεις μεγαλη βελτιωση στην αποκριση του συστηματος.
Junior22 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ετρεξα το hd sentinel και δε μου εβγαλε καποιο προβλημα(performance & health 100%)..Το σκεφτομαι για ssd απλα η καθυστερηση αυτη ειναι κατι σχετικα προσφατο και δε μπορω να καταλαβω που οφειλεται..Δεν αλλαξε κατι στη χρηση του υπολογιστη απο παλαιοτερα και μου φαινεται περιεργο να καθυστερει τοσο πολυ..Για SSD το σκεφτομαι απλα δεν ξερω ποιον να διαλεξω..Καμια προταση για 1)τι μπορει να φταιει και 2)ssd?
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τρέξε μια το mydefrag με προφίλ system disk monthly και βλέπουμε, σε μεγάλους δίσκους όταν κερματίζονται χάνουν πολύ σε ταχύτητα,ιδίως στην αρχή που πάνε να ξεκινήσουν όλα μαζί ένας μηχανικός πάντα θα έχει καθυστέρηση.
Mikri Nefeli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ε,ένας κανονικός τερματισμός δεν κάνει κακό. Πόσο καιρό ξεκινάει από sleep; Το τι θεωρείς εσύ είναι άσχετο,από τη στιγμή που ο σκληρός σου δεν έχει πρόβλημα,προφανώς φορτώνει ένα κάρο αηδίες και αργεί. Αφαίρεσε προγράμματα από το startup να ησυχάσεις.
Junior22 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Το ετρεξα το mydefrag.Θα ξαναποσταρω οταν χρησιμοποιησω καποια προγραμματα για να μπορω να κρινω αν αλλαξε κατι..Απο το sleep ξεκιναει αμεσως ενω αν κανω reboot τοτε ειναι που αργει αφου ομως εμφανισει την επιφανεια εργασιας.Οχι δε φορτωνει προγραμματα γιατι δεν εχει μεσα τιποτα σπουδαιο και επαναλαμβανω πως τα ιδια προγραμματα ειχα και λιγο πιο παλια αλλα δεν κολλουσε οπως κολλαει τωρα.
Mikri Nefeli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ok,ανέβασε μια εικόνα να δούμε τι ξεκινάει.
johnbond Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Κάνε και ένα reset στις ρυμίσεις του bios ή και update αν υπάρχει μπάς και.... Αλλά είναι περίεργο..Αν αμέσως μετά το format ήταν πάλι τόσο αργό σημαίνει οτι κάτι φταίει στο hardware.
Junior22 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Οκ εκλεισα καποια απο το startup και ξεκιναει αρκετα πιο γρηγορα.Ωστοσο συνεχιζει να αργει στο αστειο multitasking που κανω μεταξυ dota και browser..Επισης για το framedrop στη Dota τι μπορει να φταιει?
black adder Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ω τι θαύμα.Εικόνα τελικά θα ανεβάσεις;Για να δούμε όλη την αλήθεια.. Για το framedrop φταίει το Πασόκ συνήθως. Θα σου έλεγα τι να κάνεις,αλλά μέχρι να με ακούσεις και απλά να το κάνεις,ας έρθει άλλος να παίξει. Το χρυσό κουρέλι....
Junior22 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Χμμ..για το χιούμορ σου όμως ποιος φταίει?και ξαναλέω για τυχόν προβλήματα στην όραση,η καθυστέρηση στο απλό multitask(2 ή 3 προγράμματα) συνεχίζεται,πράγμα για το οποίο δεν πιστεύω ότι ευθύνονται τα προγράμματα στο startup(απλώς έκλεισα steam,Skype,razer synapse καιβελτιωθηκε)..Επισης ξαναεπισημαινω πως τα ίδια πάνω κάτω προγράμματα είχα και παλιά στο startup και δεν αργούσε 2-3 λεπτά μέχρι να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ούτε ήταν τόσο αργό γενικότερα.Διαβάζουμε τι γράφει ο άλλος και δεν προσπαθούμε να το παίζουμε έξυπνοι στεκομενοι μόνο σε ενα πράγμα.Στην τελική,για αυτο υπάρχουν τα φορουμς για να ρωτάμε.
TheELF Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αν έχεις μόνο αυτόν τον έναν δίσκο 1tb και ιδίως αν τον έχεις και σε ένα μόνο κομμάτι τότε όσο ποιο γεμάτος είναι, τόσο ποιο «μακριά» είναι τα αρχεία τον windows από τα αρχεία των εφαρμογών και πρέπει συνεχώς η κεφαλή να πηδάει μπρος-πίσω. Δεν είναι σίγουρο αν είναι από αυτό αλλά είναι μια εξήγηση γιατί πήγαινε καλύτερα όταν ήταν φρέσκια η εγκατάσταση.
Junior22 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μαλιστα..Επομενως επειδη σκεφτομαι να αγορασω εναν ssd εδω και καποιο καιρο,ποιον προτεινετε?Κοντα στα ~100 ευρω να ειναι κατα προτιμηση..
tasosvafi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/samsung-mz-7te120bw-840-evo-series-ssd-120gb-25-sata3-p-PER.306078
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα