_chris_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 χρησιμοποιώ σε έναν υπολογιστή chrome και firefox. θέλω να μεταφέρω όλο το "πακέτο" ή αν δε γίνεται όλο όσο το δυνατόν περισσότερα σε άλλον υπολογιστή. δηλαδή ιστορικό, cookies, κωδικούς....... όπως δηλαδή τα βλέπω στον έναν υπολογιστη να τα βλέπω και στον άλλον. γίνεται αυτό που ζητάω; δε θέλω να κάνω συγχρονισμό. ψάχνω μήπως μπορεί να γίνει με κάποια απλή αντιγραφή αρχείων. δηλαδή που αποθηκεύει όλα αυτά ο chrome/firefox; αν μεταφέρω τους κατάλληλους φακέλους δε θα δουλέψει;
Kostasspil Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 για τον chrome, αν κανεις login στον αλλο σου υπολογιστη στο google account σου, μεταφερονται σελιδοδεικτες, κωδικοι κλπ. για firefox δεν ξερω.
_chris_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 δε θέλω με Login. θέλω αν γίνεται με κάποια απλή αντιγραφή χειροκίνητα, ώστε να τα έχω μαζί μου σε portable φάση
NikosKallithea Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 χρησιμοποιώ σε έναν υπολογιστή chrome και firefox. θέλω να μεταφέρω όλο το "πακέτο" ή αν δε γίνεται όλο όσο το δυνατόν περισσότερα σε άλλον υπολογιστή. δηλαδή ιστορικό, cookies, κωδικούς....... όπως δηλαδή τα βλέπω στον έναν υπολογιστη να τα βλέπω και στον άλλον. γίνεται αυτό που ζητάω; δε θέλω να κάνω συγχρονισμό. ψάχνω μήπως μπορεί να γίνει με κάποια απλή αντιγραφή αρχείων. δηλαδή που αποθηκεύει όλα αυτά ο chrome/firefox; αν μεταφέρω τους κατάλληλους φακέλους δε θα δουλέψει; Για τον firefox Aν εχεις windows http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php Για τον chrome Για τον chrome όταν τελειώσεις με τον firefox, ανοίγεις τον chrome και τα τραβάς από τον firefox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα