Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα laptop toshiba c660 (i3) το οποίο ξεκινάει κανονικά αλλά μέσα στο λεπτό σβήνει.

σίγουρα είναι θέμα hardware.

μπαίνω στο bios να δω τις θερμοκρασίες (δυστυχώς το Bios όμως δεν έχει τέτοια επιλογή) και πριν προλάβω καλά καλά να ψάξω τις ρυθμίσεις σβήνει (δε κάνει επανεκκίνηση). 

αυτό το κάνει συνέχεια και με τον ίδιο ρυθμό. δεν έχω χρονομετρήσει ακριβώς πόσο αλλά κάπου στο λεπτό κρατάει ανοιχτός.

ποιες κινήσεις θα πρέπει να κάνω μήπως και βγάλω άκρη μόνος.

διαγνωστικά tools δε μπορώ να τρέξω μιας και σβήνει αμέσως.

η θερμοκρασία μου ήρθε στο μυαλό αλλά άμα είχε ανεβάσει θερμοκρασίες όταν το ξανα άνοιγα θα άνοιγε αμέσως; δε θα έπρεπε να κρυώσει λίγο για να ξεκινήσει;

ακούω ιδέες.

Δημοσ.

βασικά τον έχω με τον φορτιστή.

τη μια φορά που δοκίμασα με τη μπαταρία έκλεισε. νόμιζα ότι δεν έχει μπαταρία αλλά και μόλις σύνδεσα το φορτιστή έκλεισε και τότε.

έχω 2 φορτιστές και δε βλέπω διαφορά.

υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να βρω μια μπαταρία να δοκιμάσω αλλά αν ήταν θέμα μπαταρίας δε θα δούλευε όσο ήταν στο ρεύμα;

δυστυχώς δεν έχω κανένα dimm μνήμης να δοκιμάσω μήπως και....

το ανεμιστηράκι ακούγεται να δουλεύει.

σκέφτομαι να το κάνω βίδες και να τα συνδέσω πάλι.

Δημοσ.

Για αρχη βγαλε τη μπαταρια και το τροφοδοτικο,πατησε το πληκτρο ον οφ για 30-40 δευτερολεπτα,αν ειναι θεμα θερμοκρασιας ναι λογικο να σε αφησει περιπου ενα λεπτο το συστημα και μετα να σβησει.αφου ανοιξει πηγαινε στην τελευταια καρτελα του bios -exit επιλεξε default settings το f10 και το y(yes)προτεινω αυτο για αρχη, αν συνεχιστει ειναι θεμα θερμοκρασιων οπου θα ειχες και πριν μερες προβληματα,δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη να συμβαινει
εαν διορθωθει ετσι το προβλημα ειναι καλο να επαναφερεις τον υπολογιστη στην αρχικη κατασταση (out of box)

Δημοσ.

δοκίμασα να βάλω default settings στο bios και για πολύ λίγο που το δούλεψα δε μου έκλεισε.

βέβαια το είχα λίγη ώρα στο bios και δε μου έκλεισε πριν τα βάλω default που σημαίνει ότι ίσως και να  μην έσβηνε έτσι κι αλλιώς

τώρα τι να πω. δεν είχα πειράξει κάτι στο bios. ανεξήγητα πράγματα

θα το δουλέψω λίγο παραπάνω αύριο που θα έχω χρόνο και βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...