monoxromos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Φίλες και φίλοι αντιμετωπίζω εαν πολυ σοβαρο προβλημα και δεν μπορω να κανω καμια εργασια στον υπολογιστη μου. Επιχείρησα να κατεβασω μια δοκιμαστικη έκδοση του SAMCAST εκειπου εκανε εγκατασταση ξαφνικα μου αλλαζει ολα τα προγραμματα; και εκτος απο το word οτι κι αν επιλεξω μου ανοιγει το windows media center. Οποιο εικονιδιο κι αν ανοιξω και δεν εχει πια επιλογη ανοιγμα με...., μου ανοιγει το WMC! Ακόμη και το AVG να ανοιξω με παραπεμπει σε WMC, δεν μου επιτρεπει επισης επαναφορά ,δεν ανοιγει μου λεει η επαναφορά. Ολα πλεον ανοιγουν αυτο το μπλε πράγμα που λεει για ταινιες κλπ.Κανενα αρχείο ,καμια εφαρμογη δεν λειτουργεί όλα παραπέμπουν στο WMC. Το μόνο που σκεφτηκα ειναι να αγοράσω νεο σκληρο δισκο αλλα παλι λεω δεν ρωτάω τους φιλους εδώ μπηπως μου βρουν καμια λυση. Μου ανοιγει ο πινακας ελεγχου αλλα δεν υπαρχει κατι σε win media center η play για να το διαγράψω Ανοιξα τον φακελο που βρισκεται ο win media center αλλα δεν εχει unist.ουτε και μενονωμενα μου επιτρπει διαγραφη αρχείων. Πολλα εγραψα αλλά πολυ μεγάλη ειναι και η απελπισια μου. Σας ευχαριστω για την βοήθεια σας.
-nf3rn0_MaSt3R Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 πηγαινε σε ενα αρχειο που εχεις και ιδιοτητες και μετα αλλαγη και βαλε το σωστο προγραμμα... αν καταλαβα καλα εχεις ορισει να ανοιγουν ολα τα αρχεια με το προγραμμα που κατεβασες...
monoxromos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εγω δεν εχω ορίσει τίποτα,μονο του τα έκανε ολα αυτά.Δυστυχώς τα προγραμματα που έχω στην επιφανεια εργασιας εχουν επηρεαστεί και δεν εχουν επιλογη ανοιγμα με... Μια Βοήθεια γιατι πρέπει να κάνω καποιες εργασίες και δεν γινεται τιποτα.
actorgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 για XP και win7 http://www.techsupportall.com/file-association-fixes/
actorgr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 ακομα καλυτερα http://goo.gl/f1P3AWδιαλεξε μεθοδο 4
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το προγραμματάκι. κατέβασε την portable edition. Προσοχή θα τσεκάρεις μόνο αυτό που λέει repair file associations
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα