nickvts13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το smartphone μου.O default launcher του κινητου μου κανει συνεχεια οταν βγαινω απο καπια εφαρμογη redraw.Αυτο το προβλημα δεν το εχω με τον nova launcher αλλα προτιμω τον default λογω του knock on.Οποτε μπορω να κανω κατι ωστε να μην κλεινει το συστημα τον launcher??
vasilisga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ειναι θέμα ραμ Ο nova ειναι πολύ ελαφρύς για αυτό και δεν σου κάνει redraw, σε αντίθεση με τον στοκ Samsung έχεις?? Το μόνο που μπορείς να κανεις ειναι κλείνεις τις εφαρμογές που ανοίγεις, να μην τρέχουν δηλαδη στο background, μετα υπάρχουν και αλλες λύσεις με αληθινούς task managers κτλ σλλα ειναι πολύ μπελαλιδικη διαδικασια
nickvts13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ειναι θέμα ραμ Ο nova ειναι πολύ ελαφρύς για αυτό και δεν σου κάνει redraw, σε αντίθεση με τον στοκ Samsung έχεις?? Το μόνο που μπορείς να κανεις ειναι κλείνεις τις εφαρμογές που ανοίγεις, να μην τρέχουν δηλαδη στο background, μετα υπάρχουν και αλλες λύσεις με αληθινούς task managers κτλ σλλα ειναι πολύ μπελαλιδικη διαδικασια lg εχω αλλα και ειναι πολυ εκνευριστικο...και τις εφαρμογες τις κλεινω τακτικα
vasilisga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ναι ειναι Η μόνη λύση ειναι αυτη που πρότεινα η να ασχοληθείς με custom roms κτλ που δεν το προτεινω Ποιο κινητό έχεις?
nickvts13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ναι ειναι Η μόνη λύση ειναι αυτη που πρότεινα η να ασχοληθείς με custom roms κτλ που δεν το προτεινω Ποιο κινητό έχεις? το lg l9ii εχω αλλα με custom rom ουτε εγω θελω να ασχοληθω γιατι εχω παρει το κινητο προσφατα και δεν θελω να χασω την εγγυηση
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασε να αλλαξεις launcher. Δεν λυνει το προβλημα ακριβως, αλλα δινει μια εναλλακτικη.
nickvts13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τι εννοεις να αλλαξω?Εχω κατεβασει τον nova
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τι εννοεις να αλλαξω?Εχω κατεβασει τον nova Γραψε λαθος, δεν προσεξα το σημειο με τον Nova. Δες μηπως υπαρχει καποιο theme (που στανταρ θα υπαρχει) στον Nova για να τον κανεις οπτικα ιδιο με τον stock.
nickvts13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Γραψε λαθος, δεν προσεξα το σημειο με τον Nova. Δες μηπως υπαρχει καποιο theme (που στανταρ θα υπαρχει) στον Nova για να τον κανεις οπτικα ιδιο με τον stock. Mα οπτικα δεν εχω προβλημα απλα το knock on δεν δουλευει στον nova παρα μονο stock...για αυτο τον προτιμαω τον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα