Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ηθελα να σας ρωτησω που κυμαινονται οι τιμες για ενοικιαση  ενος καλου σερβερ για να καλυπτει ευρωπη κυριως οπως κ για μονο Ελλαδα?

Επισης ποσο κοστιζει η αγορα ενος domain name?

Δημοσ.

τα domains (κλασικές καταλήξεις com/gr/eu/net) πάνε κοντά στα 20-25ευρώ τη διετία. Τώρα όταν αναφέρεσαι σε server εννοείς webServer? Γενικά συνδέονται στο Internet και σε αυτό όλος ο κόσμος, οπότε συνδέονται όσοι έχουν internet. Η τοποθεσία του στο χάρτη σε ενδιαφέρει συνήθως για το Ping. Γενικά για τις ανάγκες ιστοσελίδων η Ευρώπη μας είναι μια χαρά. Το κόστος για φιλοξενία μιας απλής μη απαιτητικής ιστοσελίδας ξεκινά από 1-2€/μήνα και μπορεί να φτάσει 12+€/μήνα.

Δημοσ.

Το .eu το βρίσκεις και με 2+φπα το έτος.

Όσο για τους dedicated server ξεκινάνε από 10+φπα και ανεβαίνουν στο θεό, ανάλογα το τι θες να κάνεις.

Πολλές φορές και ένα VPS θα σε βολέψει.

Οι τιμές με φθίνουσα φορά είναι Ελλάδα -> Ευρώπη -> Καναδάς -> ΗΠΑ.

Συνήθως δεν σε απασχολεί που βρίσκεται ο server αλλά μερικές φορές είναι βασικό στοιχείο.

Το insomnia μετακόμισε στη hetzner που είναι στη Γερμανία. Πολύ καλή εταιρία.

Δημοσ.

dedicated server = αυτόνομο μηχάνημα αποκλειστικά για εσένα

vps = εικονικός server όπου μοιράζεσαι το hardware με άλλους

Δεν έχει σημασία η φυσική του τοποθεσία για το που θα προβάλλεσαι. Απλά επηρεάζει το πόσο άμεσα θα ανοίγει η σελίδα, ping.

Δημοσ.

Όσο για τους dedicated server ξεκινάνε από 10+φπα και ανεβαίνουν στο θεό, ανάλογα το τι θες να κάνεις.

Dedicated server με 10 ευρώ + ΦΠΑ? Αν δεν πρόκειται για κονσερβοκούτια του 1995 με ενδιαφέρει, πες περισσότερα.

Δημοσ.

Not bad, τους έχεις δοκιμάσει;

Την εταιρία παλιότερα ναι, η συνεργασία μας δεν έληξε αισίως γιατί με ενημέρωσαν πως κάηκε ο δίσκος και δεν ήθελα να χάσω τα αρχεία μου, αλλά η ip μου την χρησιμοποίησε αμέσως άλλος, και μετά από αρκετές συνομιλίες θα μου έστελναν τον καμένο δίσκο αλλά δεν τον έλαβα ποτέ. Ελπίζω να έχουν σοβαρευτεί, δεν ξαναπάω πουθενά χωρίς backup δίσκο.

Δημοσ.

Ναι την έχω υπ' όψιν την Kimsufi, νόμιζα ότι δεν πουλάει Ελλάδα (όπως έγραψα και στο άλλο θέμα), άλλαξε αυτό;

Δεν έχω ιδέα. Το τελευταίο μήνα ψάχνω το τομέα τον dedicated server και vps αλλά δεν έχω προβεί σε αγορά ακόμα.

Δημοσ.

Φυσικά αξίζει να αναφερθεί το community lowendbox.com χρόνια εξειδικευμένο σε αυτό το κομμάτι αγοράς, με το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό όλων "ότι είναι community" 

Ανάλογα πάντα τη χρήση, συνήθως προτιμάται να έχεις ένα VPS σε server grade equipment, παρά έναν dedicated desktop grade equipment.

Φιλικά,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...