antikeimeno Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας ηθελα να σας ρωτησω που κυμαινονται οι τιμες για ενοικιαση ενος καλου σερβερ για να καλυπτει ευρωπη κυριως οπως κ για μονο Ελλαδα?Επισης ποσο κοστιζει η αγορα ενος domain name?
lion2486 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 τα domains (κλασικές καταλήξεις com/gr/eu/net) πάνε κοντά στα 20-25ευρώ τη διετία. Τώρα όταν αναφέρεσαι σε server εννοείς webServer? Γενικά συνδέονται στο Internet και σε αυτό όλος ο κόσμος, οπότε συνδέονται όσοι έχουν internet. Η τοποθεσία του στο χάρτη σε ενδιαφέρει συνήθως για το Ping. Γενικά για τις ανάγκες ιστοσελίδων η Ευρώπη μας είναι μια χαρά. Το κόστος για φιλοξενία μιας απλής μη απαιτητικής ιστοσελίδας ξεκινά από 1-2€/μήνα και μπορεί να φτάσει 12+€/μήνα.
aposporis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το .eu το βρίσκεις και με 2+φπα το έτος. Όσο για τους dedicated server ξεκινάνε από 10+φπα και ανεβαίνουν στο θεό, ανάλογα το τι θες να κάνεις. Πολλές φορές και ένα VPS θα σε βολέψει. Οι τιμές με φθίνουσα φορά είναι Ελλάδα -> Ευρώπη -> Καναδάς -> ΗΠΑ. Συνήθως δεν σε απασχολεί που βρίσκεται ο server αλλά μερικές φορές είναι βασικό στοιχείο. Το insomnia μετακόμισε στη hetzner που είναι στη Γερμανία. Πολύ καλή εταιρία.
theodoros8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αν θες σερβερ με 0Ε για 1 χρονο τοτε πανε amazon aws.
antikeimeno Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 θελω εναν σερβερ ωστε η ιστοσελιδα μ ν προβαλλεται κυριως στην Ελλαδα και Ευρωπη...ο dedicated server τι ακριβως ειναι?
aposporis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 dedicated server = αυτόνομο μηχάνημα αποκλειστικά για εσένα vps = εικονικός server όπου μοιράζεσαι το hardware με άλλους Δεν έχει σημασία η φυσική του τοποθεσία για το που θα προβάλλεσαι. Απλά επηρεάζει το πόσο άμεσα θα ανοίγει η σελίδα, ping.
t(o.ot) Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Όσο για τους dedicated server ξεκινάνε από 10+φπα και ανεβαίνουν στο θεό, ανάλογα το τι θες να κάνεις. Dedicated server με 10 ευρώ + ΦΠΑ? Αν δεν πρόκειται για κονσερβοκούτια του 1995 με ενδιαφέρει, πες περισσότερα.
lion2486 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Dedicated server με 10 ευρώ + ΦΠΑ? Αν δεν πρόκειται για κονσερβοκούτια του 1995 με ενδιαφέρει, πες περισσότερα. 9,99€ με το ΦΠΑ, 2013 μοντέλο cpu αλλά celeron https://www.worldstream.nl/special.php
lion2486 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Not bad, τους έχεις δοκιμάσει; Την εταιρία παλιότερα ναι, η συνεργασία μας δεν έληξε αισίως γιατί με ενημέρωσαν πως κάηκε ο δίσκος και δεν ήθελα να χάσω τα αρχεία μου, αλλά η ip μου την χρησιμοποίησε αμέσως άλλος, και μετά από αρκετές συνομιλίες θα μου έστελναν τον καμένο δίσκο αλλά δεν τον έλαβα ποτέ. Ελπίζω να έχουν σοβαρευτεί, δεν ξαναπάω πουθενά χωρίς backup δίσκο.
aposporis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Τώρα που το ξανά είδα είναι Atom™ D425 στα 4,99 + ΦΠΑ. Λόγω τιμής εξαφανίζεται αμέσως αλλά ανανεώνουν το stock συνέχεια.
t(o.ot) Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ναι την έχω υπ' όψιν την Kimsufi, νόμιζα ότι δεν πουλάει Ελλάδα (όπως έγραψα και στο άλλο θέμα), άλλαξε αυτό;
aposporis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ναι την έχω υπ' όψιν την Kimsufi, νόμιζα ότι δεν πουλάει Ελλάδα (όπως έγραψα και στο άλλο θέμα), άλλαξε αυτό; Δεν έχω ιδέα. Το τελευταίο μήνα ψάχνω το τομέα τον dedicated server και vps αλλά δεν έχω προβεί σε αγορά ακόμα.
lion2486 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πέτυχα τις προσφορές εδώ και το σκέφτομαι πολύ για ένα vps 6-core http://www.server4you.net/vps/
hostdog Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Φυσικά αξίζει να αναφερθεί το community lowendbox.com χρόνια εξειδικευμένο σε αυτό το κομμάτι αγοράς, με το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό όλων "ότι είναι community" Ανάλογα πάντα τη χρήση, συνήθως προτιμάται να έχεις ένα VPS σε server grade equipment, παρά έναν dedicated desktop grade equipment.Φιλικά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα