Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μην σχολιάσω το πόσο παιχνιδιάρικο είναι το miata και το εάν είναι παιχνιδιάρικα 300 άλογα...

Ξεφεύγουμε από το θέμα αλλά τέσπα, δεν πρόκειται να επεκταθώ πέρα από αυτήν την απάντηση:

Η απάντηση σου είναι απόλυτα εμφανής στο μύνημά σου. Αγγλικά γνωρίζουμε θέλω να πιστεύω, fixed ξέρουμε τι σημαίνει και δη στην περίπτωση χρήσης του σε ένα quote ενός forum. Η διαστρέβλωση σημαίνει ότι παραποιώ ή παραμορφώνω κάτι αποκρύπτωντας την πραγματικότητα/γεγονότα, η έννοια αυτή είναι ανούσια όταν η πραγματικότητα είναι καταρτισμένη 10 pixel παραπάνω... Πέρα από αυτό άλλαξα την απάντησή σου ώστε να περιλαμβάνει αυτό που πιστεύω κάνοντας strike through αυτά που δεν μου άρεσαν ώστε να είναι εμφανή για μία ακόμη φορά, πέρα από το αρχικό σου σχόλιο, αυτά που είπες. Οπότε δεν σε εμφανίζω να έχεις πει κάτι διαφορετικό, απλά σου απαντάω χωρίς να επεκταθώ.

Κάτι που δεν μπορώ να κατανοήσω πάντως είναι το εξής: Μπαίνει κάποιος και ρωτάει αν σας αρέσει το MX5 σε σχέση με το Golf. Αντί να απαντήσετε μπαίνετε να πείτε ότι κακώς έθεσε την ερώτηση. Τι ακριβώς προσφέρει αυτό στο θέμα? Αν θεωρείτε ότι δεν έχει νόημα η ερώτηση/δεν σας ενδιαφέρει/whatever, μην συμμετέχετε...

Μα προφανως δεν μπορεις να απαντησεις μια τετοια ερωτηση. Ειναι σαν να σε ρωτησω αν σου αρεσει καλυτερα μια φορμα ή ενα τζιν?? Μα για τι χρηση ρε αδερφε? Θα φοραγες ενα τζιν για να πας για μπαλα?? Η μια φορμα για να βγεις για ποτο?? Η μηπως αμα μας αρεσει ως σχεδιαση?? Γιατι και παλι αυτο ειναι υποκειμενικο.

Αυτα που λεμε εχουν ως σκοπο να καταλαβει ο Οp για τι χρηση το θελει το αυτοκινητο ωστε να κοιταξει μεταξυ αυτοκινητων ιδιας κατηγοριας. Οποιαδηποτε αλλη απαντηση ειναι για να παταμε τσαμπα τα πληκτρα.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα φοραγες ενα τζιν για να πας για μπαλα?? Η μια φορμα για να βγεις για ποτο?? 

Τα έχω κάνει και τα 2! :P :P 

• Like 5
Δημοσ.

Τα έχω κάνει και τα 2! :P :P

Δεν ειπα οτι δεν γινεται! Ειπα οτι αμα παμε για μπαλα εσυ με τζιν κι εγω με φορμα δεν θα με πιανεις πουθενα!  :P

Δημοσ.

δεν εκατσα να διαβασω ολα τα κομεντς...

αλλα τα gt ειναι τουρμπο+κομπρεσορας=ψηλα+χαμηλα(καπου ελεγες ειναι τουρμπο αρα αργει) .

σε 4 χρονια τα αυτοκινητα αυτα θα ναι 10ετιας+ που για να βρεις καλο ειναι μεγαλη ιστορια.

πλεον σχεδον κανεις δεν πειραζει αυτοκ.γιατι πλεον ολοι μαθαν οποιος το κανει τα πληρωνει μια ζωη...

για εναν 18χρονο χωρις λεφτα για πεταμα ενα mx5 πισωκουνα θα χε ενδιαφερον αν δεν την βγαλεις οφφ(best σεναριο γιατι ειναι σε τιμη χωμα) ή αν θα ζησεις ή αν σκοτωσεις κανα ατυχο και ταυτοχρονα το διαλυσεις.... 

το θεμα πιστα=φειλ κατα 90+% για διαφορους λογους δεν θα μπει κανεις ουτε με το ενα ουτε με το αλλο αυτοκ....

• Like 1
Δημοσ.

τουρμπο κομπρεσσορας- πολυ μεγαλες πιθανοτητες να εχεις προβλημα με αντλια νερου.Και ιδιως αμα ο τροπος οδηγησης σου ειναι συνεχως να παιζεις με το γκαζι ψηλα χαμηλα αυξανονται οι πιθανοτητες

• Like 2
Δημοσ.

Ας μην σχολιάσω το πόσο παιχνιδιάρικο είναι το miata και το εάν είναι παιχνιδιάρικα 300 άλογα...

Ξεφεύγουμε από το θέμα αλλά τέσπα, δεν πρόκειται να επεκταθώ πέρα από αυτήν την απάντηση:

Η απάντηση σου είναι απόλυτα εμφανής στο μύνημά σου. Αγγλικά γνωρίζουμε θέλω να πιστεύω, fixed ξέρουμε τι σημαίνει και δη στην περίπτωση χρήσης του σε ένα quote ενός forum. Η διαστρέβλωση σημαίνει ότι παραποιώ ή παραμορφώνω κάτι αποκρύπτωντας την πραγματικότητα/γεγονότα, η έννοια αυτή είναι ανούσια όταν η πραγματικότητα είναι καταρτισμένη 10 pixel παραπάνω... Πέρα από αυτό άλλαξα την απάντησή σου ώστε να περιλαμβάνει αυτό που πιστεύω κάνοντας strike through αυτά που δεν μου άρεσαν ώστε να είναι εμφανή για μία ακόμη φορά, πέρα από το αρχικό σου σχόλιο, αυτά που είπες. Οπότε δεν σε εμφανίζω να έχεις πει κάτι διαφορετικό, απλά σου απαντάω χωρίς να επεκταθώ.

Στο μήνυμά μου,έγραψα αυτά πού θέλω.Αν θέλεις νά απαντήσεις σέ κάποιο μήνυμα,παραθέτεις καί τό μήνυμα καί τήν απάντηση.Η διόρθωση μηνύματος δέν συνίσταται στήν παραποίηση τής έννοιας τών γραφομένων.Η δεοντολογία είναι αυτή.Τώρα εσύ υπεραμύνεσαι τού εμφανούς λάθους σου.Ο εγωισμός είναι κακός σύντροφος.Παρακαλώ τόν διαχειριστή νά διαγράψει τίς αναρτήσεις μου...

Δημοσ.

Στο μήνυμά μου,έγραψα αυτά πού θέλω.Αν θέλεις νά απαντήσεις σέ κάποιο μήνυμα,παραθέτεις καί τό μήνυμα καί τήν απάντηση.Η διόρθωση μηνύματος δέν συνίσταται στήν παραποίηση τής έννοιας τών γραφομένων.Η δεοντολογία είναι αυτή.Τώρα εσύ υπεραμύνεσαι τού εμφανούς λάθους σου.Ο εγωισμός είναι κακός σύντροφος.Παρακαλώ τόν διαχειριστή νά διαγράψει τίς αναρτήσεις μου...

Καλά δεν είναι ανάγκη να μαλώνετε, δεν έκανε και τίποτα

Αυτού του είδους η "απάντηση" είναι κάτι που συνηθίζεται γενικά στα φόρουμ

π.χ. http://www.insomnia.gr/topic/506732-αστείες-περίεργες-ενδιαφέρουσες-εικόνες/?p=53624158

Δημοσ.

μικρος ειναι ακομα... γιατι να τον παντρέψουμε με την βενζινού;

και την λαδου και την αλλαξομοτερου.

• Like 4
Δημοσ.

mx 5 απο μενα

btw γιατι δε κοιτας κατι σε rx8?

Βασικά σε rx8 δεν κοιτάω όπως προειπώθηκε καίνε λάδι,πολύ βενζίνη και θέλουν λίγη περισσότερη φροντίδα. Άσε που τα περισσότερα στο car.gr σε λίγο θα βγουν "off" γιατί τους έλειπε η φροντίδα (αναμονή για ζέσταμα του μοτέρ, να το φτάνεις στις 9000 σαλ κάθε φορά που το οδηγείς μια φορά, να μην το ανάψεις και το σβήσεις αμέσως γιατί θα πλημυρρήσει από βενζίνη κλπ) . Άσε που χίλιες φορές θα προτιμούσα ένα RX-7 Turbo II (FC) λόγω εμφάνισης,ήχου και γενικά τα rx7 τα αγαπώ :)

Δεν έχει ασφάλεια; Ο αερόσακος οδηγού δεν είναι αρκετός (για εμένα) ;

Πάνω από 200 γιατί δεν πατάς, είναι πολύ ελαφρύ και νομίζεις ότι θα φύγει; διορθώνεται με κάποιο spoiler ας πούμε;

Ξέρω βλακεία που συζητάμε από τώρα τι θα κάνουμε σε 3,5 χρόνια αλλά είμαστε μια παρέα που ασχολούμαστε όλο μ'αυτοκίνητα και πάντα υπάρχουν διαφωνίες γιατί εγώ τρελαίνομαι με πισώκουνα ιαπωνέζικα ενώ οι άλλοι alfa romeo, vw/audi και ο άλλος είναι κολλημένος με σαξόραλλα (ότι να'ναι :P )

Κι έτσι ξεσπούν κάνουμε διάφορες τέτοιες συζητήσεις. Ε,το αυτοκίνητο προορίζεται για 18χρονο ο οποίος δεν χρειάζεται 4 θέσεις,χώρο για ψώνια που χωράει όλο το lidl και το carrefour μαζί κλπ.

Από ανταλλακτικά τι είναι πιο ακριβό;  Χρειάζεται κάτι όμορφο,φτηνό,αξιόπιστο και,προσωπικά,όχι μόνο γρήγορο σε μια ευθεία. Κάθε φορά που κάνουμε την συζήτηση "ναι όμως στα 0-100" ή στο "400άρι"... Όμως...εδώ; Τι θα'ναι πιο γρήγορο και διασκεδαστικό (rwd) ?

41430754.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...