AMD Expert Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=870883226285789&set=a.327486540625463.78204.100000923589148&type=1&theater¬if_t=photo_commentΕιλικρινά μου έχει σπάσει τα νεύρα! Εγώ είμαι ο πόστερ της φωτογραφίας.Εσάς ποια η άποψή σας για τα δύο αυτά αυτοκίνητα; Σε 4 χρόνια ζαχαρώνω ένα MX5 NB 1.8
Alchemist` Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 TSi vs Ατμόσφαιρα? Golf με κλειστά μάτια... Δεν κρατάει άλλωστε τυχαία και αυτήν την τιμή. Επίσης μην μπερδέυεστε με τα άλογα... Αυτά που δίνουν είναι η μέγιστη τιμή. Προσπάθησε να βρεις και να συγκρίνεις την απόδοση του κινητήρα σε όλο το φάσμα στροφών... Μέρα με τη νύχτα. 2
NT1G Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 first world problems ; Για το τι θα κάνεις σε 4 χρόνια;
linkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Λολ, τι ακριβως συγκρινετε?? Πορτοκαλια με πατατες?? Εντελως διαφορετικης χρησης αυτοκινητα. 1
Alchemist` Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Λολ, τι ακριβως συγκρινετε?? Πορτοκαλια με πατατες?? Εντελως διαφορετικης χρησης αυτοκινητα. Νεανικό σπορ αυτοκίνητο με νεανικό σπορ αυτοκίνητο
igoods Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το mx-5 ειναι κουτι γενικα..πηγαινε 200 με το mx-5 Και θα δεις τι ωραια που ειναι... 2
linkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Νεανικό σπορ αυτοκίνητο με νεανικό σπορ αυτοκίνητο Ο χαρακτηρισμος "νεανικο σπορ" ειναι ασαφης και γενικος. Το ενα ειναι 5θεσιο προσθιοκινητο μικρομεσαιο και το αλλο 2διθεσιο πισωκινητο roadster. Eντελως διαφορετικης φιλοσοφιας και χρησης οχηματα. Το οτι βγαζουν παρομοια ιπποδυναμη δεν τα κανει συγκρισιμα. 2
ermis1964 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Συγκρίνεις ανόμοια αυτοκίνητα.Τό ΜΧ-5 είναι roadster ατμοσφαιρικό,πισωκούνητο και τό Golf μικρομεσαίο οικογενειακό τουρμπάτο, hatchback.Αν είσαι νέος καί θέλεις νά απολαύσεις τήν χαρά τής οδήγησης,πάρε τό ΜΧ-5.Αν είσαι 30+ μέ προοπτική οικογένειας,πάρε τό Golf.Γενικά πάντως τό Golf,χωρίς νά είναι κάτι το ιδιαίτερο,είναι πολυδιαφημισμένο,γιά αυτό είναι ακριβό καί κρατάει τιμή.Τά δίλιτρα ΜΧ-5 θά τά βρείς σέ αρκετά χαμηλή τιμή. 2
Alchemist` Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Συγκρίνεις ανόμοια αυτοκίνητα.Τό ΜΧ-5 είναι roadster ατμοσφαιρικό,πισωκούνητο και τό Golf μικρομεσαίο οικογενειακό τουρμπάτο, hatchback.Αν είσαι νέος καί θέλεις νά απολαύσεις τήν χαρά τής οδήγησης,πάρε τό ΜΧ-5 πάρε το Golf γιά να έχεις φοβερό κράτημα και να κολλάς στο κάθισμα από τις 2000rpm. .Αν είσαι 30+ μέ προοπτική οικογένειας,πάρε τό Golf.Γενικά πάντως τό Golf,χωρίς νά είναι κάτι το ιδιαίτερο,είναι πολυδιαφημισμένο,γιά αυτό είναι ακριβό καί επειδή έχει εξαίρετο και δυνατό κινητήρα και πολύ καλό στήσιμο κρατάει τιμή.Τά δίλιτρα ΜΧ-5 θά τά βρείς σέ αρκετά χαμηλή τιμή. fixed. Ο χαρακτηρισμος "νεανικο σπορ" ειναι ασαφης και γενικος. Το ενα ειναι 5θεσιο προσθιοκινητο μικρομεσαιο και το αλλο 2διθεσιο πισωκινητο roadster. Eντελως διαφορετικης φιλοσοφιας και χρησης οχηματα. Το οτι βγαζουν παρομοια ιπποδυναμη δεν τα κανει συγκρισιμα. Εντάξει προφανώς και δεν είναι στην ίδια κατηγορία ρε αδερφέ... Αυτοκίνητα είναι όμως και τα 2 που με τι γενικότητα "νεανικό σπορ" κολλάνε μεταξύ τους... Είτε πράσινα, είτε κόκκινα, όλα μήλα είναι... Εσύ δεν εκφράζεις προτίμηση στο ένα ή το άλλο γιατί ανήκουν σε άλλη κατηγορία? Κανείς δεν τα σύγκρινε λόγω ιπποδύναμης επίσης (καμία σχέση δεν έχουν όπως προείπα και σε αυτόν τον τομέα). 1
linkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 fixed. Εντάξει προφανώς και δεν είναι στην ίδια κατηγορία ρε αδερφέ... Αυτοκίνητα είναι όμως και τα 2 που με τι γενικότητα "νεανικό σπορ" κολλάνε μεταξύ τους... Είτε πράσινα, είτε κόκκινα, όλα μήλα είναι... Εσύ δεν εκφράζεις προτίμηση στο ένα ή το άλλο γιατί ανήκουν σε άλλη κατηγορία? Κανείς δεν τα σύγκρινε λόγω ιπποδύναμης επίσης (καμία σχέση δεν έχουν όπως προείπα και σε αυτόν τον τομέα). Aναλογως την χρηση! Αμα θελω ενα αυτοκινητο να γουσταρω, να μπαινω πιστα, να κανω την __αυλα μου, το mazda ειναι μονοδρομος. Το golf απο την αλλη ειναι περισσοτερο αμαξι "τα κανω ολα και συμφερω". Ο op δεν μας ειπε τι θελει! Αν και 18 χρονων με mx5 θελει πολυ προσοχη.
ermis1964 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τό σωστό είναι Alchemist,νά γράφεις αυτό πού θέλεις βέβαια,αλλά νά μήν "διορθώνεις" άρα διαστρεβλώνεις αυτό πού γράφω εγώ.
Thanos1972 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 ^και ειναι και κακη διαστρεβλωση.πραγματικα συγκρινει κανεις το πισωκινητο παιχνιδιαρικο mx5 με το ...golf?δεν πα να εχει και 300 αλογα το golf,παιχνιδιαρικο σε συγκριση με το mx5?ιεροσυλια. 2
paylidis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Golf, golf α και μη ξεχαστω GOLF... ασε που τα miata που δειχνεις κοντευουν να πανε στρατό με τα χρονια που κουβαλανε..
chrisxkar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 εγω θα σου ελεγα αφου ετσι και αλλιως εχουν μεγαλη διαφορα τιμης να πας στο mx5 επειδη μονο σιγουρος δεν θα εισαι για την αγορα σου απο οτι φενεται.+οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να χρειαστει το γολφ που θα παρεις να θελει σε καποια φαση και αλλαγη τουρμπινας το μονο που θα επρεπε να σε κανει να το σκεφτεσαι ειναι το dsg που ειναι και μεγαλο +.Αλλα απο την αλλη μερια το μαζντα ειναι πισωκουνα αλλο μεγαλο + 2
Alchemist` Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ας μην σχολιάσω το πόσο παιχνιδιάρικο είναι το miata και το εάν είναι παιχνιδιάρικα 300 άλογα...Ξεφεύγουμε από το θέμα αλλά τέσπα, δεν πρόκειται να επεκταθώ πέρα από αυτήν την απάντηση: Τό σωστό είναι Alchemist,νά γράφεις αυτό πού θέλεις βέβαια,αλλά νά μήν "διορθώνεις" άρα διαστρεβλώνεις αυτό πού γράφω εγώ. Η απάντηση σου είναι απόλυτα εμφανής στο μύνημά σου. Αγγλικά γνωρίζουμε θέλω να πιστεύω, fixed ξέρουμε τι σημαίνει και δη στην περίπτωση χρήσης του σε ένα quote ενός forum. Η διαστρέβλωση σημαίνει ότι παραποιώ ή παραμορφώνω κάτι αποκρύπτωντας την πραγματικότητα/γεγονότα, η έννοια αυτή είναι ανούσια όταν η πραγματικότητα είναι καταρτισμένη 10 pixel παραπάνω... Πέρα από αυτό άλλαξα την απάντησή σου ώστε να περιλαμβάνει αυτό που πιστεύω κάνοντας strike through αυτά που δεν μου άρεσαν ώστε να είναι εμφανή για μία ακόμη φορά, πέρα από το αρχικό σου σχόλιο, αυτά που είπες. Οπότε δεν σε εμφανίζω να έχεις πει κάτι διαφορετικό, απλά σου απαντάω χωρίς να επεκταθώ.Κάτι που δεν μπορώ να κατανοήσω πάντως είναι το εξής: Μπαίνει κάποιος και ρωτάει αν σας αρέσει το MX5 σε σχέση με το Golf. Αντί να απαντήσετε μπαίνετε να πείτε ότι κακώς έθεσε την ερώτηση. Τι ακριβώς προσφέρει αυτό στο θέμα? Αν θεωρείτε ότι δεν έχει νόημα η ερώτηση/δεν σας ενδιαφέρει/whatever, μην συμμετέχετε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα