Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω το router του ΟΤΕ zte zxhn h108ns και ο έχω συνδεδεμένο με ethernet.
Στο ίδιο σπίτι παίρνει άλλος ένας υπολογιστής με wifi όμως και ενίοτε και τα κινητά μας.

Αυτο που θέλω είναι να περιορίσω την ταχύτητα που δίνει το router στα 2-3 mbps απο τα 17 που πιάνω.

Έτσι οι υπολογιστές μου είναι με wifi στο ρουτερ να ΜΗ μπορούν να πιάσουν πάνω απο 2mpbs...

Γίνεται? Και πως θα το κάνω?? (αν οχι μεσω ρούτερ ακόμα και με software)

Τέλος, ποια είναι η καλύτερη και αξιόπιστη (σε σχεση με την αποδοση) μέθοδος κλειδώματος του wifi (για να μη μπαίνουν άλλοι πχ...)?

Ευχαρισώ

Δημοσ.

Με το router που εχεις δεν μπορείς να το κάνεις. Χρειάζεσαι αλλο router που να υποστηρίζει limits.

Όσον αφορά software το μονο αποτελεσματικό ειναι το netlimiter αλλά αν ο χρήστης το κλείσει παυει και το οριο.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για android. 

Δημοσ.

Συνεπώς με το ρουτερ αυτο στανταρ όχι ε?

Μπορείς να μου δώσεις καποιες επιπλέον πληροφορίες για το netlimiter?

Δημοσ.

Ευχαριστώ!
Μήπως θα ήταν εύκολο εσύ ή όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει λίγο με το netlimiter διότι έχω χαθεί? Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί...

Το έχω εγκαταστήσει στο pc που μπαίνει με wifi και δεν θέλω να ξεπερνάει η ταχύτητα του τα 2-3mbps αλλα δεν ξέρω πως θα το εφαρμόσω...και τα αγγλικά μου δεν ειναι και τα καλύτερα δυνατά οπότε υπάρχει θέμα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Γιατί την pro? Η free τι διαφορά έχει? Νομίζω πως γι'αυτη την δουλειά δεν χρειάζομαι την pro...ενημερώστε με γιατι εχω ψιλοχαθει

Δημοσ.

Σε ενημερωσα ηδη φιλε μου.

Τελικά το κατάφερα με την free έκδοση.

Πολύ απλο.Απλά τσέκαρα το dl speed και όρισα ταχύτητα το ίδιο και στο ul speed.

Μπορείς να μου πεις συνεπώς που αναφερόσουν??

Δημοσ.

Δε γνωριζω για τωρα, αλλα παλαιοτερα το συγκεκριμενο προγραμμα ηθελε την pro εκδοση για να κανεις limit.

Ευχαριστουμε που μας ενημερωσες οτι το κανει και η free.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...