greekparot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα, απο εχθες το ακουστικο του iphone 4 που εχω παρουσιαζει προβληματα. Οταν με καλουν χτυπαει κανονικα και αφου αποδεχτω την κληση ακουγονται κατι σαν παρασιτα. Με το hands free φυσικα λειτουργει κανονικα η συσκευη. Ποτε το κανει ομως ποτε οχι. Τωρα το δοκιμασα λειτουργει κανονικα. Το πρωι οσες κλησεις δεχτηκα δεν μπορουσα να ακουσω τιποτα. Δεν εχει πεσει καποιο υγρο στην συσκευη οποτε και δεν ξερω το λογο για τον οποιο μπορει να βγηκε ή παει να βγει τελειως off το ακουστικο. Σκεφτηκα να παραγγειλω ενα ακουστικο απο το EBAY http://www.ebay.com/itm/270874496637?_trksid=p2060778.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITμιας και τα χερια μου πιανουν (εχω αλλαξει παλαιοτερα και την μπαταρια του ο ιδιος). Χρειαζεται μαζι με το ακουστικο να αντικαταστησω και κατι αλλο λετε ή μονο το ακουστικο που εδωσα παραπανω (λινκ) ειναι αρκετο; Ευχαριστω προκαταβολικα.
igoods Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Η αλλαγη της μπαταριας στο iphone 4 σε σχεση με το ακουστικο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση
greekparot Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Η αλλαγη της μπαταριας στο iphone 4 σε σχεση με το ακουστικο δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση Το ερωτημα μου δεν ηταν αυτο. Εαν γνωριζεις να απαντησεις εχει καλως..
zio10 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Είναι πολύ πιθανό να είναι ακουστικό, πάρε καλύτερα 2-3 όμως. Είναι πολύ φτηνά έτσι κι αλλιώς, μην σου βγει κανένα ελαττωματικό
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Αφου θα την βγαλεις την μητρικη για να βαλεις το ακουστικο[ειναι ακριβως απο κατω και παταει πανω στο φλεξ του σενσορ]καλο ειναι να βγαλεις και την οθονη να καθαρισεις την σιτα εμπρος Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω,παρε 2-3 γιατι παιζει να την πατησεις με ενα[να βγει τζουφιο]
greekparot Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα