vandel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το laptop ASUS VX2S. Θέλω να εγκαταστήσω Windows 7 (έχει vista) αλλά δεν καταφέρνω να bootαρει από CD/DVD ή USB. Όταν ανοίγει το laptop πετάει το σήμα της Lamborghini και δεν αναφέρει ποιό κουμπί σε πάει bios. Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι είναι το tab κ μετά F2. Ενώ αλλάζω τη σειρά boot κ βάζω πρώτο CD/DVD, δε μου πετάει σε καμία φάση "Press any key to boot from CD". Είναι κάποιο γενικό κουσούρι των ASUS ή μου ξεφεύγει κάτι? Επίσης αν το χει ανοίξει κάποιος κ ξέρει αν αξίζει να βάλω RAM μόνος μου ή να το δώσω σε μαγαζί. Ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το δισκακι που εχεις ειναι δοκιμασμενο οτι δουλευει? Επισης, το drive του λαπτοπ, διαβαζει κανονικα δισκακια?
dobro Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 κανε το Windows 7 USB DVD Download Tool Κατέβασμα Windows 7 σε μορφή αρχείων ISO και οδηγιες http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/
vandel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Το δισκακι που εχεις ειναι δοκιμασμενο οτι δουλευει? Δεν ήταν κ είχε γραφτεί λάθος! Ότι κ να πώ τώρα... Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα