Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τότε ξήλωσε το ρούτερ σου, τον φούρνο μικροκυμάτων, και το ασύρματο τηλέφωνο για αρχή.

το ότι υπάρχει ένα "κακό" (=ρουτερ + ασυρματα τηλεφωνα) δε σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να γίνει και χειρότερο, όπως τα καυσαέρια της πόλης δεν αποτελούν δικαιολογία για να αρχίσω το κάπνισμα :P

πάντως ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μάλλον λιγότερο επιβλαβής, εφόσον δε στέκεσαι μπροστά του όταν λειτουργεί

ontopic, φαίνεται ότι αυτές είναι αλλαγές που κανείς δεν μπορεί να τις αποφύγει και δύσκολα θα συσχετιστούν τα προβλήματα που θα προκληθούν στην υγεία με το ίδιο το wifi

Δημοσ.

που ναι ο σαμαράς να πάρει καμία ιδέα;

Ωραία αυτή η ιδέα... ΑΛΛΑ... σκέφτηκαν αν οι συσκευές που θα είναι σε αυτό το δίκτυο θα ναι σε θέση να αξιοποιησουν αυτές τις ταχύτητες;;;

ΑΛΛΑ εσυ δεν σκέφτεσαι το μέλλον καν;

Δημοσ.

το ότι υπάρχει ένα "κακό" (=ρουτερ + ασυρματα τηλεφωνα) δε σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να γίνει και χειρότερο, όπως τα καυσαέρια της πόλης δεν αποτελούν δικαιολογία για να αρχίσω το κάπνισμα :P

πάντως ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μάλλον λιγότερο επιβλαβής, εφόσον δε στέκεσαι μέσα του όταν λειτουργεί

ontopic, φαίνεται ότι αυτές είναι αλλαγές που κανείς δεν μπορεί να τις αποφύγει και δύσκολα θα συσχετιστούν τα προβλήματα που θα προκληθούν στην υγεία με το ίδιο το wifi

fixed

• Like 1
Δημοσ.

Mε τετοια αθλια  κινητη τηκεφωνια,που αυτοδιαφημιζονται για τις σουπερ 4G ταχυτητες τους ενω σερνετε ακομα το 3G, εδω θα ητανε ανακουφιση ΚΑΙ οικονομικη για τον κοσμο το wifi.....Ηδη οι καφετεριες εχουνε ξεκλειδωτα τα wifi τους και απλα πρεπει να κανεις like στην σελιδα τους για να μπεις στο ιντερνετ.......:-)

• Like 1
Δημοσ.

yay δωρεαν ακτινοβολια αντε και στα δικα μας

Κάνεις λες και τα router θα έχουν απόσταση <10 μέτρων  από τους πολίτες. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ ? σε μέτρα σαν κι αύτα οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας δεν αντιδρούν ? και στο usa ειδικά που είναι η μέκκα του καπιταλισμού.τς τς τς.....

Δημοσ.

Τότε ξήλωσε το ρούτερ σου, τον φούρνο μικροκυμάτων, και το ασύρματο τηλέφωνο για αρχή.

Στο ρουτερ μου δεν εχω ενεργοποιημενο το βιφι το ανοιγω μονο οταν χρειαζεται φουρνο μικροκυματον επισης δεν εχω για τον απλουστερο λογο οτι ειναι μαλακια τωρα το ασυρματο μου ειναι γκιγκασετ με λειτουργεια που οταν ειναι σε αναμονη δεν εκπεμπει ακτινοβολια.Τωρα εσυ κατσε αγγαλια με ολα αυτα που ανεφερες ξερεις καλυτερα μαλλον:P

Δημοσ.

το ασυρματο μου ειναι γκιγκασετ με λειτουργεια που οταν ειναι σε αναμονη δεν εκπεμπει ακτινοβολια.

Now, that's a reason for a Nobel prize!  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Στο ρουτερ μου δεν εχω ενεργοποιημενο το βιφι το ανοιγω μονο οταν χρειαζεται φουρνο μικροκυματον επισης δεν εχω για τον απλουστερο λογο οτι ειναι μαλακια τωρα το ασυρματο μου ειναι γκιγκασετ με λειτουργεια που οταν ειναι σε αναμονη δεν εκπεμπει ακτινοβολια.Τωρα εσυ κατσε αγγαλια με ολα αυτα που ανεφερες ξερεις καλυτερα μαλλον :P

το "γκιγκασετ" σου, μπορει να μην εκπεμπει στην αναμονη, αλλα εκπεμπει την χειροτερη στιγμη, οταν το εχεις διπλα στο αυτι σου

τα κινητα εχουν μπει στη ζωη μας εδω και 20 χρονια στην Ελλαδα, μια ολοκληρη γενια μεγαλωσε μεσα στην ακτινοβολια τους, τελικα εχουμε κανενα αποτελεσμα που να τα καταδικαζει τελεσιδικα ή μονο θεωριες συνομωσιας?

Δημοσ.

τα κινητα εχουν μπει στη ζωη μας εδω και 20 χρονια στην Ελλαδα, μια ολοκληρη γενια μεγαλωσε μεσα στην ακτινοβολια τους, τελικα εχουμε κανενα αποτελεσμα που να τα καταδικαζει τελεσιδικα ή μονο θεωριες συνομωσιας?

Εγώ έχω πλοκάμια εδώ και επτά χρόνια και τον τελευταίο καιρό αρχίζει να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή του ένα ακόμα μάτι, κάτω απ' το αριστερό. Ντρέπομαι όμως για τα χάλια μου και δεν ανεβάζω φωτογραφία. Πάντως η ακτινοβολία τού router φταίει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...