Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα μεσα στον επομενο μηνα θελω να φτιαξω ενα desktop (ΜΟΝΟ πυργο) το οποιο θα προοριζεται κυριως για σερφαρισμα,office και 4-5ωρες την εβδομαδα για gaming.

Τα παιχνιδια που παιζω ειναι fifa,pro,need for speed,call of duty και counter strike...

Δεν με ενδιαφερουν ultra settings και υψηλα fps...μου αρκει μια συνθεση η οποια θα τρεχει τα φετινα παιχνιδια ικανοποιητικα και η οποια θα αντεξει για 3-4χρονια και ας πεσουν στο low τα γραφικα...

Το budget θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο περιορισμενο -παω σε οτι πιο vfm κυκλοφορει-...

Δεν εχω προβλημα για το καταστημα (θα προτιμουσα e-shop) και δεν εχω προβλημα να το στησω μονος μου το κουτι (αρκετα εχουν δει τα ματια μου απο "μαστορες" καταστηματων...)

ΕΧΩ ηδη:

Πληκτρολογιο-ποντικι

LG Monitor-Tv IPS 23" Full HD

SSD Samsung 840 EVO 120Gb (Για Windows 8.1) + 2Tb seagate (για αποθηκη)

Μνημη RAM 1Χ8Gb KINGSTON DDR3 HYPER X BLU 8GB 1600MHZ-RED EDITION (Πιστευω οτι αρκει προς το παρον,για τις απαιτησεις που εχω...)

ΘΑ παρω ΣΙΓΟΥΡΑ: (Ολοι αυτα προτεινουν για περιορισμενο budget)

Κουτι RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE

Ψυκτρα RAIJINTEK THEMIS

Και απο εδω και περα ξεκινανε τα διλημματα...

Να παω σε:

CPU Link.png Site: fx-6300

M/B Link.png Site: ASUS M5A97 R2.0

ή

Link.png Site: GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL

PSU Link.png Site: COOLERMASTER G550M GM SERIES 550W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS550-AMAAB1-EU)

ή

Link.png Site: COOLERMASTER RS600-ACABB1-EU B2-SERIES 600W

GPU Link.png Site: ASUS RADEON R7 260X R7260X-OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

ή

Link.png Site: ASUS R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

ή

Link.png Site: XFX AMD RADEON R9 270 R9-270A-CDFC DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

Εχω καταληξει οτι κατω απο 400euro ειναι ακατορθωτο να φτιχτει ενα συστημα γι'αυτα που ζηταω...

Οποτε θελω τη βοηθεια σας για να κανω την σωστοτερη/οικονομικοτερη επιλογη...

Σε APU δεν εχω εικονα οποτε αν μπορει να υπαρξει μια ποιοτικη συνθεση δεν θα ελεγα οχι...

Δημοσ.

RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER

SUPER FLOWER AMAZON SERIES 450W

AMD ATHLON X4 860K 3.70GHZ BOX

ASROCK FM2A88X+ BTC RETAIL

XFX AMD RADEON R9 270X R9-270X-CDJ4 DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL

RAIJINTEK THEMIS

Θα μπορουσες να κοψεις λιγο απο μητρικη ωστε να μεινεις βγεις μονο ελαχιστα off budget. H αλλη λυση ειναι να πας σε R270 non-X ωστε να μεινεις εντος budget. Για τα παιχνιδια που ανεφερες ειναι υπεραρκετη και η non-X.

Aν το budget ηταν καπως μεγαλυτερο θα σου προτεινα AM3+ συνθεση αλλα τωρα που 'ναι περιορισμενο ειναι αρκετα καλη επιλογη το παραπανω για τη χρηση που το προοριζεις.  

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω πολυ για την προταση...

Απ'οτι καταλαβαινω η προταση σου περιλαμβανει "χειροτερο" επεξεργαστη ενω καρτα γραφικων "λιγο ανωτερη" η οποια ομως δικαιολογει τα +9euro διαφορα...

ΔΕΝ εχω συγκεκριμενο budget...ο στοχος μου ειναι να καταληξω σε μια συνθεση η οποια θα μου προσφερει αυτα που θελω στην καλυτερη τιμη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...