skoulas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα μεσα στον επομενο μηνα θελω να φτιαξω ενα desktop (ΜΟΝΟ πυργο) το οποιο θα προοριζεται κυριως για σερφαρισμα,office και 4-5ωρες την εβδομαδα για gaming. Τα παιχνιδια που παιζω ειναι fifa,pro,need for speed,call of duty και counter strike... Δεν με ενδιαφερουν ultra settings και υψηλα fps...μου αρκει μια συνθεση η οποια θα τρεχει τα φετινα παιχνιδια ικανοποιητικα και η οποια θα αντεξει για 3-4χρονια και ας πεσουν στο low τα γραφικα... Το budget θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο περιορισμενο -παω σε οτι πιο vfm κυκλοφορει-... Δεν εχω προβλημα για το καταστημα (θα προτιμουσα e-shop) και δεν εχω προβλημα να το στησω μονος μου το κουτι (αρκετα εχουν δει τα ματια μου απο "μαστορες" καταστηματων...) ΕΧΩ ηδη: Πληκτρολογιο-ποντικι LG Monitor-Tv IPS 23" Full HD SSD Samsung 840 EVO 120Gb (Για Windows 8.1) + 2Tb seagate (για αποθηκη) Μνημη RAM 1Χ8Gb KINGSTON DDR3 HYPER X BLU 8GB 1600MHZ-RED EDITION (Πιστευω οτι αρκει προς το παρον,για τις απαιτησεις που εχω...) ΘΑ παρω ΣΙΓΟΥΡΑ: (Ολοι αυτα προτεινουν για περιορισμενο budget) Κουτι RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE Ψυκτρα RAIJINTEK THEMIS Και απο εδω και περα ξεκινανε τα διλημματα... Να παω σε: CPU Site: fx-6300 M/B Site: ASUS M5A97 R2.0 ή Site: GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL PSU Site: COOLERMASTER G550M GM SERIES 550W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS550-AMAAB1-EU) ή Site: COOLERMASTER RS600-ACABB1-EU B2-SERIES 600W GPU Site: ASUS RADEON R7 260X R7260X-OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL ή Site: ASUS R9 270 R9270-DC2OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL ή Site: XFX AMD RADEON R9 270 R9-270A-CDFC DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL Εχω καταληξει οτι κατω απο 400euro ειναι ακατορθωτο να φτιχτει ενα συστημα γι'αυτα που ζηταω... Οποτε θελω τη βοηθεια σας για να κανω την σωστοτερη/οικονομικοτερη επιλογη... Σε APU δεν εχω εικονα οποτε αν μπορει να υπαρξει μια ποιοτικη συνθεση δεν θα ελεγα οχι...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER SUPER FLOWER AMAZON SERIES 450W AMD ATHLON X4 860K 3.70GHZ BOX ASROCK FM2A88X+ BTC RETAIL XFX AMD RADEON R9 270X R9-270X-CDJ4 DOUBLE DISSIPATION 2GB DDR5 PCI-E RETAIL RAIJINTEK THEMIS Θα μπορουσες να κοψεις λιγο απο μητρικη ωστε να μεινεις βγεις μονο ελαχιστα off budget. H αλλη λυση ειναι να πας σε R270 non-X ωστε να μεινεις εντος budget. Για τα παιχνιδια που ανεφερες ειναι υπεραρκετη και η non-X. Aν το budget ηταν καπως μεγαλυτερο θα σου προτεινα AM3+ συνθεση αλλα τωρα που 'ναι περιορισμενο ειναι αρκετα καλη επιλογη το παραπανω για τη χρηση που το προοριζεις.
skoulas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Καταρχην ευχαριστω πολυ για την προταση... Απ'οτι καταλαβαινω η προταση σου περιλαμβανει "χειροτερο" επεξεργαστη ενω καρτα γραφικων "λιγο ανωτερη" η οποια ομως δικαιολογει τα +9euro διαφορα... ΔΕΝ εχω συγκεκριμενο budget...ο στοχος μου ειναι να καταληξω σε μια συνθεση η οποια θα μου προσφερει αυτα που θελω στην καλυτερη τιμη...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Για την χρηση που περιγραφεις θεωρω πως ειναι υπερ αρκετο το παραπανω συστημα. Απο κει και μετα ειναι θεμα budget το σε τι θα καταληξεις.
mckaibomber Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 για μενα αυτο που σου προτεινε ο σαινομπι με λιγο πιο μεγαλο τροφοδοτικο Πχ http://www.e-shop.gr/thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87-psu-p-PER.640644
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα