Προς το περιεχόμενο

windows 7 & ssd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται παιδιά, με τα τελευταία updates των windows μου έχουν φάει τουλάχιστον 10gb σκληρού δίσκου, και πλέον έχω ελεύθερο χώρο μόλις 11gb! Τι θα γίνει τέλος πάντων με αυτά τα updates στο τέλος θα θέλω έναν μόνο ssd μόνο για τα windows!!

Δημοσ.

wisecare 365 ,προσοχή στα «επιπρόσθετης αξίας» προγράμματα που προσπαθεί να περάσει....κάνε custom install και πέρνα μόνο το πρόγραμμα,και πάλι ρίχνει διαφημίσεις popup αν δεν το ξανά κλείνεις μετά την χρήση.

Κάνει όμως εξαιρετική δουλειά,στην καρτέλα καθαρισμό συστήματος έχει κοινό/προηγμένο καθαρισμό και την ελάφρυνση συστήματος,το τελευταίο είναι που σβήνει τα αρχεία των ενημερώσεων.  

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά θα τα δοκιμάσω τώρα.Έκατσα και υπολόγισα το μέγεθος των φακέλων windows, users, program files και βγήκε 67gb σύνολο. Τα άλλα 50 που έχουν κρυφτεί;;;

Δημοσ.

Κάνε έναν καθαρισμό και ξανά δες πόσο χώρο έχει.

Ένα καλό πρόγραμμα για να βλέπεις που πάει ο χώρος είναι το spacesniffer.

• Like 1
Δημοσ.

Πω εξαιρετικό εργαλείο! Βρήκε πόσα junks και λοιπά files και τουλάχιστον 4gb αρχείων των windows updates. Ελευθέρωσε 8gb συνολικά και έσβησα και γω κάποια άλλα και πήρε λίγο ανάσα ο ssd! Ελπίζω να μην διέγραψε τίποτα σημαντικά windows registry keys, και έχω θέματα με Blue screens γιατί έως τώρα ρόλαρε τέλεια το σύστημα!

Μπορώ να απεγκαταστήσω το ccleaner και να τρέχω από εδώ και στο εξής το wisescare?

Δημοσ.

Το δουλεύω πολύ καιρό και δεν μου έβγαλε πρόβλημα εμένα αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα,γενικά πάντως είναι όσο αξιόπιστο είναι και οτιδήποτε άλλο.

Μπορείς να το σβήσεις το ccleaner,εγώ προσωπικά το κράτησα γιατί και αυτό είναι πολύ καλό εργαλείο.

• Like 2
Δημοσ.

όντως κάνει φοβερή δουλειά B)

στην ελάφρυνση συστήματος έχει κάτι αρχεία microsoft pinyin IME να τα δώσω δρόμο; :huh:

κάτι japanese chinese, ktl. τα έδωσα δρόμο :-D

Ναι και εγώ όταν τα είδα λέω τι chinese & japanese είναι αυτά, έψαξα λιγο στο γοογλε είδα οτι δεν είναι χρήσιμα, και έφυγαν μέσω του wisecare!

Δημοσ.

Τα προγραμματα της wise ειναι εξαιρετικα... καθως και ο unistaller της.

Στο συγκεκριμενο ομως στο tune up δεν τα κανω ολα που μου προτεινει. Ειδικα στο network

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...