Προς το περιεχόμενο

Η HP παρουσίασε την νέα σειρά convertible PCs, Envy x2 στις 13,3 και 15,6 ίντσες

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσα υβριδια και να βγαλουν, παλι στον πατο θα μεινουν.

Ειναι περισσοτερο λειτουργικη λυση ενα κανονικο λαπτοπ κι ενα tablet που να εκμεταλευονται αμφοτερα στο επακρο τα θετικα της καθε κατηγοριας, παρα η λυση του "ολα σε ενα και κουτσουρεμενα".

Ογκωδες tablet και βαρυ.

Λαπτοπ με λειψα χαρακτηριστικα και αμφιβολο-ανισχυρο επεξεργαστη και κακος σχεδιασμος.

Η επομενη καινοτομια θα ειναι να κολλαμε τα υβριδια στον τοιχο μη μας πεσουν.

Με την δικη σου λογικη αυτο που ειναι υπεραρκετο ειναι ενα smartphone(5-6") και ενα λαπτοπ!

Ενα tablet 4" μεγαλυτερο απο το κινητο μας,ουσιαστικα ειναι πεταμενα λεφτα,ιδιως οταν ΔΕΝ μπορουν να προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο απο το κινητο μας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την δικη σου λογικη αυτο που ειναι υπεραρκετο ειναι ενα smartphone(5-6") και ενα λαπτοπ!

Ενα tablet 4" μεγαλυτερο απο το κινητο μας,ουσιαστικα ειναι πεταμενα λεφτα,ιδιως οταν ΔΕΝ μπορουν να προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο απο το κινητο μας!!!

Πως γινεται να λεω κατι και να πεταγεσαι παντα εσυ και να λες οτι ειπα κατι αλλο;

Ειπα ενα εξης απλουστατο πραγμα. Θα δωσεις τοσα λεφτα για ενα λαπτοπ που γινεται και tablet... και δεν θα εχεις ουτε ενα καλο λαποπ (κακοσχεδιασμενο, αδυναμο και μη-λειτουργικο) ουτε ενα καλο tablet (τεραστιο, βαρυ και χωρις ιχνος φορητοτητας).

Πως γινεται να λεω κατι και να πεταγεσαι παντα εσυ και να λες οτι ειπα κατι αλλο;

Ειπα ενα εξης απλουστατο πραγμα. Θα δωσεις τοσα λεφτα για ενα λαπτοπ που γινεται και tablet... και δεν θα εχεις ουτε ενα καλο λαποπ ουτε ενα καλο tablet.

Γιατι να παρω μια αχριστη συσκευη απο τη στιγμη που την δουλεια μου μπορω να την κανω με το κινητο και το λαπτοπ???

Αν ειναι να δωσω 200-300ευρω για tablet γιατι να μη τα δωσω αυτα για ενα καλυτερο λαπτοπ ή κινητο που ειναι τα βασικα εργαλια μου???

Αν εισαι gadgetακια οκ,τσιμπα 3-4 tablet απο τη στιγμη που δεν ειναι θεμα το χρημα.

Αλλα να μου λες οτι αξιζει ενα tablet που ειναι 4" μεγαλυτερο απο το κινητο μου και δεν αξιζει ενα tablet που μπορω να το χρησιμοποιω και σαν laptop,μονο fail μπορω να χαρακτηρισω το συλλογισμος σου!

Ειπα ενα εξης απλουστατο πραγμα. Θα δωσεις τοσα λεφτα για ενα λαπτοπ που γινεται και tablet... και δεν θα εχεις ουτε ενα καλο λαποπ (κακοσχεδιασμενο, αδυναμο και μη-λειτουργικο) ουτε ενα καλο tablet (τεραστιο, βαρυ και χωρις ιχνος φορητοτητας).

Θα έχεις ένα tablet που έχει και καποια χρησιμότητα εκτός το να μπαινεις facebook , να βλέπεις βίντεακια και να παιζεις angry bird. Και ναι σαν κατοχος ενοs surface pro, δεν μπορω consumer devices πλέον(εχω αλλα 3 αndroid καπου παρατημένα)

Ενα λαπτοπ που δε μπορεις να βαλεις στα ποδια σου (laps) αλλα στεκεται σαν καδρο, καδρτοπ δηλαδη.

Ενα ταμπλετ που ειναι πολυ ογκοδες κ βαρυ να κρατας χμμ 

To λαπτοπ σου ειναι πολυμορφικη/πολυλειτουργικη συσκευη.

Τα πολυμηχανηματα τυπου printers/scanners/fax/φωτοτυπικη ειναι και αυτα πολυμορφικες/πολυλειτουργικη συσκευες.

Τα smartphones και smarttv,ειναι πολυμορφηκες συσκευες!

Υπαρχει μια τεραστια λιστα,μηχανηματων που χρησιμοποιουμε εν ετη 2014-15 με πολυμορφικες/πολυλειτουργικη συσκευες!

Ποιες ακριβως πολυμορφικες/πολυλειτουργικη συσκευες αντιπαθεις ή τις αντιπαθεις ολες γενικα?

Δε το έθεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Εμένα αυτό που δε μου αρέσει παιδιά, είναι  οι συσκευές Laptop-tablets που δεν έχουν το ανάλογο λειτουργικό σύστημα για να υποστηρίξουν τη λειτουργία αυτή. Τα κινητά ναι μεν γίνανε βιντεοκάμερες,φωτογραφικές,κ τόσα άλλα αλλά αυτά είναι λειτουργίες σε ένα καλό υπόβαθρο ( καλά σχεδιασμένο λειτουργικό ) για να το υποστηρίξει αυτό. Εν τέλει θεωρώ πως δεν υπάρχει ακόμη κάποιο λειτουργικό για pc, αν και με λίγο ρίσκο θα επέλεγα το Ubuntu LInux με Unity  για laptop-tablet, αλλά κ πάλι θέλουμε δρόμο κ προς το παρόν δε θα επέλεγα μια τέτοια συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...