Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, 

εχω ενα blu ray portable disc (από ebay) το οποίο ναι μεν παιζει κανονικά DVD & cd (και  γράφει DVD-CD) αλλά όταν έχω μέσα Blu ray δισκάκι το διαβάζει (δείχνει τίτλο και περιεχόμενο) αλλά δεν το παίζει με κανένα πρόγραμμα που έχω (Vlc κτ.). Φταίει το software ή το μηχάνημα? Εχετε να προτείνετε κάποιο αλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής Blu ray?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το VLC δεν μπορεί να ανοίξει το μενού των Bluray αν όμως ανοίξεις τα αρχεία του δίσκου και πας κατευθείαν στο αρχείο video που θες να δεις το ανοίγει και το παίζει κανονικά και με υπότιτλους. Το αρχείο video της ταινίας είναι πάντα το μεγαλύτερο σε μέγεθος οπότε είναι εύκολο να το εντοπίσεις. Ένα πρόγραμμα που να σου ανοίγει κανονικά τα BluRay από τα μενού είναι το Power DVD. Μπορείς να το βρεις σπασμένο στους "θείους".

Δημοσ.

Δοκίμασε τον mpc-hc, πολύ καλός, ελαφρύς και δωρεάν.

Το VLC δεν μπορεί να ανοίξει το μενού των Bluray αν όμως ανοίξεις τα αρχεία του δίσκου και πας κατευθείαν στο αρχείο video που θες να δεις το ανοίγει και το παίζει κανονικά και με υπότιτλους. Το αρχείο video της ταινίας είναι πάντα το μεγαλύτερο σε μέγεθος οπότε είναι εύκολο να το εντοπίσεις. Ένα πρόγραμμα που να σου ανοίγει κανονικά τα BluRay από τα μενού είναι το Power DVD. Μπορείς να το βρεις σπασμένο στους "θείους".

1. Acepower : 

Σε πρώτη δόση τον δοκίμασα (media player classic.....γνωστό καλό κλασσικό πρόγραμμα) αλλά τπτ! :mad:

2. anax111 πάω στα αρχεία του BR αλλά δεν ανοίγουν τα video αρχεία.  Η αμέσως επόμενη προσπάθεια θα γίνει με το PDVD 

Εάν κάποιος αλλος φίλος έχει να προτείνει κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής Blu ray ας πει την γνώμη του.

Δημοσ.

Εάν δεν σου τα ανοίξει το Power DVD (εννοείτε πως θα πρέπει να το εγκαταστήσεις και να το ενεργοποιήσεις σωστά) τότε έχει πρόβλημα o δίσκος Bluray. Προσωπικά πάντως τους δίσκους Bluray τους αντιγράφω σε σκληρό με το Any DVD της Slysoft και τα παίζω από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...