Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατι ρωσικο προιον να βασιστει στον επεξεργαστη αυτον? Αληθεια κοτζαμ ρωσια δικους της επεξεργαστες δεν σχεδιαζει και δεν παραγει? Εκει να πω μπραβο σε δικα της 100% προιοντα...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τώρα όλοι οι γιωτάδες θα έχουν το δικό τους τηλέφωνο! Μπράβο!

οι γιωτάδες έχουν ήδη το δικό τους τηλέφωνο και έχουν πάρει και απολυτήριο 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν είναι εξοπλισμένο με ρώσικους πυραύλους και φυσικό αέριο δεν το παίρνω :P

Επίσης θέλω να έχει πάνω αυτόγραφο του Πούτιν ;)

• Like 4
Δημοσ.

<p>ολοι εσεις που βγαζετε κακια, ξερετε κατι παραπανω? ή απλα επειδη ειναι ρωσικο?</p>

Απλά επειδή το να γίνεσαι κακός κ μίζερος ειναι εύκολο.

Αλλά κι επειδή το να πεις μια μπούρδα δε κοστίζει τίποτα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

φαίνεται πολύ καλή κίνηση αν και μικρό σε ίντσες κατεμε. χαμηλά χαρακτηριστικά; μη ξεχνάτε πως ότι βάλεις ανεβαίνει και το κόστος. πέρα της "μικρής" οθόνης είναι δελεαστική πρόταση αναλόγως της τελικής τιμής του κιόλας βέβαια.

Δημοσ.

Τώρα όλοι οι γιωτάδες θα έχουν το δικό τους τηλέφωνο! Μπράβο!

Μα έχουν ήδη.

Μεταφράστε παρακαλώ το "Γιώτα-Τηλέφωνο" στα Αγγλικά

• Like 2
Δημοσ.

Μεγάλη μαγκιά θα ήταν να δουλεύει σαν το super power saver που έχουν διάφορα κινητά. Να απεργοποιεί πλήρως την οθόνη και να δουλεύεις μονο μέσω της e-ink.
(Θα είναι touch η e-ink?)

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξέρω από το παρελθόν ότι ό,τι ηλεκτρονικό Ρώσικο απλά δε χάλαγε ποτέ... Δε καταλαβαίνω γιατί τόση ζωχάδα; Έχουμε πήξει στη Κινεζιά (είμαι υπερευχαριστημένος κάτοχος Huawei Ascend P7) και μας χαλάει το ρώσικο; Μια χαρά το κόβω. Θα δείξει αν θα βγει γιοτάδικο...

Απ'οτι καταλαβαίνω η πίσω όθόνη θα είναι σαν την τεχνολογία του kindle της Amazon. Αν ισχύει κάτι τέτοιο απλά θα τα σπάει... Αν το ψάξετε θα καταλάβετε ότι είναι πολύ έξυπνη ιδέα και από ανθεκτικότητα θα είναι μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...