cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας, με τις βαθυτατες γνωσεις σας, σε ενα θεμα που με "τρωει" εδω και λιγο καιροι..!! οπως βλεπετε στην υπογραφη μου, εχω ενα HTPC εδω και καμποσο καιρο (2ετια), στο οποιο η μονη αλλαγη που εχω κανει τελευταια, ηταν ο επεξεργαστης. ειχα τον ATHLON II X3 425 πανω, αλλα αφου το καλοκαιρι αγορασα τον 8320 για το MAIN PC, μετεφερα τον 720ΒΕ στο ΗTPC και πουλησα τον Athlon. τωρα σκεφτομαι να αλλαξω την πλατφορμα (MOBO- CPU) απο ΑΜ3, και να παω σε FM2+...! και πολυ πιο συγκεκριμενα, σε...: ΜΟΒΟ http://www.skroutz.g...M-Extreme4.html CPU http://www.skroutz.g...4-860K-Box.html αξιζει τον κοπο? τι λετε? βασικα με ενδιαφερει η μελλοντικη υποστηριξη τεχνολογιων, και λογω του οτι απο του χρονου παμε σε WIN 10..!!
parsifal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αν είναι αυτό στην υπογραφή σου, βαρβατούτσικο το βλέπω για HTPC. Παίζεις και παιχνίδια σε αυτό ή εκτελεί καθήκοντα μόνο Home Theater;
cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 δεν ειναι η κυρια ασχολια του τα παιχνιδια. η αληθεια ειναι οτι μεγαλωνοντας εχω μειωσει παρα πολυ τον χρονο παιχνιδιων. περισσοτερο τα δοκιμαζω εκει και αν ειναι κανενα που μου αρεσει τα βαζω στο αλλο (φυσικα..!) η κυρια ασχολια του ειναι ταινιες-σειρες-ιντερνετ. αντε και μια στο τοσο να μετατρεψω-γραψω καμμια ταινια σε DVD για κανα φιλο..! ο μακροπροθεσμος στοχος μου ειναι να φτασω να εχω ενα οσο πιο μικρο (σε μεγεθος) συστημα γινεται, αλλα χωρις να χασω σε ισχυ..!
vasilisga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 θα έλεγα ότι ούτε σαν επεξεργαστής αξίζει τόσο η μετάβαση αλλά κυρίως ούτε και η αλλαγή socket, τόσο από άποψη επιδόσεων αλλά κυρίως και από άποψη τιμής/απόδοσης
terry308 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Επειδή είμαι της συχνής αλλαγής, θα το έκανα και ίσως να έβγαζα την 7750 και να πήγαινα σε Α10 με R7 Πριν είχα στο Htpc i3( Μόνο με την Hd4000) με 4gb @1333mhz , αλλάζοντας στο Fm2+ το σύστημα πάει πιο άνετα και χωρίς κολλήματα , βέβαια μπήκαν και 8Gb ram @ 2400mhz χωρίς πρόβλημα
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πιστευω ο επεξεραστης που εχεις τωρα ειναι αρκετα καλος, αφου ειναι για HTPC ισως και να περιμενες για αναβαθμιση σε πιο νεα τεχνολογια στο μελλον.
cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πιστευω ο επεξεργαστης που εχεις τωρα ειναι αρκετα καλος, αφου ειναι για HTPC ισως και να περιμενες για αναβαθμιση σε πιο νεα τεχνολογια στο μελλον. να σου πω την αληθεια, το εχω σκεφτει και αυτο. να παω αργοτερα, κατευθειαν σε επομενη γενια..!!! δεν ειναι οτι δεν με ικανοποιει το συστημα μου, προς θεου. γαιδουρακι ειναι, δεν κολωνει..! και μαλιστα.., κλειδωνω - ξεκλειδωνω τον επεξεργαστη, κατα βουληση σε 3- 4πυρηνο, χωρις προβλημα..! αλλα.. οπως καταλαβαινετε, ομοιοπαθεις συμφορουμιτες, μετα απο τοσο καιρο συμβιωσης.... σου μπαινει το μικροβιο της ανανεωσης..!! και λεω, μηπως τωρα που ακομα εχουν ψωμι τα κομματια αυτα, κανω την ανανεωση με μικροτερο κοστος..! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2014 από cabdik
STORM1978 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Κάτσε καλά! Αν θες και καλά να βάλεις κάτι τότε SSD όπως ειπώθηκε στους απέναντι και τα υπόλοιπα στην υγειά σου (πιτόγυρα/πίτσες/μπύρες ξες εσύ ) 2
cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Κάτσε καλά! Αν θες και καλά να βάλεις κάτι τότε SSD όπως ειπώθηκε στους απέναντι και τα υπόλοιπα στην υγειά σου (πιτόγυρα/πίτσες/μπύρες ξες εσύ ) ξερεις τι... ομως..? κοιταω μπας και γλυτωσω κανα κιλο, απο τα πολλα πιτογυρα- πιτσες- μπυρες κλπ.....!!! SSD μπαινει μεχρι τα χριστουγεννα, οπωσδηποτε...!!! 1
adtakhs Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 παιδια, θα ηθελα την βοηθεια σας, με τις βαθυτατες γνωσεις σας, σε ενα θεμα που με "τρωει" εδω και λιγο καιροι..!! οπως βλεπετε στην υπογραφη μου, εχω ενα HTPC εδω και καμποσο καιρο (2ετια), στο οποιο η μονη αλλαγη που εχω κανει τελευταια, ηταν ο επεξεργαστης. ειχα τον ATHLON II X3 425 πανω, αλλα αφου το καλοκαιρι αγορασα τον 8320 για το MAIN PC, μετεφερα τον 720ΒΕ στο ΗTPC και πουλησα τον Athlon. τωρα σκεφτομαι να αλλαξω την πλατφορμα (MOBO- CPU) απο ΑΜ3, και να παω σε FM2+...! και πολυ πιο συγκεκριμενα, σε...: ΜΟΒΟ http://www.skroutz.g...M-Extreme4.html CPU http://www.skroutz.g...4-860K-Box.html αξιζει τον κοπο? τι λετε? βασικα με ενδιαφερει η μελλοντικη υποστηριξη τεχνολογιων, και λογω του οτι απο του χρονου παμε σε WIN 10..!! Περιμενεις EXCAVATOR και μετά αρχίζεις αν σκέφτεσαι αλλαγή ! Το λέω αυτό γιατί πιστεύω πως θα δούμε και HBM πάνω σε FM2+ , οπότε θα πάει πολύ μπροστά το πράγμα και με πολύ πιο χαμηλή κατανάλωση! Αντέ να μας κάνεις και κανένα review τότε ! 4
cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Περιμενεις EXCAVATOR και μετά αρχίζεις αν σκέφτεσαι αλλαγή ! Το λέω αυτό γιατί πιστεύω πως θα δούμε και HBM πάνω σε FM2+ , οπότε θα πάει πολύ μπροστά το πράγμα και με πολύ πιο χαμηλή κατανάλωση! Αντέ να μας κάνεις και κανένα review τότε ! DONE...!! 1
8elwADSL Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που εσύ αποκαλείς HTPC είναι πιο δυνατό από το δικό μου main/gaming pc 4
cabdik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που εσύ αποκαλείς HTPC είναι πιο δυνατό από το δικό μου main/gaming pc ναι καλα...... η αληθεια ειναι, οτι δεν το λες και "καθαροαιμο" HTPC...! αυτα τα κομματια, στην ουσια, ειναι το προηγουμενο MAIN PC που ειχα πριν 4-5 χρονια. με τον 720 BE + ASrock AOD790GX+4850..! ομως σιγα σιγα με τον καιρο, αλλαζα-μετεφερα κομματια απο το παλιο MAIN PC, στο HTPC. και απο ATHLON II X2 250, -> Athlon II X3 425 -> Phenom II 720BE. Απο DDR2, αλλαξα MOBO (σε 790FX-GD70) για να παω σε DDR3 Γραφικα απο 4670->6670->7750 τα περισσοτερα κομματια του HTPC, ειναι αγορες απο αγγελιες μεταχειρισμενων..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα