Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά καλημέρα ! Έχω το εξής θέμα. Έχω μια lg οθόνη - μονιτορ (http://www.pcworld.com/product/1413425/lg-flatron-f-engine-series-l204wt-widescreen-lcd-monitor.html ) και θέλω να τη συνδέσω με το λάπτοπ μου. (ένα hp ) . Αρχικά πήρα ένα λάθος καλώδιο Dv-I το οποίο και δεν μπορούσα να το συνδέσω διότι απλά δεν ήταν το κατάλληλο. Έπειτα μου δωσε ένας φίλος μου ένα Vga το οποίο και το συνέδεσα. Το θέμα μου όμως τώρα είναι πως τα χρώματα είναι άλλα αντ'άλλων. Δηλαδή το κόκκινο εμφανίζεται ως μπλε...το πράσινο ως κίτρινο και κάτι τέτοια μυστήρια... Προσπάθησα να αλλάξω τις ρυθμίσεις από την οθόνη αλλά...μάταια... Είμαι και λίγο άσχετος οπότε οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη !! Μήπως να πάρω καινούργιο καλώδιο ? :/ 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!  :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα περισσοτερα VGA που ειχα στα παλιοτερα monitors μου ειχαν θεματα με τα χρωματα, οταν αγοραζα καινουργιο και το εβαζα ημουνα κομπλε. Τωρα δεν ξερω τι σκατα γινοταν,εγω τα εσπαγα?ελιωναν μονα τους? δε ξερω,anyway...

1)Προσπαθησε να δεις αμα το καλωδιο ειναι πουθενα σπασμενο,συνδεσε το με το monitor και ξεκινα απο την μια ακρη σιγα σιγα μεχρι την αλλη ακρη μηπως πιασεις το σπασμενο σημειο.

2)Δοκιμασε το monitor με καποιο αλλο laptop ενος φιλου,δοκιμασε το δικο σου laptop σε καποιο αλλο monitor αμα δεν σου βρισκεται κανε μια επισκεψη σε καποιον φιλο σου.Ισως υπαρχει προβλημα με την gpu σου (υποθετω η θυρα αλλα και οτιδηποτε αλλο μπορει να ειναι) 

3)Δοκιμασε ενα αλλο VGA αμα σου βρισκεται ή αγορασε ενα, ειναι αρκετα φθηνα (μπορεις να βρεις και με 2-3-4 ευρω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...