Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να διαθέσω ένα ποσό για αγορά υπολογιστή.Για να γίνει αυτό,θα πρέπει η αγορά να γίνει με άτοκες δόσεις.Συνεπώς μόνη μου επιλογή είναι το πλαίσιο,αν και σκέφτομαι να επψφεληθώ κάποιας προσφοράς από e-shop(crazy sundays κλπ.)Παρόλα αυτά, τσεκάροντας εναλλακτικές στο φόρουμ,είδα ότι υπάρχουν πολύ αρνητικό κλίμα για το Πλαίσιο.Πού οφείλεται αυτό;Θέλω να πω,κι εγώ μεγαλώνοντας ακουγα κράξιμο για το Πλαίσιο και το αναπαρήγαγα,αλλά όσοι φίλοι μου έχουν συνθέσει pc από εκεί(3-4 στον αριθμό) είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.Επίσης έχω ακούσει ότι έχουν καλή εγγύηση.Γενικά ποια είναι η γνώμη σας;(έχετε στ υπ'όψιν ότι η συναρμολλόγηση θα γίνει από εμένα,οπότε γλιτώνω πιθανή κακομεταχείριση κομματιών)Σας ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

ειναι ακριβο,δεν εχει μεγαλη ποικιλια σε προϊοντα,εχουν παρατηρηθει φαινομενα χρησιμοποιησης μεταχειρισμενου υλικου κυριως σκληρων δισκων και οσον αφορα την εγγυηση....αυτα που ηξερες ξεχνα τα,πλεον δεν τα παει καθολου καλα με το συγκεκριμενο θεμα πχ να χαλασει κατι σε εγγυηση και να σου πουνε οτι θα παρεις πιστωτικο αρκετα πιο κατω απο τα χρημματα που ειχες δωσει.

τελος εχουν και κατι turbo x εξαρτηματα που χρησιμοποιουνε ......αστα να πανε.χαλια μαυρα.

• Like 3
Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ο τιτλος του θεματος ειναι οτι να ναι.Οσο για το Πλαισιο ειναι σχεδον οτι ειπε ο Thanos απο πανω.Βεβαια εχει και τα καλα του οπως πχ ειναι απο τα λιγα καταστηματα που μπορεις να πας να δεις πραγματα απο κοντα/δοκιμασεις,εχει καλη ποικιλια σε πραγματα αλλα οχι τοσο για αγορα υπολογιστη(πολυ λιγες μαρκες).Αυτο απο οτι το εχω ρωτησει το εχουν κανει κυριως για να μην εχουν προβληματα με παραγγελιες/stock και προμηθευτες,αν και εχει και το κακο οτι ειναι τσιμπημενες οι τιμες.

Δημοσ.

H ενότητα κλείνει γιατί ο τίτλος κάθε άλλο παρά ακριβής και περιγραφικός είναι. Να διαβάζετε τους όρους χρήσης και να ακολουθείται τους κανόνες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...