Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα τροφοδοτικο chieftec ( καπως ετσι ) το οποιο ειναι modular, οταν το πηρα ( μαζι με το pc ) μου κουμπωσαν μονο το ενα καλωδιο και τα υπολοιπα δεν τα εβαλαν καν μεσα. το αποτελεσμα ειναι τωρα που παω να βαλω εξτρα μηχανηματα μεσα στο pc , να μην μπορω να τα τροφοδοτησω, και να τους δυνω ρευμα απο y .  

αυτη τη  στιγμη απο ενα καλωδιο με δυο sata τροφοδοτουνται ενα 6pin απο την καρτα γραφικων με μετατροπεα. και 4 δισκοι . λογικο λοιπον ωρες ωρες να μην γινεται δουλεια ..

μπορω απο καπου να βρω τετοια καλωδια , η έστω κουμπωματα για το τροφοδοτικο ωστε να φτιαξω μονος μου καλωδια , διοτι εχω στειλει πολλα μυνηματα στην εταιρια αλλα ποτε δεν μου απαντησαν , και απο το πλαισιο που ειχε αγοραστει τοτε , απλα δεν ξερουν τι να μου πουν,

Δημοσ.

στο ebay, ειναι πανακριβα , και μαλιστε τα ποιο πολλα σχεδον οσο ενα τροφοδοτικο , εκτος αν ψαχνω λαθος..

οσο για τις αγγελιες εδω, δεν νομιζω να δινει κανεις μονο καλωδια ,, αλλα ολοκληρομενο τροφοδοτικο ..

εχω ψαξει ηδη και εδω . :(

Δημοσ.

για να σε βοηθησω  έχω τέτοια  θα δω αν μου περισευει κανενα  και πες μου τι ψαχνεις ακριβως?

και επιπλεων τα chieftec @ thermaltake  εχουν παρομοια  pin out...

Δημοσ.

εχω στειλει email οπως ειπα και πιο πανω και δεν εχω παρει καμια απαντηση ( εχω στειλει αρκετες φορες ) 

ψαχνω γενικα καποια καλωδια , ητε αυτα καταλιγουν σε molex ητε σε sata. να ξεφορτωσω λιγο την μια γραμμη που εχουν πεσει ολα πανω της θελω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...