pc_master_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εχω ενα τροφοδοτικο chieftec ( καπως ετσι ) το οποιο ειναι modular, οταν το πηρα ( μαζι με το pc ) μου κουμπωσαν μονο το ενα καλωδιο και τα υπολοιπα δεν τα εβαλαν καν μεσα. το αποτελεσμα ειναι τωρα που παω να βαλω εξτρα μηχανηματα μεσα στο pc , να μην μπορω να τα τροφοδοτησω, και να τους δυνω ρευμα απο y . αυτη τη στιγμη απο ενα καλωδιο με δυο sata τροφοδοτουνται ενα 6pin απο την καρτα γραφικων με μετατροπεα. και 4 δισκοι . λογικο λοιπον ωρες ωρες να μην γινεται δουλεια .. μπορω απο καπου να βρω τετοια καλωδια , η έστω κουμπωματα για το τροφοδοτικο ωστε να φτιαξω μονος μου καλωδια , διοτι εχω στειλει πολλα μυνηματα στην εταιρια αλλα ποτε δεν μου απαντησαν , και απο το πλαισιο που ειχε αγοραστει τοτε , απλα δεν ξερουν τι να μου πουν,
conkal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 δοκιμασε ebay amazon κτλ . δεν νομιζω να βρεις ευκολα αλλα αξιζει το ψαξιμο
pc_master_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 στο ebay, ειναι πανακριβα , και μαλιστε τα ποιο πολλα σχεδον οσο ενα τροφοδοτικο , εκτος αν ψαχνω λαθος.. οσο για τις αγγελιες εδω, δεν νομιζω να δινει κανεις μονο καλωδια ,, αλλα ολοκληρομενο τροφοδοτικο .. εχω ψαξει ηδη και εδω .
coolerman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Στείλε email στην chieftec μπάς και σε βοηθήσουν.
doctorC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 για να σε βοηθησω έχω τέτοια θα δω αν μου περισευει κανενα και πες μου τι ψαχνεις ακριβως? και επιπλεων τα chieftec @ thermaltake εχουν παρομοια pin out...
pc_master_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 εχω στειλει email οπως ειπα και πιο πανω και δεν εχω παρει καμια απαντηση ( εχω στειλει αρκετες φορες ) ψαχνω γενικα καποια καλωδια , ητε αυτα καταλιγουν σε molex ητε σε sata. να ξεφορτωσω λιγο την μια γραμμη που εχουν πεσει ολα πανω της θελω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα