Προς το περιεχόμενο

Lenovo A8 A806

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα γνωμες για το παραπανω τηλεφωνο.
Κυριως και απο ατομα που το εχουν η το εχουν παραγγειλει.
Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλημέρα..... Μόλις εχθες παρέλαβα το Lenovo A8 806. Απο Vickmall στις 3-11 έγινε η παραγγελία. Απλώς είπα στο live chat αφού έκανα την παραγγελία και είχα τον κωδικο αποστολής να γράψουν έξω απο τη συσκευασία οτι είναι για κήπο και να βαλουν εξωτερική τιμή 20$. Στο κινητο τωρα . Επο εξωτερικής όψη , λίγο μεγάλο. Είχα συνηθήσει στο παλιο μου με 3,5 ιντσες και αυτο είναι λίγο παντοφλα.Στα 3 κουμπια αφης στο κατω μέρος τα εχει αναποδα. δεξιά εχει το κουμπι της επιστροφής και αριστερα τις ρυθμισεις. αλλα πιστεύω να το συνιθήσω. Μέσα τώρα.  Με το παλιο μου είχα σήμα και ιντερνετ στο δωματιο. Με αυτο δεν εχω καθόλου ιντερνετ και λίγο σήμα. Ψαχνω να βρω καποιο κολπάκι εαν υπάρχει για αυξηση σήματος. Τέλος μολις παταω το κουμπι για τις τελευταιες κλήσεις , αν και εχω τον αριθμό , μου το δείχνει στα κινέζικα. Οταν παω στις επαφες , το ονομα φενεται καθαρά!!! Όποιος ξέρει κάτι σε αυτά  ας μου πει : )   !!!!!

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω το εν λόγω κινητό, δεν έχω κανένα θέμα, όλα ρολόι, από minideal. Από σήμα wifi μια χαρά, και εμβέλεια πολύ καλή..Από δυνατότητες το κινητό είναι πολύ πάνω από τα λεφτά του και αξίζει η αγορά σίγουρα. Για ανάλογες επιδόσεις, άλλες  πολύ γνωστές εταιρείες ζητούν πολλαπλάσια ποσά, και ακόμη και οι άλλες κινέζικες σίγουρα πιο πολλά. Οπότε πιστεύω πως αξίζει από όλες τις απόψεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...