Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα αυπνα αλανια μου.
Εχω ενα θεματακι στο pcaki μου,το οποιο φοραει windows 7.
Ως συνηθως,εχω παντα ανοιχτες καμια 10ρια καρτελες ( εχω δουλεψει και με 20 ανοιχτες ) στον chrome.
Τις τελευταιες ημερες ομως,οταν παιζει ας πουμε ενα τραουδακι στο  youtube  και κανω refresh σε αλλη καρτελα αρχιζει κ σπαει ο ηχος.
Ξαναπερασα τον chrome αλλα μου μυριζει προβλημα driver.

thoughts?

Επεξ/σία από web_assasin
Δημοσ.

Περασα οδηγους,τα ιδια..
Εβγαλα το avast,εβαλα avira και ολα καλα.
Στο διαολο το κωλοπραμα παλι,ουτε απεγκατασταση δε γινοταν.

Καποτε το εβαλα σε clean format και αρχισε μπλε οθονες,ξαναπερασα windows και μολις περασα το avast αρχισε παλι μπλε οθονες.
Το εσβησα και ολα καλα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι ο,τι το avast ειναι σαν να μην υπαρχει ,δεν βλεπω γενικα να προστατευει το συστημα σε υπολογιστες που μου λενε οτι εχουν προβληματα,δεν υπαρχει αξιοπιστια καμια.ενα προβλημα που μπαινει στη λιστα ειναι η ενημερωση KB3000850 και αναγκαστηκαν να κανουν φορματ.

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι εχω δει πολλους να το συνιστουν σαν ενα απο τα τοπ 3,και δυστυχως το εχω δει και εδω μεσα πολυ.
Οχι οτι το avira ειναι καλυτερο πλεον,μετα τα προβληματα που εβγαλε με τα τελευταια Update,αλλα ηταν αρκετα καλο σε γενικες γραμμες.
Ας ελπισουμε οτι θα λυθουν τα προβληματα που εχει βγαλει.
Το avast  και μονο που θελει ειδικο προγραμμα για να γινει uninstall κοβεται οριστικα.

Δημοσ.

τα free δεν εχουν δικο τους firewall ,οποτε και αυτο ειναι το προβλημα , τα προγραμματα kaspersky,norton,bitdefender εχουν τον καθολικο ελεγχο του firewall.ενα free ειναι το comodo firewall μονο για την εποπτεια του τοιχους και φυσικα αξιοπιστο.οσο για την αξιοπιστια του avast φαινεται στο παραμικρο με τη σελιδα της αστυνομιας και τα 100 €.

Δημοσ.

Αναγκαστικα παιζεις με firewall.
Το kasperksy ειναι θεοβαρο,το norton αχρηστο,bitdefender δεν εχω δουλεψει.
Καλο το comodo,καλουλης και ο browser τους.

Προσπαθησα να του δωσω μια ευκαιρια του avast,αλλα τελικα ειναι παντελως αχρηστο.
Δυστυχως ακομα δεν εχω καταληξει σε καποιον αξιοπιστο συνδιασμο,και για νορμαλ χρηση για τους πελατες μου αλλα και για μενα.

Δημοσ.

panda comodo avira σε πελατες επειδη δεν δημιουργουν προβληματα και ειναι σχετικα καλα με το comodo καλυτερο ολων. Το σκετο ομως, οχι αυτο με το firewall διοτι θα κλεισουν τπτ και δε θα τους δουλευει μετα. Σε πελατες δε βαζουμε ποτε security suites με firewalls.

Για το θεμα σου τωρα για τι πισι μιλας? χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

με 80 εως 150 mb ram ειναι βαρυ το kaspersky; ενας browser χρειαζεται περιπου 1 gb με 5 καρτελες.

Δεν ξερω,αλλα οσες φορες το ειχα χρησιμοποιησει πιο παλια εβλεπα μεγαλο ζορι στον υπολογιστη μου.

Θα το δοκιμασω στο κοντινο μελλον,προς το παρων δοκιμαζω το comodo.

panda comodo avira σε πελατες επειδη δεν δημιουργουν προβληματα και ειναι σχετικα καλα με το comodo καλυτερο ολων. Το σκετο ομως, οχι αυτο με το firewall διοτι θα κλεισουν τπτ και δε θα τους δουλευει μετα. Σε πελατες δε βαζουμε ποτε security suites με firewalls.

Για το θεμα σου τωρα για τι πισι μιλας? χαρακτηριστικα.

Μητρικη Gigabyte, CPU AMD X4 Phenom στα 3.0 , 4G ram , kingston SSD 56G στα 550 read αν θυμαμαι καλα και ATI radeon HD 5600.

Σε αυτο το pc (χωρις τον SSD )  μετα απο φορματ ειδα μπλε οθονη μολις περασα το avast,ξαναπερασα windows και μολις περασα το avast ξαναειδα μπλε οθονη,οποτε το εστειλα στο διαολο απο εκει κ επειτα.

Δημοσ.

Το comodo antivirus δεν ειναι αποτελεσματικο, θα ελεγα χειρότερο απο το mse.

Επισης, antivirus που δεν παρεχουν uninstaller πρεπει να αποφευγονται και οχι το αντιθετιο.

Δημοσ.

ενα προβλημα που μπαινει στη λιστα ειναι η ενημερωση KB3000850 και αναγκαστηκαν να κανουν φορματ.

Ώπα τι ενημέρωση είναι αυτή; Για δώσε περισσότερες πληροφορίες. 800ΜΒ ενημέρωση τι στο διάολο κάνουν επιτέλους σε αυτό το pre-alpha λειτουργικό σύστημα που μας το δίνουν σα θαυματουργό;

Δημοσ.

Εχεις χασει επισοδια νικε...

Εσυ web ass δες θερμικρασιες οταν τα εχεις ανοιχτα μηπως και throtlareis.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...