Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα η οποια θ περιεχει πληροφοριες για τα προιοντα ενος καταστηματος καθως και e-shop απτο οποιο θ γινονται παραγγελιες με αντικαταβολη μονο...τι μου προτεινεται?καποιο προγραμμα με ετοιμα templates, ή σε καποια γλωσσα? 

Δημοσ.

ναι εχω γνωσεις πανω στο αντικειμενο απλα δεν εχω ασχοληθει σε επαγγελματικο επιπεδο...και ηθελα να παρω μια γνωμη..το joomla παρεχει ολες τις δυνατοτητες? εννοω αυτα που ανεφερα? 

Δημοσ.

το magendo οφειλω να πω οτι δεν το ειχα ακουστα...τα καλυτερα εχω ακουσει ειναι το drupal και το joomla... δεν τα εχω χρησιμοποιησει βεβαια..οτι εχω κανει ειναι με κωδικα

Δημοσ.

Μπορείς να πεις ότι προτρέχω, αλλά εγώ θα το έλεγα προνοοώ...
Αν στήσεις ένα eshop σε joomla / wordpress ή drupal τα οποία είναι σχετικά εύκολα... θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο eshop "πρόγραμμα" το οποίο θα κουμπώνει πάνω σε αυτά...
Από την άλλη αν επιλέξεις από τώρα κάποιο eshop oriented cms όπως magento, open cart ή presta shop θα έχεις ένα πιο καθαρό eshop παρά ένα generic cms με ένα ενσωματωμένο eshop από πάνω.

Επίσης τα eshop cms έχουν περισσότερες eshop λειτουργίες εξ ορισμού και αν χρειαστείς κάτι πιο εξεζητημένο θα πρέπει να το αγοράσεις, αν δεν είναι free. Αυτά που ανέφερα είναι free.
Τώρα, το πιο πιθανό είναι να είναι overkill ένα eshop cms για την δουλειά που θέλεις... αλλά αν αργότερα θελήσεις περισσότερα από το cms σου... ίσως να χρειαστεί να μεταβείς σε ένα eshop cms κάτι που θα σημαίνει αρκετή δουλειά...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αδελφέ επειδή δουλεύω σε εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων και έχω δει πολλά το ερώτημα είναι τι ακριβός χρειάζεσαι...
Εάν θες ένα e-shop να δουλέψει τον άλλο μήνα άψογα;
Θες το shop σου να είναι πολύγλωσσο;

Σε ενδιαφέρει το γραφιστικό;
Θές να είναι responsive;
Έχεις σκοπό να πληρώσεις template ή e-shop component?
Ξεκαθάρισε αυτά και θα σου πώ τι ακριβός χρειάζεσαι και εάν είναι εφικτό να το κάνεις μόνος σου...

Δημοσ.

Εαν πρόκεται για καθαρα επαγγελματική δουλεια, θα σου πρότεινα να πας σε ειδικούς για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...