antikeimeno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας, θελω να φτιαξω μια ιστοσελιδα η οποια θ περιεχει πληροφοριες για τα προιοντα ενος καταστηματος καθως και e-shop απτο οποιο θ γινονται παραγγελιες με αντικαταβολη μονο...τι μου προτεινεται?καποιο προγραμμα με ετοιμα templates, ή σε καποια γλωσσα?
arc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Με προβληματίζει το «κάποιο πρόγραμμα» Έχεις σχετικές γνώσεις;
Kostasspil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Θα πρότεινα Joomla, είναι σχετικά απλό, αλλά πρέπει να χεις μια επαφή με το αντικείμενο
antikeimeno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 ναι εχω γνωσεις πανω στο αντικειμενο απλα δεν εχω ασχοληθει σε επαγγελματικο επιπεδο...και ηθελα να παρω μια γνωμη..το joomla παρεχει ολες τις δυνατοτητες? εννοω αυτα που ανεφερα?
antikeimeno Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 το magendo οφειλω να πω οτι δεν το ειχα ακουστα...τα καλυτερα εχω ακουσει ειναι το drupal και το joomla... δεν τα εχω χρησιμοποιησει βεβαια..οτι εχω κανει ειναι με κωδικα
Kostasspil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Κάνε δοκιμές τότε. Επίσης δες το DreamWeaver της Adobe.
XPHSTOS_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μπορείς να πεις ότι προτρέχω, αλλά εγώ θα το έλεγα προνοοώ...Αν στήσεις ένα eshop σε joomla / wordpress ή drupal τα οποία είναι σχετικά εύκολα... θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο eshop "πρόγραμμα" το οποίο θα κουμπώνει πάνω σε αυτά...Από την άλλη αν επιλέξεις από τώρα κάποιο eshop oriented cms όπως magento, open cart ή presta shop θα έχεις ένα πιο καθαρό eshop παρά ένα generic cms με ένα ενσωματωμένο eshop από πάνω.Επίσης τα eshop cms έχουν περισσότερες eshop λειτουργίες εξ ορισμού και αν χρειαστείς κάτι πιο εξεζητημένο θα πρέπει να το αγοράσεις, αν δεν είναι free. Αυτά που ανέφερα είναι free.Τώρα, το πιο πιθανό είναι να είναι overkill ένα eshop cms για την δουλειά που θέλεις... αλλά αν αργότερα θελήσεις περισσότερα από το cms σου... ίσως να χρειαστεί να μεταβείς σε ένα eshop cms κάτι που θα σημαίνει αρκετή δουλειά...
Ggeorgi0 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αδελφέ επειδή δουλεύω σε εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων και έχω δει πολλά το ερώτημα είναι τι ακριβός χρειάζεσαι...Εάν θες ένα e-shop να δουλέψει τον άλλο μήνα άψογα;Θες το shop σου να είναι πολύγλωσσο;Σε ενδιαφέρει το γραφιστικό;Θές να είναι responsive;Έχεις σκοπό να πληρώσεις template ή e-shop component?Ξεκαθάρισε αυτά και θα σου πώ τι ακριβός χρειάζεσαι και εάν είναι εφικτό να το κάνεις μόνος σου...
leonidas_fs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εαν πρόκεται για καθαρα επαγγελματική δουλεια, θα σου πρότεινα να πας σε ειδικούς για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα