tsiklislol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα και από μένα. Σκευτόμουν για αγορά μίας τηλεόρασης μέχρι 1000 ευρώ. Στην αρχή έψαχνα για UHD αλλά μέτα τις απέριψα λόγω έλειψης περιεχομένου 4Κ. Μήπως την συγκεκριμένη Samsung την έχει κάποιος ή έχετε να προτίνεται κάτι αλλό; θενξ !
speedman_26 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 εγω προτινω αυτη εδω Samsung UE50H6200 https://www.skroutz.gr/s/4640128/Samsung-UE50H6200.html
Alxnks Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εχω την 32H6400...παρε κι ενα review που χαρακτηριζει ως reference τα χρωματα της: https://www.avforums.com/review/samsung-h6400-ue32h6400-full-hd-led-lcd-3d-tv-review.10564
graphist83 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Η 48Η6800 σε σχεση με Η6200 λογω ultra clear πανελ επιτυγχάνει καλύτερο contrast και χροιές. Το curved σε αυτο το μεγεθος αποτελεί γουστο παρα θετικό προσόν. Ουτε κακο ουτε τρομερο καλο. Μερικοί κωτσοβολοι την εχουν 999€ οποτε δεν εχει τραγική διαφορα απο την Η6200. Σε εικονα ομως τις ριχνει αρκετα. Το 4Κ οντως τωρα δεν εχει νοημα. Του χρονου ομως θα εχει. Αντε του παραχρονου μεχρι να προλαβουν να βγουν πολλοι τιτλοι. Θα ξανα αγορασεις TV σε 2 χρονια? Η θα συμβιβαστείς?
starconvict Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης-Samsung UE50H6400 -το τελευταίο 2μηνο περίπου, μπορώ να σου πω τα εξής : Μετά από την "πρώτη κρυάδα" που πήρα - είχα ανοίξει και σχετικό θέμα εδώ - και αφού έγιναν οι απαραίτητες ρυθμίσεις,(με την βοήθεια και του φίλου από πάνω ) η απόδοσή της σε HD υλικό είναι καταπληκτική όπως και το 3D ενώ το σήμα της Digea υποφερτό.Δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την αγορά της - πάλι την ίδια θα αγόραζα ίσως πιο μεγάλη για καλύτερη θέαση του 3D . 1
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να βγαλω ακρη τις τελευταιες μερες. Εχω περασει σε ενα εξωτερικο δισκο μια σειρα και το συνδεω με τη τηλεοραση,το προβλημα ειναι οτι ενω εχω δει 10 επεισοδια και παιζουν κανονικα υποτιτλοι ξαφνικα στα επομενα επεισοδια δεν παιζουν υποτιτλοι... Στον υπολογιστη παιζουν κανονικα οι υποτιτλοι σε ολα τα επεισοδια αλλα κατι συμβαινει και δεν τα παιζει στην τηλεοραση,εχω δοκιμασει με διαφορετικους υποτιτλους στα ιδια επεισοδια που δεν παιζουν αλλα παλι τιποτα οποτε κατι τρεχει με το αρχειο βιντεο υποθετω αλλα τι? εχει ιδεα κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα