DJJordan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ξανασυζητήσει το θέμα λίγο αόριστα και δεν έβγαλα άκρη,είχα μια μητρική asus με am2 επεξεργαστή και από κάποια στιγμή που πάγωσε εφνίδια το σύστημα δεν ξανάκανε post,μετά βρήκα μια καθαρή μεταχειρησμένη, πάλι asus άλλο μοντέλο και την άλλαξα, μου έκανε κάτι σιγάνα περίεργα σφυρίγματα αλλά δούλευε άψογα, επίσης είχα ένα ατυχηματάκι,μου στράβωσε και τελικά έσπασε ένα ποδαράκι του επεξεργαστή (Athlon64 x2 6000) και απ' ο,τι πληροφορήθηκα, μερικά από τα περιφεριακά pins είναι γειώσεις και απλά στάθηκα τυχερός,αφού δούλεψα το pc για λίγους μήνες σε βαριά χρήση (3d modelling/rendering και απαιτητικά παιχνίδια)ξαφνικά κόλλησε, και πάλι no post,πέρνω αυτη τη φορά νέο τροφοδοτικό και μια μεταχειρησμένη μητρική gigabyte με μή ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές (δεν πήρα καινούρια γιατί έχω 4 dimm ddr2, τα 2 αλλαγμένα και δεν με πέρνει να πάω σε ddr3)Το καινούριο πρόβλημα είναι ότι ανα κάποιες μέρες μου κάνει ψυχρή επανεκκίνηση οταν βρίσκεται σε σχετικά ήρεμη κατάσταση, εκτός και αν χρησημοποιώ phptoshop, εκει το κάνει τόσο συχνά που δεν προλαβαίνω να κάνω saveέτρεξα memtest86 για 8 ώρες χωρίς πρόβλημα στα default tests,μου βγάζει 1620 σφάλματα μόνο αν πάω απο το μενου και επιλέξω memory sizing, "(2) BIOS - All"θερμοκρασίες-τάσεις είναι ok, ο,τι stress test του χω βάλει το περνάει επιτυχώς:(prime95 για πάνω από μια ώρα, 2D test, 3D test, disk test, msi compustor κλπ)έχω απενεργοποιήσει την επανεκκίνηση αποτυχίας συστήματος, έχω νέα bios,και το μόνο που έχω δει στα συμβάντα windows, είναι πρόβλημα επικοινωνίας δίσκου με το host,έχω τρέξει bootable kaspersky rescure disk για ιούς, με παιχνίδι ανοιχτό δεν μου έχει σβήσει ποτέ και έχει drivers ανανεωμένους, έχω δοκιμάσει και την κάρτα γραφικών σε άλλο pc με χρήση photoshop χωρίς κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2014 από DJJordan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα