brotrainer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το ότι συνεργάζονται δεν σημαίνει ότι τα έχουν βρει και είναι φιλαράκια. Bussines κάνουν. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Δεν είναι το μπακάλικο της γειτονιάς που δεν τα έχει καλά με τον χασάπη, μην μπερδεύεστε. Στις bussinesses δεν υπάρχουν ούτε φίλοι ούτε εχθροί. Μόνο bussiness και PR. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2014 από brotrainer 2
vrwmiaris Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Κατά τα άλλα τρώγονται, σαν τους πολιτικούς μας
gkanel Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Επόμενη αγωνιστική: Samsung vs Qualcomm Αλλα και αυτή σικέ μοιάζει αφού στα flagship μοντέλα της η Samsung βάζει Qualcomm CPUs. Το οποίο δεν βγάζει λογική: Η Apple στα flaship βάζει Samsung H Samsung στα flagship βάζει Qualcomm κάτι χάνω
fragment_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 και λεω εγω κ αφου σφαχτουμε ας ρηξουμε κ εναν π@δ@λο
iwan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μα δεν έχει σημασία η πρωτιά. Σημασία έχει το κέρδος.. can't you see?
el97639 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δέν θέλω samsung εντόσθια στο 6s. Αν ήθελα samsung θα έπαιρνα galaxy παιζει να ειναι το πιο ηλιθιο κ κομπλεξικο σχολιο που εχω διαβασει το τελευταιο μηνα. Αλλα ειναι αντιπροσωπευτικο της ευφυιας του μεσου αγοραστη apple που νομιζει οτι επεδη σκαει 3-4 φορες τα λεφτα που κανει το ιδιο προιον με τα ιδια εξαρτηματα ειναι καλυτερο. Απο το πρωτο iphone τα περισσοτερα εξαρτηματα ειναι samsung και το iphone φτιαχνεται σε κινεζικη εταιρια απο κινεζους εργαζομενους. 2
panosjules Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Και η Apple θα φτιάχνει τα διαφημιστικά trailer της Samsung...
billxl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που αρκετοί δεν καταλαβαίνουν ή αρνούνται να καταλάβουν είναι ότι τα περισσότερα εξαρτήματα των συσκευών της Apple είναι σχεδιασμένα από αυτήν και οι άλλοι απλώς τα παράγουν, ΔΕΝ είναι δικά τους σχέδια! 2
kukukali Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Οι κουνιαδες τα βρηκαν για το καλο της ....οικογενειας.
dali13gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Επόμενη αγωνιστική: Samsung vs Qualcomm Αλλα και αυτή σικέ μοιάζει αφού στα flagship μοντέλα της η Samsung βάζει Qualcomm CPUs. Το οποίο δεν βγάζει λογική: Η Apple στα flaship βάζει Samsung H Samsung στα flagship βάζει Qualcomm κάτι χάνω Η Apple δεν βάζει Samsung, βάζει Apple. Η Samsung βάζει ΚΑΙ Qualcomm φαντάζομαι για να κρατήσει μια ισορροπία και καλή σχέση με τον συγκεκριμένο προμηθευτή γιατί μπορεί τώρα να φτιάχνει Exynos, αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην φτιάχνει. Επίσης, η Qualcomm είναι fabless εταιρεία, δεν κατασκευάζει, απλά σχεδιάζει chips. Μέχρι πρότινος τα chip της, τα κατασκεύαζε αποκλειστικά η TSMC. Πλέον, κατασκευάζει ΚΑΙ η Samsung για την Qualcomm. Να γιατί βάζει Qualcomm chip στα κινητά της, πέρα από το γεγονός ότι Exynos και 4G έχουν τα θεματάκια τους.
Heatspreader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δέν θέλω samsung εντόσθια στο 6s. Αν ήθελα samsung θα έπαιρνα galaxy Δεν είναι Samsung. Είναι με προδιαγραφές της Apple. Η Samsung κατασκευάζει επίσης οθόνες και Panels. Στα δικά της προϊόντα μπορεί να μην φοράει τόσο καλά Panels όσο αυτά που πουλάει σε τρίτους, αφού οι τρίτοι μπορεί να έχουν ζητήσει υψηλότερων προδιαγραφών Panels.
teo_74 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δέν θέλω samsung εντόσθια στο 6s. Αν ήθελα samsung θα έπαιρνα galaxy Πες μου πότε ΔΕΝ ειχε ??? Η Apple δεν βάζει Samsung, βάζει Apple. Η Samsung βάζει ΚΑΙ Qualcomm φαντάζομαι για να κρατήσει μια ισορροπία και καλή σχέση με τον συγκεκριμένο προμηθευτή γιατί μπορεί τώρα να φτιάχνει Exynos, αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην φτιάχνει. Επίσης, η Qualcomm είναι fabless εταιρεία, δεν κατασκευάζει, απλά σχεδιάζει chips. Μέχρι πρότινος τα chip της, τα κατασκεύαζε αποκλειστικά η TSMC. Πλέον, κατασκευάζει ΚΑΙ η Samsung για την Qualcomm. Να γιατί βάζει Qualcomm chip στα κινητά της, πέρα από το γεγονός ότι Exynos και 4G έχουν τα θεματάκια τους. "....πέρα από το γεγονός ότι Exynos και 4G έχουν τα θεματάκια τους." Απο πότε ο Exynos(με 4G) εχει θεματακια..? Αν μπορεις δωσε μας πηγες(να μην λεμε αερολογιες) Δεν είναι Samsung. Είναι με προδιαγραφές της Apple. Η Samsung κατασκευάζει επίσης οθόνες και Panels. Στα δικά της προϊόντα μπορεί να μην φοράει τόσο καλά Panels όσο αυτά που πουλάει σε τρίτους, αφού οι τρίτοι μπορεί να έχουν ζητήσει υψηλότερων προδιαγραφών Panels. Xaxaxaxaxa...Δεν είναι φασόναδικη η Samsung !φιλε..πατρονάρει,προτείνει και το τελικό πόρισμα έρχεται από αυτόν που πληρώνει..Και όσο για αυτό που λες για panel..πες μου ποια είναι καλύτερα από τα Amoled που βάζει η Samsung στα δικά της προϊόντα όπως λες.
dali13gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 "....πέρα από το γεγονός ότι Exynos και 4G έχουν τα θεματάκια τους." Απο πότε ο Exynos(με 4G) εχει θεματακια..? Αν μπορεις δωσε μας πηγες(να μην λεμε αερολογιες) Κάνε μια αναζήτηση στο Google "Exynos 4G support", τσάμπα είναι. Μέχρι πρόσφατα οι Exynos δεν είχαν ενσωματωμένο LTE modem, έπρεπε να προστεθεί extra. Γι αυτό προτιμούσε Qualcomm που το έχει ενσωματωμένο 2 χρόνια τώρα. Xaxaxaxaxa...Δεν είναι φασόναδικη η Samsung !φιλε..πατρονάρει,προτείνει και το τελικό πόρισμα έρχεται από αυτόν που πληρώνει..Και όσο για αυτό που λες για panel..πες μου ποια είναι καλύτερα από τα Amoled που βάζει η Samsung στα δικά της προϊόντα όπως λες. Ούτε κάν. Η Apple σχεδιάζει και δίνει τα τελικά σχέδια στον κατασκευαστή ο οποίος τα φτιάχνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Apple. Το αντίστοιχο γίνεται και με την Qualcomm. Μια χαρά φασονάδικη είναι η Samsung. Δεν είναι κακό αυτό, άλλο κομμάτι το mobile και άλλο κομμάτι η κατασκευή chip. Είναι πασιφανές εξάλλου πως δεν έχει κανέναν λόγω στο σχεδιασμό του chip η Samsung, αφού τα ίδια ακριβώς chip, παράγει και η TMSC και για την Apple και για την Qualcomm. 1
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Η Apple δεν βάζει Samsung, βάζει Apple. Η Samsung βάζει ΚΑΙ Qualcomm φαντάζομαι για να κρατήσει μια ισορροπία και καλή σχέση με τον συγκεκριμένο προμηθευτή γιατί μπορεί τώρα να φτιάχνει Exynos, αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην φτιάχνει. Επίσης, η Qualcomm είναι fabless εταιρεία, δεν κατασκευάζει, απλά σχεδιάζει chips. Μέχρι πρότινος τα chip της, τα κατασκεύαζε αποκλειστικά η TSMC. Πλέον, κατασκευάζει ΚΑΙ η Samsung για την Qualcomm. Να γιατί βάζει Qualcomm chip στα κινητά της, πέρα από το γεγονός ότι Exynos και 4G έχουν τα θεματάκια τους. νομίζω ότι η qualcomm έχει κάποιες πατέντες για 4g για αυτό αναγκάζεται η samsung να βάζει τα soc της σε κάποιες αγορές η apple δε βάζει apple γιατί πολύ απλά πέρα από το sw δεν παράγει τίποτα και εξαρτάται από τους προμηθευτές της το ότι ξεκίνησε από ένα σημείο και έπειτα να σχεδιάζει cpu και gpu δεν τα κάνει όλα αυτά "100% apple" τις οθόνες τις σχεδιάζει η apple ? όχι τις κάμερες τις σχεδιάζει η apple? όχι την εσωτερική μνήμη και τη ram? όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα