Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,προσφατα πηρα το galaxy s3 mini κ εχει την εκδοση adroid 4.2.2 και θελω να περασω την kit kat και δε ξερω πως ενω παω ενημερ ση λογισμικου μου λεει πως εχω την πιο προσατη εκδση...πως το κανω αυτο γιατιη εκδοση που εχω τωρα ουτε πολλες ρυθμισρις εχει ουτε ξαν το ποσοστο μπαταριας δε δειχνει που με ενδιαφερει. Οποιος μπορει ας με βοηθησει :)))

Δημοσ.

Καλησπερα,προσφατα πηρα το galaxy s3 mini κ εχει την εκδοση adroid 4.2.2 και θελω να περασω την kit kat και δε ξερω πως ενω παω ενημερ ση λογισμικου μου λεει πως εχω την πιο προσατη εκδση...πως το κανω αυτο γιατιη εκδοση που εχω τωρα ουτε πολλες ρυθμισρις εχει ουτε ξαν το ποσοστο μπαταριας δε δειχνει που με ενδιαφερει. Οποιος μπορει ας με βοηθησει :)))

How to install Android 4.4.4 on the Samsung Galaxy S3 mini

Δημοσ.

Επισημα, το s3 mini εχει 4.1.x και δεν παει σε νεοτερη επειδη η samsung δεν εχει βγαλει νεοτερη εκδοση για το s3. Γιαυτο και πας σε αλλες λυσεις αν θες κατι νεοτερο, δηλαδη rooting και εγκατασταση custom rom.

Δημοσ.

Δεν το κανει με το που παταω wipe cache οπως δειχνει αντι να συνεχισει και να κατεβασει αυτα τα γραμματα κλπ οπως δειχνει μου κανει επανεκινηση κ ξαναανοιγει η συσκευη....

Αυτο το ρουτ πως κανω δε ξερω :(

Δημοσ.

Για να κανεις αυτα που λεει το βιντεο, το κινητο πρεπει να ειναι ηδη rooted, το λεει και απο κατω. Γιαυτο δεν σου βγαζει το σχετικο μενου του clockworkmod recovery.

Δημοσ.

Ναι κατι καταλαβα για το ρουτ οτι επρεπε να ειναι ηδη, το θεμα ειναι το πως κανω ρουτ ειναι δυδκολο;;; και να υποθεσω θελει υπολογιστη κλπ;;;

Επισης μια αλλη ερωτηση αφοθ το κανω ρουτ το κινητο θα πβγαινει σφαιρα;; γιΤι εχω διαβασει πως μετα του κανω οτι θελω του βγαζω περιττα προγραμματα κλπκ δε κολλαει ισχυει αυτο;;; και γενικως ειναι καλο το να του κανω ρουτ μη μου κολλαει φοβαμσι οπως παλια ειχα ενα iphone κ του χα κανει jailbreak κ σερνοτανε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι θελει υπολογιστη για να το κανεις root. Υπαρχουν πολλοι οδηγοι στο ιντερνετ για το πως θα το κανεις.

Το οτι θα το κανεις root δεν συνεπαγεται αμεσα το οτι θα πηγαινει καλυτερα. Ναι, μπορεις να βγαλεις διαφοες περιττες εφαρογες, εχοντας βεβαια τον καταλληλο uninstaller. Υπαρχουν αρκετοι τετοιοι στο play store, οποτε θα ειναι ευκολο να βεις καποιον και να τον εγκαταστησεις.

Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...