paragontikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 και γω κατοχος trigger ενα χρονο τωρα και κανενα προβλημα,απολυτα ευχαριστημενος και για την τιμη του τοτε (70) πιστευω πολυ καλη επιλογη, σιγουρα στα 150 υπαρχουν καλυτερες επιλογες αλλα οταν κατι ειναι προσφορα δεν μπορεις να πεις μετα οτι καλυτερα να ειχα παρει κατι με την διπλασια τιμη..
abracs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 και το δικό μου trigger είναι από την προσφορά του Κοτσοβολου το έχω ένα χρόνο περίπου κανένα πρόβλημα εκτός από 2-3 restart μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Παντως προσφορα δεν ειναι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο καθως Υπαρχουν ηδη μηχανικα πληκτρολογια της Coolermaster στα χρηματα αυτα βλεπε http://www.skroutz.gr/s/4424517/CoolerMaster-QuickFire-XT.html10ευρω φθηνοτερο http://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html Βλεπω το εβαλε και το Cosmodata στα 97ευρω μετα την προσφορα του eshop. Οσο για το Trigger ηταν πολυ καλη προσφορα καθως τοτε το φθηνοτερο μηχανικο κοστιζε ανω των 90ευρω στην Ελλαδα.
nek4d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Για την ιστορια και το δικο μου trigger τα επαιξε, εκτος του ξεθωριασματος που δεν με πειραζε, μετα απο κανα 8μηνο, μερικα πληκτρα δεν ανταποκρινοντουσαν με την πρωτη και επρεπε να προσεχω τι παταω καθε φορα. Μιλωντας με την coolermaster στο εξωτερικο μου ειπαν οτι πρεπει να αντικατασταθει καθως εχουν χαλασει τα συγκεκριμενα switches. Ηταν πολυ καλη η τιμη, παρολα αυτα, διαβαζοντας και απο αλλους διαφορα αρνητικα, μου εχει μεινει η εντυπωση οτι ξεστοκαραν 2η ποιοτητα. Καπως ετσι στο επομενο μηχανικο, διαλεξα αλλη μαρκα (πλεον ηθελα brown switches), οχι πως δεν μου αρεσουν τα προιοντα και η υποστηριξη της coolermaster (παρεπιπτοντως αψογη) αλλα θεωρω οτι οταν αποφασιζεις να δωσεις τοσα χρηματα ή λιγα παραπανω για πληκτρολογιο, μπορεις καλλιστα να σκεφτεις και αλλες καταξιωμενες επιλογες.
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Για την ιστορια και το δικο μου trigger τα επαιξε, εκτος του ξεθωριασματος που δεν με πειραζε, μετα απο κανα 8μηνο, μερικα πληκτρα δεν ανταποκρινοντουσαν με την πρωτη και επρεπε να προσεχω τι παταω καθε φορα. Μιλωντας με την coolermaster στο εξωτερικο μου ειπαν οτι πρεπει να αντικατασταθει καθως εχουν χαλασει τα συγκεκριμενα switches. Ηταν πολυ καλη η τιμη, παρολα αυτα, διαβαζοντας και απο αλλους διαφορα αρνητικα, μου εχει μεινει η εντυπωση οτι ξεστοκαραν 2η ποιοτητα. Καπως ετσι στο επομενο μηχανικο, διαλεξα αλλη μαρκα (πλεον ηθελα brown switches), οχι πως δεν μου αρεσουν τα προιοντα και η υποστηριξη της coolermaster αλλα θεωρω οτι οταν αποφασιζεις να δωσεις τοσα χρηματα ή λιγα παραπανω για πληκτρολογιο, μπορεις καλλιστα να σκεφτεις και αλλες καταξιωμενες επιλογες. Γιαυτο το λογο και εγω επελεξα το Logitech G710.(οχι οτι ειχα πολλες επιλογες απο Κωτσοβολο οπως οι περισσοτεροι,καλα τα Razer ουτε για αστειο που ειχε),γιατι 3 χρονια εγγυηση ειναι 3 χρονια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ειδικα οταν μιλαμε για After Sales support η Logitech ειναι η κορυφαια του ειδους. 1
nek4d Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Γιαυτο το λογο και εγω επελεξα το Logitech G710.(οχι οτι ειχα πολλες επιλογες απο Κωτσοβολο οπως οι περισσοτεροι,καλα τα Razer ουτε για αστειο που ειχε),γιατι 3 χρονια εγγυηση ειναι 3 χρονια και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ειδικα οταν μιλαμε για After Sales support η Logitech ειναι η κορυφαια του ειδους. Χαχα, και εγω το Logitech G710 πηρα και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος! (εχει πολλες θετικες λεπτομερειες πχ αυτο το ενσωματωμενο volume control δεν μου φαινοταν σαν κατι ιδιαιτερο, στην πραξη ομως, διαπιστωσα οτι το χερι ολο εκει παει "αυτοματα"!).
haris013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 εγώ είμαι μεταξύ των trigger-z και xt. ψάχνω όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ,κυρίως στα keycaps μιας και θα τα σκάσω μία φορά για μηχανικό. υπάρχει κάτι άλλο μέχρι 130 ευρώ?(εκτός του logi)
HERTHAN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 εγώ είμαι μεταξύ των trigger-z και xt. ψάχνω όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα ,κυρίως στα keycaps μιας και θα τα σκάσω μία φορά για μηχανικό. υπάρχει κάτι άλλο μέχρι 130 ευρώ?(εκτός του logi) corsair k70......Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα μηχανικά πληκτρολόγια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμη στην αγορα. Η ποιοτητα κατασκευης του είναι φοβερη.
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ναι το Corsair ειναι πολυ καλο,με μονο αρνητικο την αρκετα τσιμπημενη τιμη στην Ελλαδα και την ελλειψη του απο καταστηματα. Αρκετα καλα λογια ακουγοταν και για το Razer BlackWidow Ultimate με Blue Switch, και φυσικα το Logitech που σαν δυνατο χαρτι εχει την μεγαλυτερη εγγυηση στον χωρο και το αψογο After Sales Support.
haris013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 corsair k70......Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα μηχανικά πληκτρολόγια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμη στην αγορα. Η ποιοτητα κατασκευης του είναι φοβερη. αξίζει δηλαδή? θα το έχω στα υπόψιν. κανα duck θα ήθελα αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποιο μαγαζι με νορμαλ μεταφορικά.
HERTHAN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ναι το Corsair ειναι πολυ καλο,με μονο αρνητικο την αρκετα τσιμπημενη τιμη στην Ελλαδα και την ελλειψη του απο καταστηματα. αξίζει δηλαδή? θα το έχω στα υπόψιν. κανα duck θα ήθελα αλλά δεν μπορώ να βρώ κάποιο μαγαζι με νορμαλ μεταφορικά. http://www.e-shop.gr/corsair-vengeance-k70-fully-mechanical-gaming-keyboard-anodized-black-–-cherry-mx-blue-p-PER.549574 Αρκετά καλή τιμή για Ελλάδα. Αυτό στο link είναι με τους μπλε διακόπτες.
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/corsair-vengeance-k70-fully-mechanical-gaming-keyboard-anodized-black-–-cherry-mx-blue-p-PER.549574 Αρκετά καλή τιμή για Ελλάδα. Αυτό στο link είναι με τους μπλε διακόπτες. Ναι σε αυτη την τιμη ειναι παρα πολυ καλο,και οι μπλε διακοπτες ειναι οτι πρεπει για γραψιμο που κοιταζει ο ενδιαφερομενος,απλα πρεπει να πουμε οτι κανουν λιγο θορυβο ακριβως σαν να γραφεις σε παλια γραφομηχανη 1
haris013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 χμ με λίγο ψάξιμο και σε ξένα φορουμ καταλήγουν οτι το xt είναι αρκετά καλύτερο σε ποιότητα keyboard. με ψιλοχαλάει που δεν έχει leds αλλά όλοι γράφουν οτι είναι top quality και σχεδόν ίδιο με τα filco. το δε corsair έχει θέμα με τα led αν κατάλαβα καλά. δύσκολη επιλογή, δεν ξέρω τι να πάρω, θέλω να το κρατήσω για αρκετά χρόνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις