Προς το περιεχόμενο

[MECHANICAL KEYBOARD]CoolerMaster Quickfire Ultimate 89.90€ @e-shop_newsletter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το QuickFire Ultimate στο νεο φυλλαδιο με κωδικο προσφορας:1457

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=141118hf65zuh4gd8c7n373y63

και το σκρουτζ απο 109,30€+

http://www.skroutz.gr/s/4535940/CoolerMaster-Quickfire-Ultimate.html

στη γερμανια ειναι πιο φθηνα βεβαια,αλλα....

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4051222_-quickfire-ultimate-de-coolermaster-cm-storm.html

large_81WkiHG9jlL._SL1500_.jpg

{μετα 1-2 μερες θα εμφανιστει,κλασικα,η σωστη τιμη και αν το παραγγειλετε, να δειτε τον κωδικο προσφορας στην φορμα σας...που σημαινει οταν γινει η τιμολογηση.......θα χρεωθει το σωστο ποσο}

το φυλλαδιο

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-141118.html

• Like 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν μοιαζουν ως μοντελα, αλλα εχω απο την ιδια εταιρεια το cm storm trigger, κι εχω αποκομισει τις χειροτερες εντυπωσεις για τα πληκτρολογια της συγκεκριμενης εταιρειας. Μαζι με εμενα κι αλλοι που το ειχαν αγορασει.

Ξεφτιζουν στο 6μηνο, χαλανε τα καλωδια τους, κανουν restarts κλπ. Αρκετα quality issues γενικως σε μικρο χρονικο διαστημα.

Δεν λεω οτι και το συγκεκριμενο μοντελο πασχει απτα ιδια προβληματα. Το αναφερω απλα για να ριξουν κανα τσεκαρισμα στο "τι παιζει με το συγκεκριμενο" οι υποψηφιοι αγοραστες, καθως 90 ευρωπουλα για keyboard ειναι χοντρα λεφτα και δεν αξιζει να την πατησουν κι αλλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Για το Trigger της προσφορας του Κωτσοβολου το ειχα και εγω,και μου χαλασε στον 1περιπου χρονο.Πιο συγκεκριμενα απλα δεν το διαβαζαν με τιποτα τα Windows. Βεβαια να πω οτι με λιγη ερευνα αν θα κανεις θα δεις και σε Amazon,newegg κλπ οτι σε ολα τα πληκτρολογια μηχανικα και μη,υπαρχουν αρκετα ατομα που το πληκτρολογιο τους χαλασε,οποιασδηποτε εταιριας αρα ενταξυ ειναι λογικο να υπαρχει μια μικρη επιφυλαξη.

Δημοσ.

Απλα για τα cm trigger ειχαν βγει παρα πολλα issues απο πολλους χρηστες εδω μεσα, μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα.

Εγω το εχω κοντα 1 χρονο και περα απο 1-2 αδικαιολογητα restart συν οτι ξεφτιζει το πλαστικο απο το 3μηνο.

Απ'τις κακες αγορες που εχω κανει γενικα.

Ισως το συγκεκριμενο πληκτρολογιο του thread να μην ειναι τοσο κακο, απλα το "εριξα" σαν θεμα για να εχουν υποψιν και να τσεκαρουν οσοι πανε για αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το cm quickfire TK  με brown switches κανα 4μηνο. Καθημερινή χρήση μπορώ να πώ βαριά (σχεδόν καθημερινά online gaming).

Το πληκτρολόγιο είναι όπως το πήρα και συγκεκριμένα τα w,a,s,d που τραβαν το μεγαλύτερο ζόρι εξακολουθούν να είναι όπως τα αγόρασα, τίποτα δεν ξέφτισε.

Γενικά είναι καλό πληκτρολόγιο και στιβαρό στην κατασκευή του οπότε και το μεγαλύτερο αδερφάκι του τίτλου που είναι στην ίδια φιλοσοφία θα είναι αντίστοιχο. Να συμπληρώσω ότι πήρα το tk στα ίδια χρήματα 90€ επομένως το ultimate είναι καλή αγορά σε αυτά τα χρήματα. Το μόνο μείον για μένα είναι οι κόκκινοι διακόπτες του συγκεκριμένου, αν ήταν μπλέ ή καφέ θα ήταν σούπερ....

Δημοσ.

παντως εγω που εχω περιπου 1 χρονο το quickfire pro (red switches) δεν εχω κανενα παραπονο.Μπορει να παρω το ultimate λογο του οτι ειναι ολα τα keys με led.Αλλα δεν ξερω αν αξιζει ο κοπος.

• Like 1
Δημοσ.

Για το Trigger της προσφορας του Κωτσοβολου το ειχα και εγω,και μου χαλασε στον 1περιπου χρονο.Πιο συγκεκριμενα απλα δεν το διαβαζαν με τιποτα τα Windows. Βεβαια να πω οτι με λιγη ερευνα αν θα κανεις θα δεις και σε Amazon,newegg κλπ οτι σε ολα τα πληκτρολογια μηχανικα και μη,υπαρχουν αρκετα ατομα που το πληκτρολογιο τους χαλασε,οποιασδηποτε εταιριας αρα ενταξυ ειναι λογικο να υπαρχει μια μικρη επιφυλαξη.

το δικό μου trigger πρέπει να είναι το πιο κωλόφαρδο μάλλον, μιας και πέρα από το αναμένομενο (ελαφρυ ευτυχώς) ξέφτισμα στο armrest παραμένει μια χαρά 

Δημοσ.

Πάντως μιας και μιλάτε για issues..τι να πω! Έχω ένα απλό Microsoft Keyboard των 10€ (Wired Keyboard 600) ένα φτηνό logitech mouse (m305) των 15€ και ένα headset philips. Τα έχω εδώ και μια 6ετία χωρίς προβλήματα.
μετά ακούω για πανάκριβα πληκτρολόγια ποντίκια και headsets να σπάνε κλπ.
Τι να πω εγώ μετά;

• Like 1
Δημοσ.

το δικό μου trigger πρέπει να είναι το πιο κωλόφαρδο μάλλον, μιας και πέρα από το αναμένομενο (ελαφρυ ευτυχώς) ξέφτισμα στο armrest παραμένει μια χαρά 

Kαι το δικο μου Trigger ειναι απ' τα τυχερα. Και το palm rest το χω γεμισει stickers οποτε 0 ξεφτισμα :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως μιας και μιλάτε για issues..τι να πω! Έχω ένα απλό Microsoft Keyboard των 10€ (Wired Keyboard 600) ένα φτηνό logitech mouse (m305) των 15€ και ένα headset philips. Τα έχω εδώ και μια 6ετία χωρίς προβλήματα.

Τι να πω εγώ μετά;

Δεν υπαρχει καποιο point σε αυτο που λες. Ολοι εχουμε βγαλει 5ετιες-10ετιες-15ετιες με αθανατα πληκτρολογια μεμβρανης των 5 ευρω, so what?

Τα μηχανικα ειναι αλλη κατηγορια και γιαυτο το λογο ειναι ακριβα, so δεν νοειται να μπαινουν σε συγκριση με τα μεμβρανης. Σε συγκριση με αλλα μηχανικα, ναι. Oυτε και σημαινει οτι τα μηχανικα δεν ειναι καλα επειδη η coolermaster δεν περασε σωστα quality tests σε μια υλοποιηση της.

ΥΓ. Ουτε εμενα το trigger εχει παρουσιασει καποια δυσλειτουργια (περα απο 2 ακυρα restarts μεσα σε 1 χρονο), αλλα το armrest εχει παρουσιασει αδικαιολογητη φθορα για ουτε 12 μηνες χρησης. Υπολογιζω σε κανα 12μηνο να το βγαλω γιατι δε θα βλεπεται :P

Δημοσ.

Τι να πω εγώ μετά;

Το σχολιο αυτο που ακριβως κολλαει με την προσφορα και τα μηχανικα πληκτρολογια????

Και τι παει να πει αυτο που γραφεις,πηγαινε δες για διαφορα ηλεκτρονικα πραγματα σε Amazon και Newegg και θα δεις και αρνητικες αξιολογησεις για ελλατωματικα προιοντα ακομα και σε φθηνα προιοντα και απο γνωστες εταιριες οπως αυτες που ανεφερες.Ετσι ειναι αυτα.

Δημοσ.

Tο λαθος ειναι στη συγκριση διαφορετικων πραγματων. Ειναι σαν να εχω εγω μια καρτα γραφικων των 500 ευρω, ο Fulgore μια των 50 ευρω κι επειδη χαλασε στη δικια μου ενας ανεμιστηρας να 'ρχεται να μου λεει "τωρα τι να πω εγω που με την 50ευρω καρτα γραφικων δεν εχω κανενα προβλημα τοσα χρονια ενω εσενα σου χαλασε το ανεμιστηρακι;".

Κανενα point.

• Like 2
Δημοσ.

Tο λαθος ειναι στη συγκριση διαφορετικων πραγματων. Ειναι σαν να εχω εγω μια καρτα γραφικων των 500 ευρω, ο Fulgore μια των 50 ευρω κι επειδη χαλασε στη δικια μου ενας ανεμιστηρας να 'ρχεται να μου λεει "τωρα τι να πω εγω που με την 50ευρω καρτα γραφικων δεν εχω κανενα προβλημα τοσα χρονια ενω εσενα σου χαλασε το ανεμιστηρακι;".

Κανενα point.

όχι γενικώς πιο συχνά διαβάζω για προβλήματα και μαθαίνω από γνωστούς για ακριβά προϊόντα παρά φτηνά. Δηλαδή θέλω να πω ακούω πως ξεφτύνει το χρώμα,σπάει το headset (razer kraken pro φίλου) κάνει θόρυβο η ροδέλα κ.ά. που γενικώς δεν το περιμένεις και πολύ από προϊόντα που κοστίζουν τόσο πολύ,σε τέτοια συχνότητα.

ότι είναι άσχετο το παραδέχομαι και συγγνώμη

• Like 1
Δημοσ.

όχι γενικώς πιο συχνά διαβάζω για προβλήματα και μαθαίνω από γνωστούς για ακριβά προϊόντα παρά φτηνά. Δηλαδή θέλω να πω ακούω πως ξεφτύνει το χρώμα,σπάει το headset (razer kraken pro φίλου) κάνει θόρυβο η ροδέλα κ.ά. που γενικώς δεν το περιμένεις και πολύ από προϊόντα που κοστίζουν τόσο πολύ,σε τέτοια συχνότητα.

ότι είναι άσχετο το παραδέχομαι και συγγνώμη

Και παλι ασχετο αυτο που λες εκτως αν το ακους για πρωτη φορα. Εδω και ο αλλος πχ πηρε καινουργιο MacPro στα 2600ευρω και με το που το ανοιξε ειχε καμενα Pixels.... Σε ολα τα προιοντα μπορει να συμβει αυτο ανεξαρτητου αν ειναι ακριβα ή φθηνα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...