teogalaxys2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το g2.Πριν κανά μήνα + άρχισε να κολλάει σε όλες τις εφαρμογές.Έκανα επαναφορά εργωστασιακών ρυθμίσεων και λύθηκε το πρόβλημα.Λίγες μέρες αργότερα μου έβγαλε κάποιο update περίπου 115mb.Το έκανα και άρχισε ξανά τα ίδια.Μέτα από λίγο καιρό άρχισαν να γίνονται καλύτερα τα πράγματα αλλά άμα το έκλεινα και το ξανάνοιγα άρχιζε τα ίδια.Σήμερα μου ήρθε ένα update 7mb με το που το έκανα άρχισε ξανά να κολλάει και αναγκάστηκα να κάνω επαναφορά.Πριν λίγο πήρα τηλ στην lg και 2 άτομα μου είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό και ένας άλλος μου είπε εφόσον δεν λύνεται το πρόβλημα να το στείλω να το δουν.Ξέρει κανείς τι φταίει γιατί δεν θέλω να το στείλω και να περιμένω τόσο καιρό να μου το στείλουν πίσω.Αν ξέρει κανείς τίποτα ας μου πει.
qsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 εγώ δεν έχω παρατηρήσει τα θέματα που λες αμέσως μετά από ένα update είναι λογικό να σέρνεται για κάποιο διάστημα, αλλά γενικά θέματα δεν έχει η συγκεκριμένη συσκευή
teogalaxys2 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Το θέμα είναι ότι άμα το κλείσω και το ξανανοίξω σέρνεται
kataramenos32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Κανε factory reset και wipe cache απο recovery
teogalaxys2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Φιλε μου το κανω αλλα μετα απο καθε update που ερχεται κανει τα ιδια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 τι update ειναι αυτο που κανεις? κανε επαναφορα και μην κανεις τ update. κανε root και σβησε οτι μαλακια εχει μεσα η lg
teogalaxys2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ειναι update λογισμικου.Ρε φιλε δεν εδωσα 300 ευρω για να μην παιρνω updates.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ειναι update εφαρμογης οχι λογισμικου! εχει διαφορα! +οτι καθε φορα που βγαινει ενα update δεν σημαινει οτι ειναι και καλο!!
teogalaxys2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εναι update λογισμικου και γραφει βελτιωσεις:εφαρμογες.Δεν ξερω τι να κανω.Λετε να το στειλω να το δουν?
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 πηγαινε στις ρυθμισεις software information και κανε ενα πριντ σκριν! απλα μην κανεις το update και περιεμενε μεχρι να παρει το update σε Λολιποπ ή κανε ροοτ και βαλε καστομ! παντως κατι δεν στεκει γιατι και εγω το γ2 εχω και δεν μου εχει κανει ποτε update ! τουλαχιστον το λογισμικο μαλακιες της lg ισως 1
teogalaxys2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε που ασχοληθηκες.Θα το κρατισω και θα περιμενω το lollipop.
teogalaxys2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά παρατηρώ και κάτι άλλο τον τελευταίο καιρό. Οταν το αφήνω το βραδυ το κινητο εχει 45% και το πρωί έχει πάει 39%.Νόμιζα οτι θα λυνόταν μετα το factory reset αλλα τιποτα.Ξερετε μηπως τι φταιει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 κοιτα στις ρυθμισεις στην μπαταρια να δεις τι καταναλωνει! περιμενεις να ξερουμε τι εχεις μεσα στο κινητο για να σου πουμε τι φταιει?
teogalaxys2 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Από εφαρμογές ποιο πολύ το facebook καταναλώνει όλα τα άλλα είναι από το android
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα