Nikosgiann Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 γεια σας, θελω να φτιαξω μια εφαρμογή όπου δίνοντας το channel id, να παίρνω τις κατηγορίες από όλα τα βίντεο που έχει το καναλι αυτο. Εχω αντιμετωπίσει όμως μεγαλο προβλημα στο να βαλω το API στο eclipse. ακολουθοντας τα απλα sample code Που δινει η google,δεν τρεχει καθολου ο κωδικας (των sample code)..ποτε λεει οτι δεν υπαρχει η main,ποτε έχει προβλημα με το maven και δε βγαζω άκρη... επίσης για το api key,τι api key να δημιουργήσω.?τι κατηγορία δηλαδηθελω να τρεχει η εφαρμογη σε σταθερους υπολογιστες,όχι απο web..
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μπερδεμένα τα είπες...(και δεν είπες μερικά) Καταρχήν τι θέλεις ακριβώς? Βοήθεια με το YouTube API ή με το project σου? ακολουθοντας τα απλα sample code Που δινει η google,δεν τρεχει καθολου ο κωδικας (των sample code)..ποτε λεει οτι δεν υπαρχει η main,ποτε έχει προβλημα με το maven και δε βγαζω άκρη...
Nikosgiann Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εχω προβλημα στη συνδεση του api με το eclipse σε πρωτη φάση..δεν θελω βοηθεια για το project(ακομα)εαν ξερει κανεις βηματα ακριβως για να μπορουν να τρεξουν τα βασικα παραδειγματα και πανω σε αυτα εγω να συνεχισω τη δουλεια.. ακολουθοντας τα βηματα απο τα βιντεο της Youtube,δεν εβγαλα ακρη,είχα προβλημα τύπου που περιγραφω πανω(σε καποιες περιπτωσεις εβγαζε θεμα οτι δεν υπαρχει main, και σε άλλες προβλημα το maven.)
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 εχω προβλημα στη συνδεση του api με το eclipse σε πρωτη φάση..δεν θελω βοηθεια για το project(ακομα) εαν ξερει κανεις βηματα ακριβως για να μπορουν να τρεξουν τα βασικα παραδειγματα και πανω σε αυτα εγω να συνεχισω τη δουλεια.. ακολουθοντας τα βηματα απο τα βιντεο της Youtube,δεν εβγαλα ακρη,είχα προβλημα τύπου που περιγραφω πανω(σε καποιες περιπτωσεις εβγαζε θεμα οτι δεν υπαρχει main, και σε άλλες προβλημα το maven.) Για να λέει ότι "δεν υπάρχει main class", σημαίνει ότι φταίει κάτι άλλο... Χρησιμοποιείς το maven-jar-plugin για να σεττάρεις το main class στο manifest? Και είσαι σίγουρος πως τρέχεις το jar με το flag "-jar" στην κονσόλα(και είναι γραμμένο πριν το filename)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα