s3v3r0us Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Γειά σας παιδιά, έχω ένα Laptop Lenovo ideapad flex 15 και έχει το εξής πρόβλημα. Το Shift είναι μόνιμα πατημένο. Έκανα format, Windows 8 -> 7, αλλά το πρόβλημα παραμένει, έχω κάνει τα πάντα, ακόμη και η αλλαγή πληκτρολογίου δε πιάνει.
arc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Τι εννοείς δεν πιάνει η αλλαγη πληκτρολογίου; Άλλαξες πληκτρολόγιο στο laptop και εχεις το ίδιο πρόβλημα;
jim_p Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Η αλλαγη πληκτρολογιου απο ελληνικα σε αγγλικα θα εννοει. Λογικο ειναι, αφου πλεον ειναι προβλημα hardware και θες αλλο πληκτρολογιο. Γιαυτο δεν εγινε τιποτε και με το φορματ. Αν ειναι μεσα στην εγγυηση, στειλτο για αντικατασταση. Αλλιως παρε ενα εξωτερικο πληκτρολογιο και αποσυνδεσε αυτο που εχει πανω το λαπτοπ για να μπορεις να δουλευεις.
s3v3r0us Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Έβαλα εξωτερικό πληκρολόγιο. Τώρα πλέον, χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις δε μου δουλεύει κανένα πληκρολόγια μέσα στα Windows. Ενσωματομένο και εξωτερικό. Αρχίζει να ξαναδουλεύει το πληκτρολόγιο αλλά με τα ίδια αποτελέσματα.
arc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Έβαλα εξωτερικό πληκρολόγιο. Τώρα πλέον, χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις δε μου δουλεύει κανένα πληκρολόγια μέσα στα Windows. Ενσωματομένο και εξωτερικό. Αρχίζει να ξαναδουλεύει το πληκτρολόγιο αλλά με τα ίδια αποτελέσματα. Πότε αρχίζει; Εννοείς λίγη ώρα μετά που συνδεσες το εξωτερικό πληκτρολόγιο; Αν ναι, το εξωτερικό δουλευει κανονικα; Τέσπα υπάρχει κάτι ακομα να δοκιμάσεις πριν ακολουθήσεις δραστική λύση. Μπορείς να το παρακάμψεις, απλώς επιβεβαιώνουμε οτι δεν ειναι θέμα software Βρές ένα linux live dvd και κάνε boot απο εκεί, ωστε να μπεις σε περιβάλλον Linux. Αν και εκεί εχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, τοτε προχωράς στη δραστική λύση. Δραστικές λύσεις (διάλεξε) : Αντικαθιστάς το πληκτρολόγιο του φορητου Αποσυνδέεις το πληκτρολόγιο του φορητού και χρησιμοποιείς κάποιο εξωτερικό πληκτρολόγιο για να κάνεις τη δουλειά σου
s3v3r0us Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πλέον δε ξεκολλάει ποτέ. Θα δοκιμάσω τη λύση με το Live cd. Και θα σου πω αποτελέσματα. LiveUSB Ubuntu 14.04 - Το Shift παραμένει πατημένο.
Xvipes Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αποσύνδεσε το πληκτρολόγιο (βγάλε το καλώδιο από μέσα) και μετά σύνδεσε εξωτερικό k/b. Έχει πέσει τίποτα στο πληκτρολόγιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα