Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται βαριά χρήση...απλά το αντροιντ δεν είναι smooth λειτουργικό και κάτι εφαργογές όπως το messenger του facebook πχ το ένα γίγκα ραμ θα το γονατίσουν!

το συγκεκριμένο app δεν θα το έβαζα ποτέ με αυτά τα permissions που ζητάει. Αντιγράφει όλο το κινητό σου και ότι είχες σκεφτεί ποτέ να κάνεις με αυτό !!

Πέρα από αυτό, δε μπουκώνει κανένα κινητό με 1 giga ram και κανονική χρήση. Παιχνίδια και μυστήριες εφαρμογές μπορεί να απαιτούν παραπάνω.

Το συγκεκριμένο είναι ένα φτηνό αξιόλογο δίκαρτο μηχανάκι με LTE , που πολλά ακριβότερα δεν έχουν..

Η 2200 η μπαταρία δεν είναι κι άσχημη, με 720 ανάλυση και 1.2 συχνότητα λειτουργίας κρατάει μια μέρα σίγουρα.

2500 άρα έχει το zp980 που έχω με 5 ίντσες fhd οθόνη και καλύτερο CPU που τρέχει στα 1.5

Δημοσ.

Με 1 gb ram και με τέτοια μπαταρία όχι μόνο να σερφάρεις δεν θα μπορείς καθώς chrome με 3-4 εικονίδια και viber ταυτόχρονα το γονατισες, ταυτοχρόνως όχι μέχρι το βράδυ ούτε μέχρι το μεσημέρι δεν θα φτάνει! Απλά τραγικό! Για κάποιον ο οποίος δεν σερφάρει και το θέλει απλώς για Τηλεφωνο θα ειναι οκ!

Δημοσ.

<p>θα μπορούσαν να απαντήσουν οι παραπάνω που «ξενέρωσαν» με το 1 GB RAM...</p>

<p> </p>

<p>1. Τι κινητό έχουν</p>

<p>2. Ποια είναι πιο σκληρή χρήση που έχουν κάνει μέχρι τώρα όσον αφορά το ζόρισμα της συσκευής σε απόδοση.</p>

1. OnePlus A0001 (3gb ddr3)

2. Περίπου 50 διεργασίες στο παρασκήνιο να τρέχουν (εργοτάξιο σχεδόν)

...και ναι, είναι smooth ...και χωρίς καταρρεύσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Τι 127 λενε ρε? Εγω με ενα 50αρακι παιρνω QHD οθονη μπαταρια 5.500 mah για τις φορες που λειπω 5 μερες απο το σπιτι και μενω στο δρομο και δεν εχω πριζα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ 64 gb μνημη που παιρνει καρτα ως 128gb γιατι αν δεν βαλω παολα μαζωνακη παντελιδη δεν παω ΠΟΥΘΕΝΑΑΑ

• Like 1
Δημοσ.

1 giga ειναι λιγο οτι και να λετε αμα ειναι να παρω κινητο και να κανω ρεσταρτ μια φορα τη μερα για να καθαριζει η μνημη αστο καλυτερα

Δημοσ.

Ναι, μια χαρά είναι όλα στη θεωρία. Πρόσεξε καλά τι λέει στο άρθρο:

The goal of Project Svelte was basically to reduce the memory footprint to fit into 512 megs

Και αυτό αφορά μόνο στο λειτουργικό σύστημα με τα Gapps. Εγκατάστησε και καμιά 10αρια εφαρμογές που χρησιμοποιείς κάθε μέρα και έλα πες μου πως πηγαίνει -ή μάλλον πως δεν πηγαίνει- το κινητό. Ειδικά αν οι δύο από αυτές είναι οι δημοφιλείς Facebook και Chrome, θα μετράς τα καρέ ένα-ένα.

Και όλα αυτά για vanilla Android. Άμα πάμε σε συσκευές με custom launcher κατασκευαστών, εκεί γίνεται πανηγύρι. Χαρακτηριστικά, αυτή τη στιγμή έχω το Xiaomi MI4 με 3GB RAM και KitKat 4.4. Η ελεύθερη μνήμη με το που κάνει boot είναι 1.5GB...

Δημοσ.

Δεν αντιλεγω για τον custom launcher καθόλου γιατί και για το S3 είχε γίνει ντόρος οτι δεν παιρνει την KitKat λογο του TouchWiz! Αλλά πρακτικα με stock Google Now launcher και τα basic gapps και με τις εφαρμογές παει μπάλα! Εγώ έχω Nexus 4 & 5 και με τις καθημερινές εφαρμογές και services χρησιμοποιω 423ram!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αντιλεγω για τον custom launcher καθόλου γιατί και για το S3 είχε γίνει ντόρος οτι δεν παιρνει την KitKat λογο του TouchWiz! Αλλά πρακτικα με stock Google Now launcher και τα basic gapps και με τις εφαρμογές παει μπάλα! Εγώ έχω Nexus 4 & 5 και με τις καθημερινές εφαρμογές και services χρησιμοποιω 423ram!

αρα με 512 ραμ δεν θα εκανες την δουλεια σου γιατι θα λαγκαρες συνεχεια και με το 1 γιγα θα ησουν οριακα γιατι με το που ανοιγες μερικα αππ παραπανω θα γεμιζε η ραμ σου.Για αυτο λεω καινουργιο κινητο απαραιτητος να εχει 2 γιγα...για να εισαι κομπλε

• Like 1
Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά απο την στιγμη που είναι 423ram! Και με 512 δεν λαγκαρει! Με 1gb ram φυσαειιι! Μιλάω μονο για KitKat γιατί σε παλιότερες εκδόσεις θα είναι σα το σκεπαρνοσκοτωμενο!

Δημοσ.

1. OnePlus A0001 (3gb ddr3)

2. Περίπου 50 διεργασίες στο παρασκήνιο να τρέχουν (εργοτάξιο σχεδόν)

...και ναι, είναι smooth ...και χωρίς καταρρεύσεις.

το oneplus το πηρες τουλαχιστον 350ε...

και μιλας για ενα κινητο σχεδον στο 1/3 της αξιας του???

για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο το τηλεφωνακι... ναι κι εγω θελω τηλεφωνο που χει 3 gb με 100ε...

ρε ας ειμαστε λιγο σοβαροι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...