Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panos0100 είπε

Για δουλεια με βρισκει ο εργασιακος συμβουλος καποιους εργοδοτες αλλα παιρνουν δικα τους ατομα 

Στους εργοδοτες αυτους εχουν περασει χιλιοι αλλοι επισης.

• Like 1
  • Απαντ. 455
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tatitat είπε

Χωρίς να θέλω να θίξω  κάποιον προσωπικά,παιδιά αν δεν σας αρέσει μια δουλειά κάποιας εταιρείας ή ο τρόπος συμπεριφοράς της ή οι υπάλληλοι της ή οι τιμές των προϊόντων ή οτιδήποτε άλλο• που παντα σαν άνθρωποι κάτι κακό θα βρούμε να πούμε για Χ ή Ψ λόγους.

Απλά μην ασχολείστε και μην την υποβιβάζεται γιατί κάποιοι δουλεύουν εκει γιατί έχουν ανάγκη (όπως όλοι μας) αλλιώς δεν θα το έκαναν και όσο και να είναι ο μισθός (μην ξεχνάτε δεν έχουν όλοι προϋπηρεσία).Αν δεν σας αρέσει απλά παραιτηθείτε αν έχετε αυτή την άνεση (όπως έχω κάνει κ εγώ η ίδια σε κάποιες δουλειές κάνοντας μόνο 1 μέρα κ βλέποντας περίεργες καταστάσεις).

Μπήκα στην διαδικασία να γράψω μια θετική κριτική με κάποια αρνητικά "ψεγάδια* προκειμένου να βοηθήσω ουσιωδως κάποιους  ανθρώπους μιλώντας για την εμπειρία μου.

Εντάξει σίγουρα αν σε μια δουλειά δεν αντέχεις θα φύγεις, μπορείς βεβαία να κάνεις και υπομονή μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο, εγώ για παράδειγμα δούλευα σε μια εταιρεία  ασφαλιστική άλλα δεν γινόταν ήτανε ένα μπάχαλο, οι πελάτες φώναζαν με το δίκιο τους, συνεννόηση δεν υπήρχε με τους συνάδελφους, καθώς όχι και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για να μου  μάθουν  την δουλειά και με είχανε πει αν θέλω να γίνω μόνιμος ημουν με προγραμα οαεδ και είπα όχι, φυσικά ήτανε και η τελευταία δουλειά μέσα στα 5 χρόνια αυτά άλλα δεν γινόταν. Τώρα όσο αφορά το θέμα του public εντάξει εμείς ήμασταν εταιρεία με 2 αφεντικά, άλλα στο public μια πολυεθνική με τόσο κόσμο να μην θες να εξυπηρετησεις τον κόσμο, να σηκώνεσαι να φεύγεις από το ταμείο σου γιατί κουράστηκες ή να ψάχνει ο πελάτης έναν υπάλληλο για βοήθεια και ο υπάλληλος να σε λέει πάνε εκεί μετά ο άλλος να σε στέλνει άλλου και να γίνεσαι μπαλάκι, δεν είναι ωραια εικόνα, φυσικά το public δεν έχει χάσιμο θα κερδίσει από τις διαφημίσεις δεν χάνει,  άλλα αν αυτοί οι υπάλληλοι ήτανε σε μια εταιρεία ΟΕ θα είχανε φύγει,  βρήκαν και τα κάνουν είναι και πολλά χρόνια. Τώρα δεν μιλάω γενικά για τα public μιλάω συγκεκριμένα για εδώ θεσσαλονικη, σε άλλες πόλεις τα πράγματα πιθανόν να είναι καλύτερα για εδώ που ζω και τι βλέπω μιλάω, άλλα πάλι  όμως θα παω να ψωνίσω από εκεί γιατί έχει σε εκτπωτση το τάδε προϊόν γιατί μου κάνανε δώρο κάτι, γιατι με έχουνε πιάσει με καλό μάτι, γιατί μ αρέσει η ξανθιά στα βιβλία ας πούμε, πάντως εγώ θα ξανά πάω πάλι από εκεί    

Δημοσ.

2 κουβέντες, από μένα, με την εμπειρία "μιας ζωής" : Μην ξεπουλάτε τον εαυτό σας (ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!). Χτίστε τον εαυτό σας, μάθετε, εκπαιδευτείτε, καταρτιστείτε). Υπάρχουν ένα κάρο Σεμινάρια online, με 8-10 ευρώ (!!!), για να στρωθείς να τα παρακολουθήσεις (και να μάθεις...) μπροστά στην οθόνη σου ή με το tablet. 

Μη χαζεύετε, ο καιρός περνάει σα νερό. Ο Δήμος σας, κάνει σεμινάρια. Υπάρχουν πολλά (και καλά) Σεμινάρια για "ανέργους". Ρωτήστε, ψαχτείτε, μαθετε. Μην περιμένετε τη ζωή στο πιάτο, ούτε τα "έτοιμα" . Δεν υπάρχουν. Κάντε τον εαυτό σας καλύτερο και τα υπόλοιπα θα έρθουν. 

Κακό πράμα η "συνήθεια" , παίδες. Η αδράνεια. Βαραίνει ΚΑΙ το μυαλό ΚΑΙ το σώμα. Κουνηθείτε, αλλάξτε ΕΣΕΙΣ πρώτα και υστερα θα αλλάξει (που δεν σας νοιάζει τότε) το Πάμπλικ κι όποιος άλλος. ΓΙατί δεν θα σας νοιάζει τότε?  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

• Like 8
  • Thanks 6
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 10/9/2018 στις 6:01 ΜΜ, tsioulak είπε

Στον τομεα της πληροφορικης κορυφη ειναι epsilonnet και entersoft.

οπου και να πατε ειναι καλυτερα απο το σπιτι σας.

εαν εισαι κοινωνικος τυπος 8α σε δει καποιος θα χρειαστει κατι θα εισαι παντα προθυμως και + της αλλης οτι RETAIL JOBS experience εχει μελλον . και ελλαδα και εξωτερικο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2019 στις 11:10 ΠΜ, partblah1990 είπε

Τι μισθος παιζει τον μηνα στα public αυτη την στιγμη ?

Βασικος.... και σου ταζουν bonus στοχου... που καθε φορα γινεται και πιο μακρινος...

Μονο στην κινητη τηλεφωνια συμφερει γιατι τα bonus τα δινει η wind και οχι η Retail World (Public)..

Στις 25/3/2019 στις 11:27 ΠΜ, eidikos33 είπε

Γιατί σε πήραν για δουλειά?

Θα παρουν πολλους τωρα που αγορασε ο Γερμανος την MediaMarkt

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Βασικος.... και σου ταζουν bonus στοχου... που καθε φορα γινεται και πιο μακρινος...

Μονο στην κινητη τηλεφωνια συμφερει γιατι τα bonus τα δινει η wind και οχι η Retail World (Public)..

οταν λες βασικος? επισης μιλαμε για 8ωρο η 6ωρο?

Δημοσ.

Ο βασικός για το 6ωρο ήταν ~360€ καθαρά, και όσοι έχουν δει την αύξηση του κατώτατου πλέον παίρνουν γύρω στα 400€, μπορεί και 410€.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, k_w_t είπε

Εγινε τελικα το deal ???????

• Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, k_w_t said:

Πότε?

Δημοσ.

Εννοεί ο Π. Γερμανός που έχει και τα Public. Όχι τα καταστήματα Γερμανός που τα έχει η Cosmote

• Like 1
Δημοσ.

8 ώρες πριν, ThReSh είπε
17 ώρες πριν, k_w_t είπε

ΑΜ. Δεν κατάλαβες. Το αντίθετο μάλλον. Πιθανότατα θα... κόψουν. Δεν είναι ο έλληνας εργοδότης για "μεγάλωμα" (κανενός είδους). Με "μεγάλωμα" εννοώ "growth". Μόνο cash flow στην τσεπούλα τους...

Δημοσ.

δεν εχει γινει κανενα deal μεταξυ Γερμανου και media ακομα, στα παζαρια ειναι. αυτο μπορει να παρει μηνες και να μη βγει και τιποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...