phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Υπάρχουν λύσεις παιδια, όποιος θέλει θα το κυνηγησει. Το μεταπτυχιακό είναι μονόδρομος διότι είναι η ταυτοτητα σου πλεον και έξω βρισκεις δουλειά. Νόμιζα ότι μιλούσαμε για δουλειές σε αυτή τη χώρα, όχι εκτός συνόρων. Αυτές οι δουλειές-ρομπότ τύπου Πλαίσιο Public σιγά μην έδιναν πάνω από 600ευρώ. Αυτό εννοώ ότι είναι για νεους, να μαζέψουν κάτι στην άκρη. Δεν μπορεί να περιμενετε να παίρνετε 800 ευρώ απο κάτι τέτοια. Μα η πλειοψηφία των θέσεων έξω αφορούν σε τέτοιου τύπου δουλειές. Για την ιστορία μόλις χθες πήγα σε MediaMarkt interview και μου είπαν 6ωρο 5νθημερο 380 μεικτά οπότε 320 καθαρά. Είπα οκ, είναι και δίπλα μου ακριβώς αλλά τους είπα δε θα μπορώ τα πρωινά για τον επόμενο μήνα γιατι έχω την εξεταστική. Εντάξει μου ειπαν, χαλαρό ύφος αλλά δε με πήραν ποτέ. Αν δε φύγεις έξω, προετοιμάσου για πολλά τέτοια μέχρι να βρεις το δρόμο σου, εκτός κι αν έχεις μέσο.
opcorsa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 οντως τοσο λιγο πληρωνουν ? τραγικο... δηλαδη δεν βγαινει παραπανω απο 3-3μισι ευρω η ωρα καθαρα?? για την ιστορια, ειχα στειλει βιογραφικο πριν κανενα 7-8μηνο και με θυμηθηκαν πριν κανενα μηνα... με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα αν ενδιαφερομαι κλπ, για την θεση βιβλιοπωλειου (ειναι του αντικειμενου μου) απλα επειδη εχω δουλεια, (χαμαλοδουλεια σε πολυεθνικη, αλλα πληρωνουν 4 μισι ευρω την ωρα καθαρα...) και επειδη με ζαλισαν με 300 ερωτησεις τους το εκλεισα στα μουτρα, γνωριζοντας τι γαλερα εστι το Public... δεν φτασαμε να συζητησουμε ποσα, απλα θυμαμαι που μου ελεγαν για 8ωρο και αμεση προσληψη... και με απαιτησεις... στην τηλεφωνικη "συνεντευξη" με ρωτουσαν τι διαβαζω, πως το διαβαζω, γιατι το διαβαζω, τι διαβασα τελευταια, τι προτειμω στα βιβλια κλπ... αρνητικη εντυπωση..
MikeMenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Νόμιζα ότι μιλούσαμε για δουλειές σε αυτή τη χώρα, όχι εκτός συνόρων. Μα η πλειοψηφία των θέσεων έξω αφορούν σε τέτοιου τύπου δουλειές. Αν δε φύγεις έξω, προετοιμάσου για πολλά τέτοια μέχρι να βρεις το δρόμο σου, εκτός κι αν έχεις μέσο. Οχι δεν εχω μεσο αλλα θα ασχοληθω με κατι που εχει σχεση με το αντικειμενο μου, πιστευω εχει πολυ περισσοτερο ψωμι απο ηλεκτρολογους και οικονομολογους που εχει κορεστει πολυ το αθλημα. οντως τοσο λιγο πληρωνουν ? τραγικο... δηλαδη δεν βγαινει παραπανω απο 3-3μισι ευρω η ωρα καθαρα?? για την ιστορια, ειχα στειλει βιογραφικο πριν κανενα 7-8μηνο και με θυμηθηκαν πριν κανενα μηνα... με πηραν τηλεφωνο απο τα κεντρικα αν ενδιαφερομαι κλπ, για την θεση βιβλιοπωλειου (ειναι του αντικειμενου μου) απλα επειδη εχω δουλεια, (χαμαλοδουλεια σε πολυεθνικη, αλλα πληρωνουν 4 μισι ευρω την ωρα καθαρα...) και επειδη με ζαλισαν με 300 ερωτησεις τους το εκλεισα στα μουτρα, γνωριζοντας τι γαλερα εστι το Public... δεν φτασαμε να συζητησουμε ποσα, απλα θυμαμαι που μου ελεγαν για 8ωρο και αμεση προσληψη... και με απαιτησεις... στην τηλεφωνικη "συνεντευξη" με ρωτουσαν τι διαβαζω, πως το διαβαζω, γιατι το διαβαζω, τι διαβασα τελευταια, τι προτειμω στα βιβλια κλπ... αρνητικη εντυπωση.. Ναι ασε...κι εγω περιμενα να μου πουν γυρω στα 450 καθαρα για 6ωρο αλλα δινουν πολυ λιγοτερα απο Public και Plaisio. Βεβαια σου ειπα δε με ενοχλει καθως μονο για καλοκαιρι σκοπευα να εχω το χαρτζιλικι μου, ξερω ειναι κοροϊδια αλλα δε σκοπευω να θρεψω οικογενεια απ τα Media. Τη διαβασα την περιπτωση σου στις προηγουμενες σελιδες και εστειλα κι εγω βιογραφικο μπας και, διοτι με βολευει πολυ το ωραριο που ανεφερες, ενα εξαμηνο μου εχει μεινει και τελειωνω απο μαθηματα οποτε παραλληλα με πτυχιακη θα μπορουσα να κανω αυτο που κανεις. Ειδωμεν αν με καλεσουν καποια στιγμη, ξερεις εσυ αν ειναι ευκολο να σε παρουν?
strain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλημέρα. Είμαι καινούριος σε αυτό το φόρουμ,αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Είχα στείλει βιογραφικό στα public και χτες με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα εάν ενδιαφέρομαι ακόμη. Απάντησα θετικά και μου είπε θα με ξαναπάρει κοντά στις 15 Ιούλη να κανονίσουμε ραντεβού από κοντά. Ξέρει κανένας συνθήκες δουλειάς, τι περιλαμβάνει η συνέντευξη ή οτιδήποτε χρήσιμο;
arsenal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Εμένα πάντως γνωστός μου είχε πει οτι ήταν εκει με βασικο(405 καθαρά) αλλά με τα μπόνους αναβαίνει αρκετα ο μισθός καπου 600, οκ μισθος πεινας και πάλι αλλά έστω..
vangia_ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Καλημέρα. Είμαι καινούριος σε αυτό το φόρουμ,αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα. Είχα στείλει βιογραφικό στα public και χτες με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα εάν ενδιαφέρομαι ακόμη. Απάντησα θετικά και μου είπε θα με ξαναπάρει κοντά στις 15 Ιούλη να κανονίσουμε ραντεβού από κοντά. Ξέρει κανένας συνθήκες δουλειάς, τι περιλαμβάνει η συνέντευξη ή οτιδήποτε χρήσιμο; τελικά σε πήραν τηλεφωνο?
ZauZ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Προχθές φουρτουνιασμένος εξαιτίας κακής εξυπηρέτησης τα έψαλα σε μια υπάλληλο του Public (είχα δίκιο). Λίγο αργότερα ήρθε η κοπελιά δίπλα μου και μου είπε «Ζητώ συγγνώμη που δεν ήμουν ενημερωμένη για το τάδε θέμα και που σας είχα ενημερώσει λάθος…» Πιάσαμε τη κουβέντα και άρχισε να μου λέει το ότι είναι λογικό να υπάρχει ασυνεννοησία και μεταξύ τους οι υπάλληλοι να μην έχουν και πολλά πολλά αφού αλλάζουν συνέχεια, δουλεύουν σπαστό ωράριο, τους πιέζουν συνεχώς και παίρνουν ένα μισθό κάπου στα 350-360 ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό). Η κοπελιά με πτυχίο Πολυτεχνείου και μου λέει… προσπαθώ να μαζέψω λίγα χρήματα και σε ένα 6μηνο θα προσπαθήσω να φύγω εξωτερικό γιατί ντρέπομαι που δουλεύω εδώ και σε αντίστοιχα καταστήματα για ένα χαρτζιλίκι και μάλιστα να πρέπει να αντιμετωπίσω έναν εργασιακό μεσαίωνα. Και ακούστε και το άλλο που είναι μια τραγική αλλά αληθινή προέκταση της κατάντιας μας… Ελπίζω λέει να μη μου τύχει τίποτα καλό από προσωπικής πλευράς, και για αυτό δεν το επιδιώκω κιόλας γιατί τότε ίσως θα πρέπει να κάτσω εδώ και δεν θα έχω κανένα μέλλον για να κάνω οικογένεια (η κοπελιά στα 25) . Της ζήτησα συγγνώμη που τα έψαλα σε αυτήν. Ένιωσα και άσχημα για τη κατάντια μας αλλά τουλάχιστον βλέπω ότι ορισμένοι ευτυχώς ακόμα έχουν την κριτική ικανότητα να ξεχωρίζουν το χαρτζιλίκι από το μισθό και το «Είναι σχετικά καλά» από το «χειρότερα από ανειδίκευτο εργάτη». 6
atrwtos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Θα σας πω παιδια και έγω το δικό μου πρόσφατο story σε public.. Καταρχήν ειμαστε αναλώσιμοι αυτο λένε ότι δεν πρέπει να το πιστεύουμε για την δουλεια κτλ. οταν δινεις συνεντευξη κτλ. τυπικά δηλαδη...Aυτη όμως είναι η πραγματικότητα. Είχα δώσει βιογραφικό φέτος τον αυγουστο στα public ζητουσαν τεχνικο υπολογιστων..με καλουνε για συνεντευξή μετά από περίπου 2-3 εβδομάδες(Είχε να κοιτάξει λέει πάνω από 100 βιογραφικά οκ) και μου λένε οτι χρειαζομαστε τεχνικο κτλ. πες μου λιγα πραγματα για σένα κτλ. τα κλασικά σε μια συνεντευξη...στην συνέχεια καλεί έναν από τους τεχνικούς για να επιβεβαιωση της γνώσεις μου με διάφορες ερωτησεις τα παω πολύ καλα..οκ μου λέει απο μένα..ο τεχνικος προς τον υπευθυνο...Ο υπευθυνος απαντά ωραια μου λέει μου αρεσες ο μισθος ειναι 568 ή 598(δεν θυμάμαι ακριβώς) με ενσυμα κανονικα δηλ. κτλ. Και μου λέει οτι ειναι κάποιος να φύγει και θα με ειδοποιήσει όταν γίνει αυτό..στα τέλη περίπου Σεπτεμβρίου αυτός φευγει και με ξανακαλει για να μιλησουμε παλι... Και μου λέει ότι θα κάνω τωρα 4ωρο απο το οχτάωρο που μου προτεινε στην αρχη...και αυτό επειδη ειναι αρχή μου λέει κτλ....μετα λέει θα επανελθει κανονικά ο μισθός και η ωρες εργασίας μετά δηλ. από 1-2 μήνες...Είπα οκ μπορεί να θέλουν να με δοκιμάσουν για αρχή. με έβαλε να μαζέψω τα χαρτιά για την πρόσληψη.Στη συνέχεια μέσα σε μια εβδομάδα τα συγκέντωσα και τα πήγα..και μου λέει θα σε ειδοποιησω (οπα λέω ακυρο μυριζομαι λέω οκ και φεύγω)...Και είχε περάσει ένα διαστημα 2 εβδομάδων χωρίς να με πάρει τηλ. είπα να πάρω εγω, το σηκώνει ουτε το ονομα μου θυμοταν..οκ..Α μου λεέι "θα σε πω ποτε" και απο τοτε εχει περάσει ένας μηνας και...Αν δεν ήθελες να με προσλάβεις να μου το λεγες δεν θα παθαινα κατι όχι να καθομαι να μαζεύω τα χαρτια για την προσληψη και αυτη να μην γίνετε ποτε. Γιατί έτσι σε αυτό το διάστημα που περιμένεις χάνεις άλλες παρόμοιες ευκαιρίες και τον προσωπικό μου χρόνο...Μηδέν επαγγελματισμος Απαράδεκτος και Αναξιοπιστος! 5
haris_216 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ...........................Γιατί έτσι σε αυτό το διάστημα που περιμένεις χάνεις άλλες παρόμοιες ευκαιρίες και τον προσωπικό μου χρόνο...Μηδέν επαγγελματισμος Απαράδεκτος και Αναξιοπιστος! Ο επαγγελματισμός στις περισσότερες περιπτώσεις επιχειρήσεων (δεν θα πω σε όλες αφού υπάρχουν εξαιρέσεις) ξεκινάει και τελειώνει με το cv και την "συνέντευξη" (που και αυτή αρκετές φορές είναι για κλάματα). Σε μεγάλες εταιρίες συνεχίζει και λίγο ακόμα στην ύπαρξη τμήματος hr. Όλα τα παραπάνω τα (κακο)αντιγράψαμε από τις εταιρίες του εξωτερικού και νομίζουμε ότι γίναμε σύγχρονοι επαγγελματίες. Το βαλκανικό dna όμως από κάτω καραδοκεί. Και μάλιστα, με τις αλλαγές που βλέπω τριγύρω, τείνουμε να μείνουμε οι μόνοι θεματοφύλακες αυτού του dna (όπου "dna" βλέπε δουλειά του ποδαριού και της αρπαχτής) 4
atrwtos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ο επαγγελματισμός στις περισσότερες περιπτώσεις επιχειρήσεων (δεν θα πω σε όλες αφού υπάρχουν εξαιρέσεις) ξεκινάει και τελειώνει με το cv και την "συνέντευξη" (που και αυτή αρκετές φορές είναι για κλάματα). Σε μεγάλες εταιρίες συνεχίζει και λίγο ακόμα στην ύπαρξη τμήματος hr. Όλα τα παραπάνω τα (κακο)αντιγράψαμε από τις εταιρίες του εξωτερικού και νομίζουμε ότι γίναμε σύγχρονοι επαγγελματίες. Το βαλκανικό dna όμως από κάτω καραδοκεί. Και μάλιστα, με τις αλλαγές που βλέπω τριγύρω, τείνουμε να μείνουμε οι μόνοι θεματοφύλακες αυτού του dna (όπου "dna" βλέπε δουλειά του ποδαριού και της αρπαχτής) Έτσι είναι...Και να πεις πως δεν έχω εμπειρία ως πωλητης έχω δουλέψει και σε άλλες (Γερμανος,Κωτσοβολος,wind) η κάθε μια από αυτές το παίζει υπεράνω της άλλης και παίρνουν και ένα ύφος και στο λένε κιόλας κάποιοι ότι έδω δεν είναι vodafone κτλ...Όλες είναι ίδιες στο μόνο που διαφέρουν είναι στα χρώματα και στα ονόματα...Όχι ότι δεν υπάρχουν και καλοί εργοδότες,υπευθυνοι κτλ. Αλλά ελάχιστοι. 2
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Θα σας πω παιδια και έγω το δικό μου πρόσφατο story σε public.. Καταρχήν ειμαστε αναλώσιμοι αυτο λένε ότι δεν πρέπει να το πιστεύουμε για την δουλεια κτλ. οταν δινεις συνεντευξη κτλ. τυπικά δηλαδη...Aυτη όμως είναι η πραγματικότητα. Είχα δώσει βιογραφικό φέτος τον αυγουστο στα public ζητουσαν τεχνικο υπολογιστων..με καλουνε για συνεντευξή μετά από περίπου 2-3 εβδομάδες(Είχε να κοιτάξει λέει πάνω από 100 βιογραφικά οκ) και μου λένε οτι χρειαζομαστε τεχνικο κτλ. πες μου λιγα πραγματα για σένα κτλ. τα κλασικά σε μια συνεντευξη...στην συνέχεια καλεί έναν από τους τεχνικούς για να επιβεβαιωση της γνώσεις μου με διάφορες ερωτησεις τα παω πολύ καλα..οκ μου λέει απο μένα..ο τεχνικος προς τον υπευθυνο...Ο υπευθυνος απαντά ωραια μου λέει μου αρεσες ο μισθος ειναι 568 ή 598(δεν θυμάμαι ακριβώς) με ενσυμα κανονικα δηλ. κτλ. Και μου λέει οτι ειναι κάποιος να φύγει και θα με ειδοποιήσει όταν γίνει αυτό..στα τέλη περίπου Σεπτεμβρίου αυτός φευγει και με ξανακαλει για να μιλησουμε παλι... Και μου λέει ότι θα κάνω τωρα 4ωρο απο το οχτάωρο που μου προτεινε στην αρχη...και αυτό επειδη ειναι αρχή μου λέει κτλ....μετα λέει θα επανελθει κανονικά ο μισθός και η ωρες εργασίας μετά δηλ. από 1-2 μήνες...Είπα οκ μπορεί να θέλουν να με δοκιμάσουν για αρχή. με έβαλε να μαζέψω τα χαρτιά για την πρόσληψη.Στη συνέχεια μέσα σε μια εβδομάδα τα συγκέντωσα και τα πήγα..και μου λέει θα σε ειδοποιησω (οπα λέω ακυρο μυριζομαι λέω οκ και φεύγω)...Και είχε περάσει ένα διαστημα 2 εβδομάδων χωρίς να με πάρει τηλ. είπα να πάρω εγω, το σηκώνει ουτε το ονομα μου θυμοταν..οκ..Α μου λεέι "θα σε πω ποτε" και απο τοτε εχει περάσει ένας μηνας και...Αν δεν ήθελες να με προσλάβεις να μου το λεγες δεν θα παθαινα κατι όχι να καθομαι να μαζεύω τα χαρτια για την προσληψη και αυτη να μην γίνετε ποτε. Γιατί έτσι σε αυτό το διάστημα που περιμένεις χάνεις άλλες παρόμοιες ευκαιρίες και τον προσωπικό μου χρόνο...Μηδέν επαγγελματισμος Απαράδεκτος και Αναξιοπιστος! Δυστυχώς φίλε μου τα public ειδικά πολλές φορές σε λένε θα σε ειδοποιήσω μετά από την συνέντευξη και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση ήμουν και εγώ έτοιμος να στείλω βιογραφικό το καλοκαίρι στο public του νησιού μου ως πωλητής στων gaming τομέα τους και μετά το μετάνιωσα και ευτυχώς δεν έστειλα γιατί συχνά από θέμα προσωπικού δεν ακούω και της καλύτερες εντυπώσεις ευτυχώς δεν έχασα χρόνο και μετά από λίγο έπιασα σε ξενοδοχείο και έπαιρνα 835€ καθαρά τα public της περισσότερες φορές δίνουν μισθούς της πείνας άστα να πάει φίλε εξωτερικό καλύτερα λέω κατά την γνώμη μου 2
atrwtos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς φίλε μου τα public ειδικά πολλές φορές σε λένε θα σε ειδοποιήσω μετά από την συνέντευξη και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση ήμουν και εγώ έτοιμος να στείλω βιογραφικό το καλοκαίρι στο public του νησιού μου ως πωλητής στων gaming τομέα τους και μετά το μετάνιωσα και ευτυχώς δεν έστειλα γιατί συχνά από θέμα προσωπικού δεν ακούω και της καλύτερες εντυπώσεις ευτυχώς δεν έχασα χρόνο και μετά από λίγο έπιασα σε ξενοδοχείο και έπαιρνα 835€ καθαρά τα public της περισσότερες φορές δίνουν μισθούς της πείνας άστα να πάει φίλε εξωτερικό καλύτερα λέω κατά την γνώμη μου Μα η φάση ποιά ειναι οτι μου λέει να μαζεψω τα χαρτια για την προσληψη και να μην σε παιρνουν..τουλάχιστον μην με βάζεις να κάνω τον κoπο αυτό..πρώτη φόρα μου το κανουνε αυτό σε εταιρία τέτοιου είδους σε Γερμανος,Κωτσοβολος,wind τέτοιο πράγμα δεν έγινε ή μου λέγανε θα σε ειδοποιησουμε(ακυρο δηλαδη) αυτό. 2
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μα η φάση ποιά ειναι οτι μου λέει να μαζεψω τα χαρτια για την προσληψη και να μην σε παιρνουν..τουλάχιστον μην με βάζεις να κάνω τον κoπο αυτό..πρώτη φόρα μου το κανουνε αυτό σε εταιρία τέτοιου είδους σε Γερμανος,Κωτσοβολος,wind τέτοιο πράγμα δεν έγινε ή μου λέγανε θα σε ειδοποιησουμε(ακυρο δηλαδη) αυτό. Τι να πω μωρέ μαλ@κες είναι κάθονται κάνουν τέτοια πράγματα και μετά αναρωτιούνται τι δεν πάει καλά στο προσωπικό μας και δεν αποδίδει όπως θέλαμε? με αυτά τα πράγματα που κάνουν σε λίγο καιρό βλέπω να βγαίνουν σιγά σιγά άτομα που δούλευαν στα public και να αρχίζουν τα κραξίματα
panos0100 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Παιδια στις 4 ωρες ποσο ειναι ο μισθος εκει; εγω ειχα κανει ενα βιογραφικο ουτε καν με καλεσαν, τωρα μαλον θελει προυπηρεσια ή ακομα καλυτερα θελει βυσμα εγω πλεον ετσι το βλεπω, το μονο καταστημα που με καλεσε ηταν ο κωτσοβολος αλλα με καλεσε μετα απο 8 μηνες και με ειπε θα δουμε μισθο 320 για 4 ωρες, ειναι καλος αυτος ο μισθος; και 620Ε αν ηταν για 8 ωρες 1
atrwtos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Παιδια στις 4 ωρες ποσο ειναι ο μισθος εκει; εγω ειχα κανει ενα βιογραφικο ουτε καν με καλεσαν, τωρα μαλον θελει προυπηρεσια ή ακομα καλυτερα θελει βυσμα εγω πλεον ετσι το βλεπω, το μονο καταστημα που με καλεσε ηταν ο κωτσοβολος αλλα με καλεσε μετα απο 8 μηνες και με ειπε θα δουμε μισθο 320 για 4 ωρες, ειναι καλος αυτος ο μισθος; και 620Ε αν ηταν για 8 ωρες Σχετικό είναι το καλός μισθός αλλά βάση νόμου ναι 320 για 4ωρο με πλήρη ενσυμα(οχι μισα κτλ.) ναι είναι καλά..τώρα για τα 620 είναι μάλλον ο κατώτατος μισθος νομιζω ειναι πάλι καλα..αλλά άλλοι στον κατωτατω δίνουν 600 άλλοι 610,650 δεν πολυγνωρίζω τι παίζει στην κάθε εταιρία είναι διαφορετικά σε αυτό το κομμάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα