sarantatessera Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Όχι πέρασα από ιντερβιου και μετά από κάποιες μερες με ενημέρωσαν ότι δεν τους κάνω για να μην περιμένω Πριν σε ειδοποιήσουν για το interview σε είχαν πάρει κάποιο τηλέφωνο για να σε ρωτήσουν αν ακόμα ενδιαφέρεσαι για τη δουλειά; Και αν ναι, πόσες περίπου μέρες μεσολάβησαν από το πρώτο αυτό τηλεφώνημα μέχρι το τηλεφώνημα με το οποίο σε ενημέρωσαν να περάσεις για το interview;
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Πριν σε ειδοποιήσουν για το interview σε είχαν πάρει κάποιο τηλέφωνο για να σε ρωτήσουν αν ακόμα ενδιαφέρεσαι για τη δουλειά; Και αν ναι, πόσες περίπου μέρες μεσολάβησαν από το πρώτο αυτό τηλεφώνημα μέχρι το τηλεφώνημα με το οποίο σε ενημέρωσαν να περάσεις για το interview; Σορυ αν γίνομαι κάπως σκληρός, αλλά για να μην σε έχουν καλέσει μετά απο 1+ βδομάδα δεν θα έλεγα ότι ειναι τόσο καλά τα πράγματα. Επίσης, επειδή σε βλέπω ότι πράγματι θες να φύγεις απο εκεί που είσαι, απλά πάρτους τηλέφωνο (ελπίζω να κράτησες το νούμερο που σε πήρε) και ρώτα τους αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην διαδικασία επιλογής επειδή σε ενδιαφέρει ακόμα η θέση. Το πιο πιθανό ειναι να σου απαντήσουν. Τώρα αν σε πάρουν με κακό μάτι γιατί απλα ρώτησες τι παίζει, ε τι να σου πω... Προσωπικά σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήθελα να ειμαι σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον. Πραγματικά σαν συμβουλή στο λέω μην πολυτρελαίνεσαι με τέτοιες θέσεις. Αν δεν είναι το Public, θα ειναι το Plaisio ή το Media Mark, ή ο Κωτσοβολος ή το Ζara κλπ. Συνέχεια ανοίγουν τέτοιες θέσεις. Γενικά το τι έγινε σε κάποιον δεν σημαίνει ότι θα γινει και σε σένα. Οπότε απλά κυνήγησέ το και καλή επιτυχία
sarantatessera Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Όχι, δεν γίνεσαι σκληρός, μην το σκέφτεσαι έτσι. Ξέρω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα. Πέντε μέρες έχουν περάσει από τότε που με πήραν τηλέφωνο, σήμερα είναι η έκτη. Οι συνθήκες εργασίας που αντιμετωπίζω τώρα είναι αρκετά χειρότερες απ' αυτές που ακούω για Public και λοιπές τέτοιες επιχειρήσεις. Άλλα δεν είναι αυτός ο λόγος που θέλω να φύγω από τη δουλειά που είμαι (η οποία μου δίνει αρκετά παραπάνω απ'όσα θα πάρω σε ενδεχόμενη εργασία μου στα Public), αλλά το ότι είναι ανάγκη να μετακομίσω Αθήνα και σίγουρα να έχω μια δουλειά. Ακόμα και να την αποκτήσω, δεν θα σταματήσω να ψάχνω κάτι καλύτερο, πάντως. 1
aGka8l Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Πριν σε ειδοποιήσουν για το interview σε είχαν πάρει κάποιο τηλέφωνο για να σε ρωτήσουν αν ακόμα ενδιαφέρεσαι για τη δουλειά; Και αν ναι, πόσες περίπου μέρες μεσολάβησαν από το πρώτο αυτό τηλεφώνημα μέχρι το τηλεφώνημα με το οποίο σε ενημέρωσαν να περάσεις για το interview; Σορυ για την καθυστέρηση.Δεν έχει γίνει με τα παμπλικ αυτό αλλά με άλλη εταιρεία απλά το πα σαν παράδειγμα ότι καπιοι ειδοποιούν κιόλας .Στα public με πειραν κάνα 2-3 μήνες μετά π είχα στείλει το cv.Εγινε ιντερβιου μετα με κατεβασε μισή ώρα στο τεχνικό τμήμα για να με δει στη πράξη κ μου απαντησε απευθείας ο δ.ντης ότι με θέλει για δουλειά αλλά δε δέχτηκα εγώ στα χρήματα
Conziro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Σχετικά με το μισθό και τις συνθήκες που αναφέρεις, εσύ αποφασίζεις ανάλογα με το τί έχει προτεραιότητα για σένα. 480 είναι δυστυχώς, όχι 560 και θα πέσει και λίγο ακόμα λόγω αυξήσεων στις παρακρατήσεις. Μην δίνεις σημασία στο τί βλέπεις εσύ, αλλά το τί γίνεται σε χώρους που δεν βλέπει ο πελάτης (γραφείο διευθυντή, χώρος διαλλείματος) και στο γίνεται μόλις το μαγαζί έχει λίγους πελάτες. 480 αλλά δεν παίζουν μπόνους; Ειδικά αν το μαγαζί πάει καλά
panosno1com Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 480 αλλά δεν παίζουν μπόνους; Ειδικά αν το μαγαζί πάει καλά
johnyboy Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 2η χειρότερη συνέντευξη που έχω δώσει.Ούτε γραφείο δεν είχε ο υπεύθυνος και έκανε την συνέντευξη στα τραπεζάκια τα μικρά που κάθονται και διαβάζουν τα παιδάκια βιβλία..... Ξενέρωσα τόσο που ήθελα να φύγω και βλακεία που δεν το έκανα.Για γέλια εντελώς. 3
tsioulak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 2η χειρότερη συνέντευξη που έχω δώσει.Ούτε γραφείο δεν είχε ο υπεύθυνος και έκανε την συνέντευξη στα τραπεζάκια τα μικρά που κάθονται και διαβάζουν τα παιδάκια βιβλία..... Ξενέρωσα τόσο που ήθελα να φύγω και βλακεία που δεν το έκανα.Για γέλια εντελώς. Απο περιεργια, για πες για τις "απολαβες" και γενικα τι σε ρωτησε.
MikeMenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Παιδιά ο αδερφός μου δουλεύει στο Πλαίσιο 4ωρος και παίρνει 300ευρώ καθαρά. Ο φίλος του που τον προσλαβανε πριν 2 χρόνια, είναι με παλαιότερη σύμβαση 8ωρος και παίρνει 720 καθαρά. Δεν ξέρω γιατί λέτε για 500 ευρώ. Πάντως σαν πολιτική είναι άθλιοι όντως, στόχο στο 4ωρο 700ευρώ και είναι αρκετά πιεστικοί. Εγώ δεν σκοπευω να δουλέψω σε τέτοιο κλαδο, να είμαι υπαλλιλισκος, μόνο για χαρτζιλικι μέχρι να τελειώσω τη σχολη μου (Γεωπονικη Αθηνας) που πάει πολύ καλα. Πως γίνεται να έχετε σαν κύρια δουλειά στο μυαλό σας καποια με 600ευρώ? Ούτε εργένης δε ζει με τοσα, όπως προείπα είναι για χαρτζιλίκι αυτές οι δουλειές και όχι για καριερα. Επειδή διαβαζω για πτυχιούχους που ψάχνουν δουλειά στο public και στο plaisιο το λεω, αν φτάνουν μέχρι εκεί οι στόχοι σας πάω πάσο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Προφανως ψαχνουν δουλεια σε αυτα γτ δεν βρισκουν στν κλαδο τους η αργουν πολυ να βρουν κατι...Δεν νομιζω να εχουν καριερα ζωης κανενα απο τα παιδια που δουλευει εκει εκτος απο καποιουςπου μπορει να μην σπουδασαν τιποτα και να μπηκαν πριν χρονια και να ξεμειναν οποτε κανουν και τον σταυρο τους!
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Πως γίνεται να έχετε σαν κύρια δουλειά στο μυαλό σας καποια με 600ευρώ? Ούτε εργένης δε ζει με τοσα, όπως προείπα είναι για χαρτζιλίκι αυτές οι δουλειές και όχι για καριερα. Επειδή διαβαζω για πτυχιούχους που ψάχνουν δουλειά στο public και στο plaisιο το λεω, αν φτάνουν μέχρι εκεί οι στόχοι σας πάω πάσο. Εσένα μόλις τελειώσεις το Γεωπονικό σε περιμένει το κάρο με τις δουλειές των 1.500€-2.500€ για να διαλέξεις. 5
johnyboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Απο περιεργια, για πες για τις "απολαβες" και γενικα τι σε ρωτησε. είχα πάει για τεχνικός γιατί τεχνικό ζητούσαν, πωλητής δεν θα πήγαινα ποτέ, δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο.Αν και έχει 2 χρόνια σίγουρα, μπορεί και παραπάνω, κάτι ψιλά τα θυμάμαι.Γενικά πράγματα, τι ξέρω να κάνω που δούλεψα και τέτοια.μισθό το βασικό, 580κατι πόσο είναι και στις 10 λέξεις που έλεγε οι 8 ήταν πωλήσεις και στόχοι.Μέχρι και ο τεχνικός εκεί μέσα πρέπει να πουλάει, μόνο αυτό έχουν στο μυαλό τους, πως να πουλάνε.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Εσένα μόλις τελειώσεις το Γεωπονικό σε περιμένει το κάρο με τις δουλειές των 1.500€-2.500€ για να διαλέξεις. Σα λογικη δεν εχει αδικο. Να παιρνεις στα 30-35 σου 600€ επειδη "ετσι ειναι οι δουλειες τωρα", δεν ειναι λογικη, τι θα πρωτοπληρωσεις. Φυγε εξω, δουλεψε πεντε δουλειες, ανοιξε κατι δικο σου, δεν ξερω τι θα κανεις. Αλλα το να περιμενεις να ζησεις με μισθο-χαρτζιλικι δεν ειναι λυση. Στα 23 σου δεν σε νοιαζει. Στα 33 σου σε νοιαζει. 2
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δεν είπα ότι έχει άδικο. Όμως είπε χαρακτηριστικά «πώς γίνεται να έχετε σαν κύρια δουλειά στο μυαλό σας κάποια με 600€;», λες και είναι πολλές εκείνες με περισσότερα, κι οι περισσότεροι πάνε από χαζομάρα σ' εκείνες με τα 600€. Που οι περισσότεροι είναι στα 490€. Με το να φύγεις έξω δε διαφωνώ, ίσα ίσα. Δεν είναι για όλους όμως. Το να δουλέψεις πέντε δουλειές είναι εκτός πραγματικότητας. Με δυσκολία βρίσκεις μία, πόσω μάλλον να βρει κάποιος δύο. Κι αν βρει τι θα είναι, κανά delivery γιατί και φυλλάδια να θέλει να μοιράσει, δύσκολα βγαίνουν τα ωράρια. Το να ανοίξεις κάτι δικό σου επίσης δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, απ' όπου και να το πιάσεις. Γενικότερα στο υπαλληλίκι, οι μισθοί στις περισσότερες περιπτώσεις κυμαίνονται στα 500-600€ για 8ωρο. Χαρτζιλίκι ξεχαρτζιλίκι, έτσι είναι.
MikeMenos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Υπάρχουν λύσεις παιδια, όποιος θέλει θα το κυνηγησει. Το μεταπτυχιακό είναι μονόδρομος διότι είναι η ταυτοτητα σου πλεον και έξω βρισκεις δουλειά. Αυτές οι δουλειές-ρομπότ τύπου Πλαίσιο Public σιγά μην έδιναν πάνω από 600ευρώ. Αυτό εννοώ ότι είναι για νεους, να μαζέψουν κάτι στην άκρη. Δεν μπορεί να περιμενετε να παίρνετε 800 ευρώ απο κάτι τέτοια. Για την ιστορία μόλις χθες πήγα σε MediaMarkt interview και μου είπαν 6ωρο 5νθημερο 380 μεικτά οπότε 320 καθαρά. Είπα οκ, είναι και δίπλα μου ακριβώς αλλά τους είπα δε θα μπορώ τα πρωινά για τον επόμενο μήνα γιατι έχω την εξεταστική. Εντάξει μου ειπαν, χαλαρό ύφος αλλά δε με πήραν ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα