leonheart87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Τον τελευταίο καίρο έχω πρόβλημα κάθε φορά που κάνω restart τον υπολογιστή.Η οθόνη μπάινει με την μία σε power save mode.Oι λύσεις που έχω βρεί μέχρι τώρα και έχουν λειτουργήσει είναι να αποσυνδέσω πλήρος την παροχή ρεύματος για κανένα 10λεπτο και να αλλάξω την συνδεσιμότητα απο hdmi σε dvi και απο εκεί και ύστερα λειτουργούν όλα κανονικά (μπορώ κανονικά να επαναφέρω την hdmi σύνδεση).Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσω τηn igpu αλλά πάλι με όλη την διαδικασία που πρέπει να τραβήξω όλη την ενέργεια απο το pc.Μερικές φορές αντί να μπει κατευθειάν σε power save mode φτάνει μέχρι την οθόνη φόρτωσης των windows και τότε ξανασυμβαίνει.Το χω δοκιμάσει και με 2η οθόνη (τηλεόραση)hdmi και πάλι γίνετε το ίδιο.Το πρόβλημα δεν παρουσιάζετε όταν ο υπολογισής μπαίνει σε idle mode όταν είναι κανονικά ανοιχτός.Ξέρει κανείς τι φταίει και τι πρέπει να κάνω για να λήξει αυτό το θέμα? Το σύστημα μου είναι motherboard assus h87 pro gpu ati r9 270x cpu i5 4570 3.20 ram 8gb ddr3 (2x4gb) psu corsair cx600m ios win 8.1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα