ubuntistas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδια...Ψαχνω ένα σχετικα φτηνό κουτάκι αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω ποιό..Το κ380 μου αρεσει αλλα θέλω τις γνώμες σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλυτερα θα ταν να πεις budget. Το φθηνοτερο και ταυτοχρονα αξιολογο κατα την γνωμη μου ειναι το Raijintek Arcadia στα 29,90€ απ' το e-shop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Στα ιδια λεφτα πολυ μου αρεσε αυτο που εχω. το http://www.e-shop.gr/aerocool-v3x-midi-tower-black-edition-p-PER.810871 Πιστευω πως εχει αξιοπρεπεστατο airflow και καποιο cable managment. Λεω για αυτο μιας και το εχω και το ξερω τι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ubuntistas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Θέλω να έχει πλαινο τζάμι επισης θα μπεί μια seidon 120 και το budget δεν θέλω να ξεπεράσει τα 60ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα