Προς το περιεχόμενο

fan controller

kwstasole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκευτομαι να βαλω ενα συστημα fan controller στον υπολογιστη μου.. μπαινει κανονικα σε ολους του υπολογιστες ετσι δεν ειναι;;δεν εχει καποιο θεμα γενικα σε κατι; ας με διαφωτισετε γιατι δεν ξερω και πολλα.. σας ευχαριστω για το χρονο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσεξε μόνο γιατί πολλά κουτιά η/υ δεν έχουν 3.5' υποδοχή οπότε πας αναγκαστικά σε 5.25'.

Να ξέρεις επίσης ότι θα γεμίσεις καλώδια με το fan controller!

Κατί απλό σε 3.5':

http://www.e-shop.gr/scythe-kq01-bk-35-kaze-q-black-p-PER.807540

Κάτι πιο εντυπωσιακό με αισθητήρα θερμοκρασίας (σε 5.25'):

http://www.e-shop.gr/scythe-km08-bk-kaze-master-flat-ii-fan-controller-black-p-PER.813056

http://www.e-shop.gr/nzxt-ac-grid-10-m1-grid-10-port-fan-hub-black-p-PER.641250

Κατι τετοιο πιστευω οτι λεει.Μικρο και μπορεις να το κρυψεις και να εχεις τα καλωδια πισω απτην μητρικη

• 2 μήνες μετά...

Για να μη δημιουργήσω ακόμα ένα νέο και μικρό thread ξετρύπωσα το παρόν. 

Έχω στο κουτί έναν ανεμιστήρα με 3pin 200mm της Coolermaster στο πλαϊνό παράθυρο. Τον έχω συνδέσει μ' ένα μετατροπέα από 3pin σε molex με το τροφοδοτικό, οπότε ο ανεμιστήρας λειτουργεί στις μέγιστες στροφές. Όταν επικρατεί απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο ο ήχος που αντιλαμβάνομαι και είναι λίγο ενοχλητικός προέρχεται απ' αυτόν κυρίως. Γι' αυτόν λοιπόν τον λόγο προτίθεμαι ν' αγοράσω έναν ρυθμιστή στροφών (fan controller) ώστε είτε να μπορώ να μειώσω όσο θέλω τις στροφές ή να τερματίζω τη λειτουργία του όταν δε παίζω κάποιο παιχνίδι στο PC και θέλω να υπάρχει ησυχία.

Κοίταξα στο skroutz και η πιο προσιτή οικονομικά (και παράλληλα εφετζίδικη) λύση είναι o ρυθμιστής CoolTouch-E της Aerocool .

Τον έχει κανείς στην κατοχή του ; Είναι καλή λύση (δε θα ήθελα να έχω προβλήματα με τη οθόνη αφής) ;

Τον έχεις συνδέση πάνω στην μητρική να δεις τη θόρυβο κάνει ? Τέτοιου μεγέθους fan συνήθως είναι φασαριόζικοι.

Όχι. Εγώ θέλω άλλοτε να λειτουργεί στις μέγιστες στροφές, όταν π.χ παίζω παιχνίδι κι άλλοτε να μειώνω τις στροφές (ή να το απενεργοποιώ τελείως) όταν π.χ χρησιμοποιώ μόνο τον browser.  

Όχι. Εγώ θέλω άλλοτε να λειτουργεί στις μέγιστες στροφές, όταν π.χ παίζω παιχνίδι κι άλλοτε να μειώνω τις στροφές (ή να το απενεργοποιώ τελείως) όταν π.χ χρησιμοποιώ μόνο τον browser.  

E, τότε για τέτοια χρήση είναι μονόδρομος ο controller.

Bump

Κοίταξα στο skroutz και η πιο προσιτή οικονομικά (και παράλληλα εφετζίδικη) λύση είναι o ρυθμιστής CoolTouch-E της Aerocool .

Τον έχει κανείς στην κατοχή του ; Είναι καλή λύση (δε θα ήθελα να έχω προβλήματα με τη οθόνη αφής) ;

Αν τον έχει κάποιος για ας μας πει αν είναι ευχαριστημένος. Τα ξένα reviews τα έχω διαβάσει αλλά και μια "ντόπια" παρότρυνση θα βοηθούσε αρκετά.

Να σου πω , είχα 2 ψηφιακά fan controllers της Aerocool αρκετά χρόνια πριν (καμιά 5ετία) και δεν ήμουν ευχαριστημένος γιατί δεν υπάκουαν στις εντολές αυξομείωσής. Τώρα έχω ένα αναλογικό της zalman και κάνει μια χαρά την δουλειά του. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι δραματικά αυτά τα 5 χρόνια, αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις αναλογικό controller.

ΥΓ. το έψαξα λίγο και είχα το FP-01 και Fan Guard 2 της Aerocool, τώρα έχω το zalman zm-mfc1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τελικά αγόρασα τον Aerocool CoolTouch-E. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μερικά λόγια έγραψα και στην αξιολόγηση στο skroutz. To προϊόν έχει 1 χρόνο εγγύηση. Δε θα έπρεπε να έχει 2 χρόνια εγγύηση ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...