Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα iOS 8.1.1 σε ενα ipad mini, αλλα το lag και οι καθυστερησεις παραμενουν. Ισως βελτιωθηκαν οριακα σε σχεση με 8.1 οι χρονοι εκκινησης εφαρμογων, αλλα δεν φθανουν τις επιδοσεις του iOS 7.1.

Τα ιδια συμπερασματα εβγαλαν και εδω:

Heavy users will see some improvement, but iOS 8's worst regressions remain.

The best we can say is that something about the process of loading and ejecting processes to and from the A5's 512MB of RAM could cause slowness and instability in iOS 8.1, and whatever the problem was has been at least partially addressed in iOS 8.1.1. The update doesn't help with the still-unimpressive performance of the UI, application launches, and lighter multitasking loads, but it does deliver some consistent and measurable improvements under certain circumstances.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ipad air εχω φιλε.. Τα ιδια φοραμε πανω κατω.. Βαλτην. Εγω δεν εχω θεμα παντως.. Το ιδιο τρεχει..

Όλα ok και στα δύο ipad mini 2...

Δημοσ.

Παιδια, καπου εχω διαβάσει οτι η αναβάθμιση στη τελευταία δλδ 8.1.1 σε iPhone 4s, εχει τον κίνδυνο της καταστροφής του wifi module. Γνωρίζετε κατι παραπανω;;<br><br> Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Το WiFi module είναι εργοστασιακό πρόβλημα συγκεκριμένης παρτίδας 4S, δεν έχει καμία σχέση με την 8.1.1.

Αν έχεις ήδη αναβαθμίσει σε iOS 7, τότε πιθανότατα δεν θα χει θέμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το λάθος της εταιρίας (το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί λάθος μιας και είναι σίγουρα σκόπιμο) είναι που δεν του δίνει τη δυνατότητα downgrade και όχι που στην 8αρα το 4S δεν απέδιδε όπως παλιότερα.

Kατσε ρε συ, ειπα να απεχω απο τη συζητηση αλλα διαβασα αυτο εδω το διαμαντι. Δηλαδη για να καταλαβω, βρισκεις λογικο το update να κανει τη συσκευη χειροτερη απο πριν? :o

Δημοσ.

Ναι εφόσον το κινητό δεν είναι σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο λογισμικό. 

Συμφωνώ στο "ας μην το έδιναν αν δεν το σηκώνει" αλλά δεν συζητάμε αυτό. Τα νεότερα iOS είναι βαριά για τα παλιότερα κινητά δεν ξέρω γιατί σας φαίνεται αδιανόητο αυτό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τουλαχιστον φιλε trollα σου δινει το δικαιωμα της επιλογης να ναβαθμισεις αν σωνει και ντε θες το συγκεκριμενο update..

H apple δεν αναβαθμισε τιποτα.. Διαθεσιμο ενα update εκανε.. Εσυ, εγω κ ο μητσος ευθυνομαστε που το βαλαμε στη συσκευη μας..

Δε μας υποχρεωσε κανεις!!

Αν δε θες δεν αναβαθμιζεις... Γι αυτο υπαρχουν τα φορουμ. Πριν αναβαθμισεις ριχνεις κ μια ματια τι παιζει..

Αν θες να σαι απ τους πρωτους αυτα παθαινεις..

Καποιοι αλλοι δε σου δινουν παντως την επιλογη του update (σε περιπτωση που το θες).

Android εχω και ξερω..

Απλα να καταλαβαινουμε γτ μιλαμε λιγο κ να μη παιζουμε με παρωπιδες το θεατρο του παραλογου..

Αυτο που λες παραπανω δεν ισχυει! διοτι αργα η γρηγορα το os κανει κοιλια απ' τις εφαρμογες που μπαινοβγάζουμε! η τρωει αδικαιολόγητα καποιες φορες εξτρα χωρο η μας την βίδωσε να τα σβησουμε όλα! ειδικα οταν το εχουμε κανει jailbreak (και μην μου πεις να μην το εκανα διοτι το κινητακι ειναι αχρηστο χωρις ...). Πολυ καλα κανει και ρίχνει της αναβαθμίσεις στο τραπέζι (για αυτο αλλωστε πληρωσαμε και 600 ευρω να το παρουμε..τα οποια και πρίν 2-3 χρονια τα 600 ευρω ειναι ενάμιση μισθός πλεον!!..) αλλα το μεγα προβλημα ειναι οτι δεν δίνει στον χρηστη το δικαιωμα να επιλεξει εκεινος ποια εκδοση θελει να περασει μεσα κοινος να μπορει να κανει downgrade σε οποια εκδοση θελει! διοτι στην εκδοση 6 το κινητο πεταει στην 7 επαθε ενα μικρο σόκ.. αλλα επέζησε..κ στην 8 τα εχει δει όλα (Iphone 4s,ipad 2) κ με αυτο τον τρόπο εμμεσα σου αχρηστεύει της συσκευες! (Χαρακτηριστικό παραδειγμα το ipad 1 που πεταγε με της παλαιοτερες εκδόσεις ενω με την τελευταία του κολαγε αν ανοιγες δευτερη καρτελα στο σαφαρι..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...