Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπο συνθήκες θα μπορούσες να έχεις ένα ελάχιστο δίκιο αν σου δινόταν η ευκαιρία να κάνεις downgrade (και μάλιαστα χωρίς απώλεια δεδομένων). Αλλιώς αυτό που είπες είναι τελείως άκυρο.... Σκέψου να σου έβγαζαν sp4 στα xp και να τα έκαναν πολύ πιο βαριά. Ποιανού ευθύνη είναι?

Φιλε εχεις καταλαβει οτι μιλας για μια συσκευη 3 χρονια πισω?? 

Κ δεν περιμενες οτι καποια στιγμη θα βαρυνει η συσκευη σου?

Κ τι περιμενες δηλαδη? Το 4s καθε χρονο να συμπεριφερεται οπως τη πρωτη μερα αγορας του ή να μη σου εδινε την επιλογη του update η apple? Θα ησουν χαρουμενος τοτε? Δε νομιζω..

Κ να θυμασαι κατι.. Η συσκευη σου δεν ειναι της apple ή της samsung.. Εφοσον την εχεις πληρωσει ειναι δικια σου κ εσυ κανονιζεις τι θα της περασεις πανω.

Σκεπτομενος λοιπον οτι μετα απο τοσα χρονια θα βαρυνει με καποιο ενδεχομενο καινουριο update εγω προσωπικα θα περιμενα να ακουσω γνωμες περι του update..

Τι ηταν το λαθος σε αυτο που ειπα?

Σταματηστε να κραζετε επειδη εχει ενα λογοτυπο πανω πια.. και λεω εχω συσκευες και των 2 στρατοπεδων κ προσπαθω να τα βλεπω τα πραγματα ψυχραιμα.

Καταναλωτες ειμαστε κ για το συμφερον μας οσο μπορουμε πρεπει να τα βλεπουμε ψυχραιμα τα πραγματα..

• Like 2
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουλαχιστον φιλε trollα σου δινει το δικαιωμα της επιλογης να ναβαθμισεις αν σωνει και ντε θες το συγκεκριμενο update..

H apple δεν αναβαθμισε τιποτα.. Διαθεσιμο ενα update εκανε.. Εσυ, εγω κ ο μητσος ευθυνομαστε που το βαλαμε στη συσκευη μας..

Δε μας υποχρεωσε κανεις!!

Αν δε θες δεν αναβαθμιζεις... Γι αυτο υπαρχουν τα φορουμ. Πριν αναβαθμισεις ριχνεις κ μια ματια τι παιζει..

Αν θες να σαι απ τους πρωτους αυτα παθαινεις..

Καποιοι αλλοι δε σου δινουν παντως την επιλογη του update (σε περιπτωση που το θες).

Android εχω και ξερω..

Απλα να καταλαβαινουμε γτ μιλαμε λιγο κ να μη παιζουμε με παρωπιδες το θεατρο του παραλογου..

"H Kυρία Apple δεν σου δίνει επιλόγη για το που θα πάς και που θα μείνεις. Σου λέει " Κυριε εχω βγάλει το iOS 8 τέλος" Απο εκει και πέρα εσύ δεν θες να το βάλεις για αρχή; ΟΚ αλλά όμως η Apple κάθεται σε μια γωνία και τρίβει τα χέρια τις με το που χρειαστείς restore σε iDevice, πας αυτόματος στην τελευταία έκδοση με δημοκρατικές και αξιοκρατικές διαδικασίες και ξεχνάς το iOS 4-5-6-7 που ήσουν.*

*Σε ενα iPhone 4 που έχω έβαλα το iOS 7 όταν είχε βγεί πέρυσι το 2013 και ήταν να μην πώ πως διότι η λέξη που θα το χαρακτήριζα ίσως να έτρωγα και ban απο το insomnia. Ευτηχως που είχα κρατήσει παλιότερα τα SHSH blobs και το εκανα downgrade απο 7.1.2 σε iOS 5.1.1r1 και το κινητό πάει σφαίρα και την έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια.

Ας υπήρχε το ελεύθερο να μπορεί ο καθένας ποιο iOS να βάλει και έκει να δεις τι  iOS Fragmentation θα υπήρχε.

• Like 3
Δημοσ.

"H Kυρία Apple δεν σου δίνει επιλόγη για το που θα πάς και που θα μείνεις. Σου λέει " Κυριε εχω βγάλει το iOS 8 τέλος" Απο εκει και πέρα εσύ δεν θες να το βάλεις για αρχή; ΟΚ αλλά όμως η Apple κάθεται σε μια γωνία και τρίβει τα χέρια τις με το που χρειαστείς restore σε iDevice, πας αυτόματος στην τελευταία έκδοση με δημοκρατικές και αξιοκρατικές διαδικασίες και ξεχνάς το iOS 4-5-6-7 που ήσουν.*

*Σε ενα iPhone 4 που έχω έβαλα το iOS 7 όταν είχε βγεί πέρυσι το 2013 και ήταν να μην πώ πως διότι η λέξη που θα το χαρακτήριζα ίσως να έτρωγα και ban απο το insomnia. Ευτηχως που είχα κρατήσει παλιότερα τα SHSH blobs και το εκανα downgrade απο 7.1.2 σε iOS 5.1.1r1 και το κινητό πάει σφαίρα και την έγραψα στα παλιά μου τα παπούτσια.

Ας υπήρχε το ελεύθερο να μπορεί ο καθένας ποιο iOS να βάλει και έκει να δεις τι  iOS Fragmentation θα υπήρχε.

Πως και δεν εχουν σπασει το itunes/iphone για να δέχονται παλαιότερα firmwares ακομη δε ξερω

Δημοσ.

Κανείς με ipad mini 2?

Ipad air εχω φιλε.. Τα ιδια φοραμε πανω κατω.. Βαλτην. Εγω δεν εχω θεμα παντως.. Το ιδιο τρεχει..

Δημοσ.

Φιλε εχεις καταλαβει οτι μιλας για μια συσκευη 3 χρονια πισω?? 

Η οποια πουλιεται σε τιμες φρεσκιας :D. Δεν κρινεις μια συσκευη συμφωνα με την ημερομηνια που βγηκε αλλα συμφωνα με την τιμη της. Και το 3310 που βγηκε το 2000 αν κοστιζε 600 ευρω θα το εκρινα σαν συσκευη των 600 ευρω, οχι σαν συσκευη του 2000

Σκεπτομενος λοιπον οτι μετα απο τοσα χρονια θα βαρυνει με καποιο ενδεχομενο καινουριο update εγω προσωπικα θα περιμενα να ακουσω γνωμες περι του update..

Τι ηταν το λαθος σε αυτο που ειπα?

Τιποτα, απλα οταν λεμε μπραβο που εφτιαξε την συσκευη με το update θα πρεπει να πουμε και σκατα στα μουτρα της με το update που χαλασε. Αν λοιπον δεν βγηκε τοτε να την κραξεις τοτε απλα δεν εισαι και πολυ αντικειμενικος τωρα που δινεις συγχαρητηρια

• Like 1
Δημοσ.

Πενα το 4ς.Αλλα εξακολουθεί να σέρνεται στο σερφαρισμα δυστυχως!

Λογικό, δεν έχει σχεδιαστεί για αυτά τα iOS. 

Βελτιώθηκε πάρα πολυ όμως,

Δημοσ.

παιδια εχω το iPhone 4 με iOS 7.1.2

και οταν το συνδεω στο iTunes με βγαζει μήνυμα οτι υπάρχει ενημερωση λογισμικού (8.1.1) για το κινητό

τι φαση;

φταίει που το εχω κανει jailbreak και δεν ξερει τι διαβάζει για την συσκευη;

Δημοσ.

τα προςφατα λαθη της apple συνεχιστηκαν με το ios8 ( ας ελπιζουμε οτι το update θα βελτιωσει την κατασταση...)

οσο ξεχναει σιγα σιγα οτι η δυναμη της ειναι το software η κατω βολτα δεν αργει (και μιλαει ενας fan οχι της apple αλλα της προσεγγισης της σε υπολογιστες-κινητα)

Δημοσ.

Η οποια πουλιεται σε τιμες φρεσκιας :D. Δεν κρινεις μια συσκευη συμφωνα με την ημερομηνια που βγηκε αλλα συμφωνα με την τιμη της. Και το 3310 που βγηκε το 2000 αν κοστιζε 600 ευρω θα το εκρινα σαν συσκευη των 600 ευρω, οχι σαν συσκευη του 2000

Τιποτα, απλα οταν λεμε μπραβο που εφτιαξε την συσκευη με το update θα πρεπει να πουμε και σκατα στα μουτρα της με το update που χαλασε. Αν λοιπον δεν βγηκε τοτε να την κραξεις τοτε απλα δεν εισαι και πολυ αντικειμενικος τωρα που δινεις συγχαρητηρια

Καταρχην δε κοστιζει τοσο το 4s..

https://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-iPhone-4S-8GB.html?keyphrase=iphone+4s

Και να κοστιζε ομως δεν ειναι μονο αυτος ο παραγοντας. Ειναι κ το τι φοραει κ το ποτε βγηκε.. Τωρα αν εσυ παιρνεις iphone ή οποιοδηποτε αλλο smartphone και περιμενεις μετα απο 4 χρονια κ εχοντας παρει αναριθμητα updates να εξακολουθει να ειναι οπως την πρωτη μερα τοτε ακυρο..

Κ λαθος σου που πηρες τη συγκεκριμενη συσκευη με τοσα λεφτα εφοσον ειχες τετοιες απαιτησεις..

Πρεπει να φαιρομαστε καταναλωτικα εξυπνα..

Το θεμα δεν ειναι αν βγηκα να κραξω.. Ξερεις πιο ειναι το θεμα? Οτι βλεπω ενα κινητο σα το 4s που ειναι 3ετιας κ παιρνει ακομα αναβαθμισεις και μαλιστα στην ωρα τους ενω το note 4 μου (1 μηνος συσκευη) θα παρει την lollipop αρχες του χρονου ετσι οπως φημολογειται ενω ηδη ειναι ετοιμη... Κ δεν φτανει αυτο αλλα δεν ξερω αν θα ξαναπαρει κ ολας..

Προτιμω να σου πω την αληθεια να εχω την υποστηριξη κ την επιλογη του update κ ας μη ξερω αν θα την περασω στο 3 χρονων μου τηλεφωνο παρα το χαλι της υποστηριξης στο android..

θα μου πεις εκανα λαθος.. Ναι μαζι σου.. Σε αυτο το τομεα εκανα λαθος.. Σε αλλο τομεα πιστευω πως επραξα σωστα..

Ετσι ειναι αυτα. Κατι κερδιζεις κ κατι χανεις. Κ γενικα, το ξαναλεω σε 3 χρονη συσκευη, καλυτερα θα ειναι να χαιρομαστε με την υποστηριξη που εχει η συσκευη μας παρα να κοιταζουμε το γαιδαρο στα δοντια γτ ετσι οπως προχωραει η τεχνολογια μακαρι ολες οι εταιριες να υποστηριζαν ετσι τις συσκευες τους.

Εχει κανει κ τραγικα λαθη η apple αλλα κατ εμε σε αυτο το τομεα της υποστηριξης, αν κ θα μπορουσε ακομα καλυτερα, ειναι απ τις πρωτες εταιρειες..

Δημοσ.

Καταρχην δε κοστιζει τοσο το 4s..

https://www.skroutz.gr/s/3902581/Apple-iPhone-4S-8GB.html?keyphrase=iphone+4s

Ασφαλως, ενα παραδειγμα εφερα. 

Και να κοστιζε ομως δεν ειναι μονο αυτος ο παραγοντας. Ειναι κ το τι φοραει κ το ποτε βγηκε.. Τωρα αν εσυ παιρνεις iphone ή οποιοδηποτε αλλο smartphone και περιμενεις μετα απο 4 χρονια κ εχοντας παρει αναριθμητα updates να εξακολουθει να ειναι οπως την πρωτη μερα τοτε ακυρο..

Κ λαθος σου που πηρες τη συγκεκριμενη συσκευη με τοσα λεφτα εφοσον ειχες τετοιες απαιτησεις..

Πρεπει να φαιρομαστε καταναλωτικα εξυπνα..

Ασφαλως και ειναι μονο αυτος ο παραγοντας. Σε ενα 3310 των 600 ευρω θα ησουν επιεικης επειδη βγηκε το 2000? Δεν το καταλαβαινω. Αν ειναι παλιο κινητο, ας κοστολογηθει αναλογα. Εγω κρινω  (και συγκρινω) ΠΑΝΤΑ συμφωνα με τη τιμη. Επισης τα αναριθμητα updates φανταζομαι τα παιρνει για καλο, ετσι οπως το λες ειναι σα να παιρνει updates για να χαλασει η εμπειρια χρησης.

Αρα συμφωνουμε οτι οποιος αγοραζει 4s ειναι καταναλωτικα χαζος. Χαιρομαι :D

Το θεμα δεν ειναι αν βγηκα να κραξω.. Ξερεις πιο ειναι το θεμα? Οτι βλεπω ενα κινητο σα το 4s που ειναι 3ετιας κ παιρνει ακομα αναβαθμισεις και μαλιστα στην ωρα τους ενω το note 4 μου (1 μηνος συσκευη) θα παρει την lollipop αρχες του χρονου ετσι οπως φημολογειται ενω ηδη ειναι ετοιμη... Κ δεν φτανει αυτο αλλα δεν ξερω αν θα ξαναπαρει κ ολας..

Προτιμω να σου πω την αληθεια να εχω την υποστηριξη κ την επιλογη του update κ ας μη ξερω αν θα την περασω στο 3 χρονων μου τηλεφωνο παρα το χαλι της υποστηριξης στο android..

θα μου πεις εκανα λαθος.. Ναι μαζι σου.. Σε αυτο το τομεα εκανα λαθος.. Σε αλλο τομεα πιστευω πως επραξα σωστα..

Ετσι ειναι αυτα. Κατι κερδιζεις κ κατι χανεις. Κ γενικα, το ξαναλεω σε 3 χρονη συσκευη, καλυτερα θα ειναι να χαιρομαστε με την υποστηριξη που εχει η συσκευη μας παρα να κοιταζουμε το γαιδαρο στα δοντια γτ ετσι οπως προχωραει η τεχνολογια μακαρι ολες οι εταιριες να υποστηριζαν ετσι τις συσκευες τους.

Εχει κανει κ τραγικα λαθη η apple αλλα κατ εμε σε αυτο το τομεα της υποστηριξης, αν κ θα μπορουσε ακομα καλυτερα, ειναι απ τις πρωτες εταιρειες..

Και γω σου εξηγω οτι το 3χρονη συσκευη δεν στεκει. Δεν παει να ειναι και 10χρονη, αν κοστιζει Χ ευρω θα την κρινω για Χ ευρω, οχι για το ποσο ετων ειναι. Οποτε οκ, εσυ μπορει να την εχεις 3 χρονια και να χαιρεσαι που περνει updates, εστω κουτσουρεμενα και δυσλειοτυργικα, καποιος αλλος που την πηρε περσι 400 ευρω ομως δεν εχει την ιδια αποψη με σενα. Για αυτον δεν ειναι 3 ετων συσκευη, ειναι συσκευη που κανει 4 κατοσταρικα

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα αυτη ηταν η αποψη μου.. Οποιος δε την καταλαβαινει διαφωνουμε..

Καλο ειναι να βγαλουμε καποια φορα τις παρωπιδες και να μη παιζουμε το θεατρο του παραλογου.

Το βγαλες εσυ το συμπερασμα σου εσυ.. Ναι οποιος το χει παρει ειναι χαζος..

Οχι, εγω λεω οτι εκανε λαθος στην επιλογη μιας παλιας συσκευης.

Το χαζος ειναι δικια σου κουβεντα κ δε θα την αναλυσω παραπανω..

Παιρνει μια συσκευη update... Σκατα.. Δεν παιρνει.. Παλι σκατα.. Τι θελουμε? Ουτε εμεις ξερουμε..

Παντως να τρεχει σαν καινουρια μετα απο 3 χρονια αποκλειεται..

Κ τωρα που εχει γινει αισθητα αργη εχει 259 ευρω οχι 400..

Δε θελει πολυ κλικ κλικ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...