Giorgosgate7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 γειαα σας παιδιαα!!! Εχω το λαπτοπ Fujitsu LIFEBOOK A series με windows 7! Ξαφνικα αρχισε να κολλαει ωσπου τωρα,το ανοιγω και κολλαει στην εκκινηση των windows,και μετα απο καποια λεπτα μαυριζει η οθονη... Σκεφτηκα να το κανω φορματ,αλλα πατω το F2 που λεει Βιος settings και μου βγαζει στην Αποκατασταση σφαλματων των windows και μου δειχνει να επιλεξω: Εκκινηση της επιδιορθωσης κατα την εκκινηση, και Κανονικη εκκινηση των windows... Οποιοδηποτε να πατησω Delete,F12 μου βγαζει το ιδιο..... Υπαρχει καπιος τροπος να παρω τα αρχεια μου μεσω ασφαλης λειτουργιας, και να το κανω στη συνεχεια φορματ?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
G1O Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μπορεις με μια διανομη linux να δοκιμασεις να παρεις τα αρχεια σου αφου ο δισκος ειναι σε καλη κατασταση, Site: ubuntu απλα κανεις δοκιμη αντι εγκαταστασης παρε τα αρχεια σου και κανε φορματμπορεις να κανεις ελεγχο κατα την εκκινηση με το Site: hd sentinel να δεις αν οντως ειναι προβλημα δισκου
Giorgosgate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Γεια σου G10 και ευχαριστω για την απαντηση σου!!! Αρχικα να σου πω οτι στο Bios μπαινει τελικα!!! Δοκιμασα να κανω to windows system diagnostics στην τυπικη,αλλα δεν μου εδειξε κανενα σφαλμα... Οποτε παλι το ιδιο..... Σε safe mode δεν μπαινει.... Αυτο το live cd ειναι ευκολο να το δημιουργησω? Ελεγχο κατα την εκκινηση?? δηλαδη αυτο που μου βγαζει στο λαπτοπ???
Theo1903 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Αυτο το live cd ειναι ευκολο να το δημιουργησω? Ειναι το ευκολοτερο πραγμα ,κατεβαζεις το iso απ'το site ,το κανεις burn σε ενα CD οπως θα εκανες και με τα windows ,κανεις boot απο εκει και οταν μπεις διαλεγεις try ubuntu
Giorgosgate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 theo 1993 σ ευχαριστω και σεναα!!Κατεβαζω το αρχειο απο το site που μου εδωσε ο G10 το αντιγραφω με Power iso σε χαμηλη ταχυτητα? βαζω το cd που εγραψα στο λαπτοπ και οριζω το boot στο cd/drive???
G1O Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 ειναι ευκολο μην αγχωνεσαι,δοκιμασε με μια διανομη στην περιπτωση σου ubuntu οτι χρειαστεις πες μου,ποτε μην εχεις/η εμπιστευεσαι αρχεια σε εναν δισκο,σε μια στιγμη σε ενα χτυπημα ο δισκος θα βγει εκτος,απλα να ρυθμισεις να γινει εκκινηση απο τη μοναδα dvd/r/bd/cd μη κανεις εγκατασταση,απλα δοκιμη,παρε τα αρχεια σου και κανε μετα φορματ,εαν εχεις τους δισκους αποκαταστασης του αρχικα εγκατεστημενου λειτουργικου/οδηγων κανε επαναφορα,στα vaio ειναι το f10
Giorgosgate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 G10 σ ευχαριστω για την κατανοηση και για τη βοηθεια σου!!!! Θα το κανω αυριο το απογευμα!!! Αρχικα δηλαδη κατεβαζω το ubuntu απο το Site μου εδωσες.. Το καιω σε ενα dvd(δειχνει πως να το καψω στο site που μου εστειλες).. Μετα βαζω το dvd στο λαπτοπ και ρυθμιζω το boot στο dvd/cd/bd,λογικα κανει επανεκκινηση μετα φορτωνει και θα επιλεξω try ubuntu?? Τα αρχεια πως θα τα παρω;;;; Το λαπτοπ ειναι του φιλου μου,αλλα κατω ακριβως εχει τον κωδικο των windows 7 αρα φανταζομαι το κανω φορματ με το cd του;;;
G1O Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Θα επιλεξεις την δοκιμη αφου ετοιμαστει το λειτουργικο μετα απο λιγα λεπτα στα αριστερα θα επιλεξεις τα αρχεια και θα πλοηγηθεις στο δισκο για να παρεις τα αρχεια σου.Το λαπτοπ εχει μαλλον τα windows 7 home premium θα πρεπει να βρεις την ιδια εκδοση με η χωρις sp1 ,οπως αγοραστηκε.φανταζομαι εχει και το διαμερισμα επαναφορας με καποιο πληκτρο κατα την εκκινηση κανει επαναφορα του αρχικα εγκατεστημενου λειτουργικου με τους drivers
Giorgosgate7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 G10 βαζω το dvd στο λαπτοπ που εκαψα αλλα δεν κανει κατι.... ορισα και στο boot το cd/dvd/ αλλα παλι με βγαζειι στην εικονα που εχειι οταν ανοιγει?? θελει καποιο κουμπι να πατησω?
G1O Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον δεν εκανες το δισκακι εκκινησιμο,δεν χρειαζεται να πατησεις κατι σε μια διανομη linux απλα συλλεγει τα απαραιτητα αρχεια και μετα επιλεγεις τι θελεις να κανεις,δοκιμασε να κανεις ενα δισκακι ξανα με το imgburn
Giorgosgate7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Παιδιαα το προβλημα ηταν στο Boot!! Να ευχαριστησωω τα παιδια για τη βοηθειαα τουςς!!!!
Victoria05 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Καλημέρα έχω ένα laptop Fujitsu με Windows 10 σήμερα το χρησιμοποίησα κανονικά το πρωί το μεσημέρι όμως που πήγα να το ανοίξω μου έβγαλε την φωτογραφία κλειδωματος και κανονικά ενώ έπρεπε μέσα σε δευτερα να με βγάλει και το μέρος όπου πατάω τον κωδικό έχει κολλισει στην φωτογραφία κλειδωματος δν λειτουργεί κανένα κουμπί μόνο το ποντικι... Τι κάνω τώρα? 😕😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα