Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως το χειρότερο πράγμα που κάνουν οι νέες μαμάδες είναι καθαρά στην συμπεριφορά τους από την στιγμή που μένουν έγκυες και κλιμακώνεται καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, και συνεχίζεται πολύ μετά τον τοκετό, και είναι πως ξαφνικά, τα ξέρουν ΟΛΑ. Ναι, υπάρχει το μητρικό ένστικτο για πολλά θέματα, αλλά όταν σε μία συζήτηση προσπαθούν να πείσει η μία την άλλη για το καθετί στο μεγάλωμα των παιδιών με άτοπα και άστοχα επιχειρήματα, ε εκεί τα χάνω. Συμπεριφέρονται λες και με την γονιμοποίηση καρφιτσώθηκε και η wikipedia μέσα τους. Ας μην μιλήσω για το σαράντισμα, την υποχρεωτική βάφτιση, τα ματάκια στο καρότσι και στην κούνια του μωρού που πολλές φορές τα πιάνουν και ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ επειδή οι μανάδες είναι στόκοι. Δηλαδή σε άλλες χώρες που τα βγάζουν έξω στις 20 ημέρες τι είναι, παιδιά του σατανά? (και καλά) Όσες φίλες και γνωστές είχα, από την στιγμή που έμειναν έγκυες απλά απομακρύνθηκα γιατί είχε αρχίσει η μεταμόρφωση και πλέον ήταν πολύ αργά.

• Like 1
  • Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεχνατε μου φαινεται το κλασσικο, που αν ε σαραντισει το παιδι και δε μεταλαβει και δεν παρει την ευχη του παπα, δεν κανει να το βγαλουν εξω, δεν κανει να το δουν αλλοι, θα ειναι αδυναμο,  και διαφορα κουλα (ανα περιοχη), και που το κανουν σχεδον σε ολα τα παιδια οσοι πιστευουν εστω και λιγο στο χριστιανισμο. 

Αυτο μας φαινεται σωστο και τα υπολοιπα ακραια;

Εμείς δεν το κάναμε αυτό, το παιδί βγήκε βόλτα από τις πρωτες μέρες. Ομως, για να μην ακουω γκρίνιες έλεγα πως είναι "σαραντισμενο" σε οσους ασχετους ρωταγαν. Ουτε πηγαμε για την "ευχη" και δεν ξερω τι αλλο (εχω ακουσει και οτι φερνουν παπα στο σπιτι για "ευλογια", που την πληρωνουν γυρω στα 30 ευρω).

Η βάφτιση επίσης είναι άλλο ένα άσχημο, εγω έχω δηλώσει ότι δεν θέλω αλλα το ετερον ημισυ λεει θα πρεπει να το κανουμε. Εχω ακομα ελπιδες οτι μπορει να αλλαξει γνωμη.

Μια φορα ημουν εξω με το μωρο και κατι υπαλληλοι το φτυναν να μην το ματιασουν. Με ρωτησαν αν ειναι βαφτισμενο και ειπα το ονομα της για να αποφυγω την ερωτηση. Τοτε εκαναν λες και ειχαν διαπραξει καποιο ατοπημα και αρχισαν να σταυρωνουν το παιδι, γιατι τα βαφτισμενα λεει τα σταυρωνεις και δεν τα φτυνεις.

• Like 3
Δημοσ.

Η βάφτιση καλο είναι να γίνεται για κοινωνικούς και μονο λόγους. Δεν χρειάζεται το παιδί να τραβήξει όλα τα κόμπλεξ και τα σχόλια των άλλων παιδιών/γονιών. Εξάλλου ότι θα βαφτιστεί δεν σημαίνει ότι θα πιστεύει αργότερα

Δημοσ.

Νομίζω πως το χειρότερο πράγμα που κάνουν οι νέες μαμάδες είναι καθαρά στην συμπεριφορά τους από την στιγμή που μένουν έγκυες και κλιμακώνεται καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, και συνεχίζεται πολύ μετά τον τοκετό, και είναι πως ξαφνικά, τα ξέρουν ΟΛΑ. Ναι, υπάρχει το μητρικό ένστικτο για πολλά θέματα, αλλά όταν σε μία συζήτηση προσπαθούν να πείσει η μία την άλλη για το καθετί στο μεγάλωμα των παιδιών με άτοπα και άστοχα επιχειρήματα, ε εκεί τα χάνω. Συμπεριφέρονται λες και με την γονιμοποίηση καρφιτσώθηκε και η wikipedia μέσα τους. Ας μην μιλήσω για το σαράντισμα, την υποχρεωτική βάφτιση, τα ματάκια στο καρότσι και στην κούνια του μωρού που πολλές φορές τα πιάνουν και ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ επειδή οι μανάδες είναι στόκοι. Δηλαδή σε άλλες χώρες που τα βγάζουν έξω στις 20 ημέρες τι είναι, παιδιά του σατανά? (και καλά) Όσες φίλες και γνωστές είχα, από την στιγμή που έμειναν έγκυες απλά απομακρύνθηκα γιατί είχε αρχίσει η μεταμόρφωση και πλέον ήταν πολύ αργά.

Σαν πολυ την εξυπνη δεν παιζεις εσυ? Δηλαδη οσες μενουν εγκυες (ειτε θελουν ειτε οχι) ειναι βλαμενες? Δηλαδη τοτε η μανα σου τι ειναι? Απλα δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος για την ολη υποθεση. Εσυ λες πως ξαφνικα το παιζουν εξυπνες και ολα τα σχετικα. Ενω εσυ τωρα τι κανεις? Φανταζομαι πως θα κανεις οταν μεινεις εσυ εγκυος (με το καλο :))
Δημοσ.

Σαν πολυ την εξυπνη δεν παιζεις εσυ? Δηλαδη οσες μενουν εγκυες (ειτε θελουν ειτε οχι) ειναι βλαμενες? Δηλαδη τοτε η μανα σου τι ειναι? Απλα δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μισος για την ολη υποθεση. Εσυ λες πως ξαφνικα το παιζουν εξυπνες και ολα τα σχετικα. Ενω εσυ τωρα τι κανεις? Φανταζομαι πως θα κανεις οταν μεινεις εσυ εγκυος (με το καλο :))

trololol-o.gif

• Like 4
Δημοσ.

Η βάφτιση καλο είναι να γίνεται για κοινωνικούς και μονο λόγους. Δεν χρειάζεται το παιδί να τραβήξει όλα τα κόμπλεξ και τα σχόλια των άλλων παιδιών/γονιών. Εξάλλου ότι θα βαφτιστεί δεν σημαίνει ότι θα πιστεύει αργότερα

Μονο αν ζησει και μεγαλωσει στην Ελλαδα θα τα περασει αυτα το παιδι αν μεινει αβαφτιστο.......

Διοτι εξω, το τελευταιο που τους νοιαζει ειναι να το βαφτισουν....

Εξαλλου, οταν ενηλικιωθει, μπορει να παει να το αλλαξει σε οτι θελει.... (στο εξωτερικο)  :-)

Δημοσ.

Μονο αν ζησει και μεγαλωσει στην Ελλαδα θα τα περασει αυτα το παιδι αν μεινει αβαφτιστο.......

Διοτι εξω, το τελευταιο που τους νοιαζει ειναι να το βαφτισουν....

Εξαλλου, οταν ενηλικιωθει, μπορει να παει να το αλλαξει σε οτι θελει.... (στο εξωτερικο)  :-)

Ε ναι για Ελλάδα δεν μιλάμε; :)

• Like 1
Δημοσ.

"δεν πρέπει μέχρι ν (sic) βαπτιστεί ν (sic) το βγάζω έξω νύχτα να να μην το βασκάνουν".

Ελλάδα, 2015 μ.Χ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...