Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ φοβάμαι ότι έχουμε εισέλθει ήδη σε ένα νέο, διαδικτυακό μεσαίωνα. Η παραπληροφόρηση είναι τεράστια, γράφονται βλακείες σωρηδόν, κι επειδή ο άνθρωπος διδάσκεται να δίνει βάση στο γραπτό λόγο, η κατάσταση επιδεινώνεται.

To διαδίκτυο είναι ίσως το πιο φιλελεύθερο και δημοκρατικό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας.Δίνει την δυνατότητα σε όλους πλέον να εκφραστούν ανεξαρτήτως ηλικίας,βιοτικού επιπέδου,θέσεως κτλ....εξου και το ευρύ φάσμα απόψεων(από ψεκασμένους μέχρι Αριστοτέλειες συλλογιστικές).

Σκέψου,το 1990 ποιος ήξερε τι σκέφτονταν η κυρά Μαρία η νοικοκυρά?Ο άντρας της? οι φίλες της?μέχρι εκεί.Τώρα λοιπόν η κυρά Μαρία μπορεί να μπει στο νετ και να γράψει για Παστίτσιους κτλ και να το δουν εκατοντάδες....Επομένως,η βλακεία διευρύνεται αλλά σίγουρα δεν φταίει το διαδίκτυο....αντίθετα θα δώσει στην κυρά την δυνατότητα να διαβάσει και άλλες απόψεις και ίσως να αναθεωρήσει... 

• Like 3
  • Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπίζω απλά να είναι μικρό ποσοστό του πληθυσμού. Οι βλαμμένοι πάντα υπήρχαν. Απλά τώρα τους δίνεται η ελευθερία έκφρασης ενώ ο λόγος μένει ως ψηφιακό ίχνος. Κάπου έχω διαβάσει μια μελέτη ότι όλοι οι άνθρωποι συνδεόμαστε το πολύ με 7 βαθμούς "ελευθερίας". Οι 1,2 σε επηρεάζουν κ γνωρίζεις για αυτούς/ές. Ευτυχώς λοιπόν όσο και να σκεφτώ, με όσο κόσμο και αν έχω συναναστραφεί, ζήτημα καμια 10αριά να είναι αυτής της συνομοταξίας. Οπότε διατηρώ την ελπίδα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσοστό ειναι μικρο (θελω να ελπιζω) αλλα αρχιζει και ανεβαινει επικίνδυνα. Ειδικα στο θεμα των εμβολίων αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι ο περίεργος που πιστευω οτι πρεπει να γίνονται

Δημοσ.

παιδιά δεν είναι μικρό, ούτε έχει σχέση με τη μόρφωση.. μέσα σε πανεπιστήμιο άλλωστε άκουσα τη φράση ότι "οι μαύροι μυρίζουν γιατί δεν έχουν βαπτιστεί" :lol:

ο σκοταδισμός είναι κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, απλά από κει που αν ήθελες δεν άκουγες κοτσάνες αν επέλεγες να συναναστρέφεσαι με πιο σκεπτόμενους ανθρώπους, εκεί μαζεύονται όλοι οι "ομοϊδεάτες" και τις αμολάνε άφοβα τα γραπτά μένουν και διαδίδονται..

δεν ξεσάλωσαν πάντως τώρα, ανέκαθεν υπήρχαν τέτοια μυαλά. και όποιος είναι δεκτικός σε τέτοια πράγματα δε του φταίνε οι άλλοι που τον επηρεάζουν, κατά βάθος θέλει να επηρεαστεί

• Like 3
Δημοσ.

παιδιά δεν είναι μικρό, ούτε έχει σχέση με τη μόρφωση.. μέσα σε πανεπιστήμιο άλλωστε άκουσα τη φράση ότι "οι μαύροι μυρίζουν γιατί δεν έχουν βαπτιστεί" :lol:

Να πάρουμε έναν γιατί μας τελειωσε το αποσμητικό χώρου /s

• Like 1
Δημοσ.

προφανώς μυρίζουν διαφορετικά από μας (άρα μας βρωμάνε) όπως κι εμείς μπορεί να μυρίζουμε διαφορετικά από άλλους και να τους βρωμάμε επίσης, ο λόγος όμως για όλα αυτά σίγουρα δεν έχει να κάνει με τη βάπτιση

όταν λοιπόν κάθεσαι με μια συμφοιτήτρια σου, νέα κοπέλα και σου λέει τέτοια απλά τη κοροϊδεύεις και το ίδιο κανουν ευτυχώς και οι περισσότεροι γύρω σου και το βουλώνει

τώρα που έχει γυρίσει στο νησί από το οποίο κατάγεται (το πτυχίο ήταν διακοσμητικό, μπας και πάρει κάνα μόριο σε κάνα ασεπ) και έχει ήδη κάνει παιδιά (γιατί αυτό ήταν το πεπρωμένο της) είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι αρκετά πιθανό να γράφει ανάλογες μπαρούφες στο fb γιατί εκεί δε θα είμαι εγώ και άλλοι συμφοιτητές της να τη κοροϊδεύουμε

είναι νέα, είναι μορφωμένη (μάλιστα ήταν και δυνατή φοιτήτρια) , είναι μητέρα, αλλά όλα αυτά δε την αποτρέπουν από το να είναι ηλίθια.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, άλλο πράγμα το να συζητάμε αν ένα εμβόλιο βοηθάει όσο λένε ή όχι, κι άλλο να συζητάμε αν οι φαρμακευτικές φτιάχνουν πλαστά εμβόλια που στην ουσία είναι καρκινογόνα, για να μας πουλάνε μετά τα φάρμακά τους.

Άλλο πράγμα είναι να συζητάμε αν πρέπει οι κυβερνήσεις να λογοδοτούν περισσότερο, οι διαδικασίες να είναι πιο ανοιχτές, κι άλλο να πιστεύουμε ότι "κάποιοι" ανεβάζουν αεροπλάνα στα 10 χιλιόμετρα για να μας ψεκάσουν και να μας ελέγξουν τις συνειδήσεις.

Ώπα, ώπα, κάπου εδώ πρέπει να σταματήσεις και να μας πεις σε τι μπανκερ κρύφτηκες όταν μας ψέκαζαν και βγήκες έτσι αντιδραστικός.

Δημοσ.

προφανώς μυρίζουν διαφορετικά από μας (άρα μας βρωμάνε) όπως κι εμείς μπορεί να μυρίζουμε διαφορετικά από άλλους και να τους βρωμάμε επίσης, ο λόγος όμως για όλα αυτά σίγουρα δεν έχει να κάνει με τη βάπτιση

όταν λοιπόν κάθεσαι με μια συμφοιτήτρια σου, νέα κοπέλα και σου λέει τέτοια απλά τη κοροϊδεύεις και το ίδιο κανουν ευτυχώς και οι περισσότεροι γύρω σου και το βουλώνει

τώρα που έχει γυρίσει στο νησί από το οποίο κατάγεται (το πτυχίο ήταν διακοσμητικό, μπας και πάρει κάνα μόριο σε κάνα ασεπ) και έχει ήδη κάνει παιδιά (γιατί αυτό ήταν το πεπρωμένο της) είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι αρκετά πιθανό να γράφει ανάλογες μπαρούφες στο fb γιατί εκεί δε θα είμαι εγώ και άλλοι συμφοιτητές της να τη κοροϊδεύουμε

είναι νέα, είναι μορφωμένη (μάλιστα ήταν και δυνατή φοιτήτρια) , είναι μητέρα, αλλά όλα αυτά δε την αποτρέπουν από το να είναι ηλίθια.

Εκπαιδευμενη θες να πεις , αν το μορφωμενη το λες επειδη απλα εβγαλε μια σχολη.

Η εννοια "μορφωση" ειναι πολυδιαστατη , περιπλοκη και καθολικη εννοια. Αν πχ το οικογενειακο της υποβαθρο ειναι αναλογου επιπεδου και ιδεων μη περιμενεις και πολλα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eίναι εφιαλτική η βλακεία που υπάρχει, πολύ απλά. Φίλος μου έγινε πατέρας διδύμων πρόσφατα, το τι μ......παρούφες έχω ακούσει από τη γυναίκα του δε λέγεται. Τι για εμβόλια που μας σπέρνουν καρκίνο, τι για τους αγίους που δυναμώνουν τα παιδιά της (κι όχι οι γιατροί που τα είχαν πρόωρα γεννημένα και δίδυμα σε θερμοκοιτίδα, οι άγιοι τα δυνάμωσαν...). Κι αυτός κάθεται και την ακούει. Το βουλώνει από το σοκ, για να μην έρθουμε όλοι σε δύσκολη θέση, γιατί συμφωνεί, δεν ξέρω. Αραίωσα κι εγώ τις επαφές, γιατί κάποια στιγμή δε θα κρατιόμουν και θα έλεγα βαριές κουβέντες, τον ξέρω 30 χρόνια τον άνθρωπο αυτό και δε θέλω.

sorry αλλά γουρούνι στο σακί παντρεύτηκε?

ξαφνικά με το που γέννησε άρχισε να λέει τις μπαρούφες?

• Like 3
Δημοσ.

Η ηλιθιοτητα προϋπάρχει αλλά με το που γεννάνε συνηθως εκτροχιάζεται το πράγμα γιατι πιστευουν ΟΛΕΣ τις μ@λακια που θα τους πει η μανα, γιαγια, πεθερα, γειτονισσα, κλπ. Η μανα του παιδιου που βαφτισαμε μας ελεχε οτι δεν κανει να εχεις απλωμενα τα ρουχα του μωρου το βραδυ γιατι ερχονται οι ψυχες και κανουν κατι κακο που δεν το θυμαμαι. Επισης ειχε το κλασσικο μπερδεμα της βαφτισης με την ονοματοδοσια και διαφορα αλλα στα οποια στην αρχη γελαγα και μετα προσπαθουσα να εξηγησω τι παιζει αλλα επεμενε σθεναρα η τσουράπω. Δεν της μιλαμε πια γιατι μας τα πρηξε γενικοτερα σε σημειο αηδίας.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

σίγουρα προϋπάρχει, αλλά έτσι όπως το έγραψε ο Snoob ήταν λες και δεν είχε πάρει χαμπάρι κάτι πιο πριν ο φίλος του...

από την στιγμή που το ήξερε όμως, καλά να πάθει...

• Like 1
Δημοσ.

Η ηλιθιοτητα προϋπάρχει αλλά με το που γεννάνε συνηθως εκτροχιάζεται το πράγμα γιατι πιστευουν ΟΛΕΣ τις μ@λακια που θα τους πει η μανα, γιαγια, πεθερα, γειτονισσα, κλπ. Η μανα του παιδιου που βαφτισαμε μας ελεχε οτι δεν κανει να εχεις απλωμενα τα ρουχα του μωρου το βραδυ γιατι ερχονται οι ψυχες και κανουν κατι κακο που δεν το θυμαμαι. Επισης ειχε το κλασσικο μπερδεμα της βαφτισης με την ονοματοδοσια και διαφορα αλλα στα οποια στην αρχη γελαγα και μετα προσπαθουσα να εξηγησω τι παιζει αλλα επεμενε σθεναρα η τσουράπω. Δεν της μιλαμε πια γιατι μας τα πρηξε γενικοτερα σε σημειο αηδίας.

α στο καλο και εγω νομιζα οτι ηταν η ρουφιανα η γειτονισα και ημουν ετοιμος να την κραξω....τωρα εξηγειτε. :P

*γειτονισσα

• Like 1
Δημοσ.

Όταν μείνει έγκυος η γυναικα μου θα βάλω parental control στο pc...να μην μπορεί να μπει σε site για εγκυμονούσε νέους γονεις κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεχνατε μου φαινεται το κλασσικο, που αν ε σαραντισει το παιδι και δε μεταλαβει και δεν παρει την ευχη του παπα, δεν κανει να το βγαλουν εξω, δεν κανει να το δουν αλλοι, θα ειναι αδυναμο,  και διαφορα κουλα (ανα περιοχη), και που το κανουν σχεδον σε ολα τα παιδια οσοι πιστευουν εστω και λιγο στο χριστιανισμο. 

Αυτο μας φαινεται σωστο και τα υπολοιπα ακραια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...