Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τούτα και με κείνα εγω εμαθα πως οταν εχω περίοδο δεν κάνει να ακουμπήσω νεογέννητο γιατί θα του αφησω σημαδι.

Επίσης με περίοδο μην τολμήσεις να μπεις σε εκκλησία κ να μεταλάβεις! ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ

Θα βγει ο αντίχριστος κ θα γκρεμίσει την εκκλησία.

• Like 3
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατι εχω μωρο και ελαχιστοι απο τον περιγυρο μου εχουν, οποτε για συζητησεις περι μωρων μπαινω online. Μιλάμε υπάρχουν απίστευτα βλήματα. Μεγάλη μερίδα πιστεύει ακράδαντα στην ομοιοπαθητική και οτι τα εμβολια ειναι κακα και δεν τα κανουν στα παιδια τους. Πιστευουν σε κατι ηλιθιες διαιτες (GAPS, διαιτα μοναδων, κλπ) και βαζουν σαν πηγες κατι blog της κακιας συμφορας. Μερικες φορες δεν κρατιεμαι και λεω με κοσμιο τροπο οτι αυτα ειναι π@παντζες, αλλα το τι επιθεση και ειρωνεια δεχομαι δεν περιγραφεται.

Ξερει κανενας εδω καποιο forum ή ομάδα για γονείς που να μην εχει ολο πυροβολημενους?

Δημοσ.

Το parents.org.gr το ειδες;

^Αυτο ενισχυει την αποψη μου πως το γκρουπ των μαμαδων δε τρολαρει αλλά οντως ειναι ηλιθιες.

Και πως σκατα συνεβη αυτο; Στο οτι εχουν χαζεψει, μιας και δουλεια δε παιζει -καθοτι ανεργια-, π$δ@νε και σπερνουνε 2-3κουτσουβελα και χανουνε οτι λογικη ειχαν - αν ειχαν-;;;

Ρε γμτ μονο εμενα με ανησυχει αυτο; :huh:

Δημοσ.

Οχι

απλα ολες αυτες που ειναι μαμαδες και ειναι ολη μερα στο fb,ειναι στατιστικα ηλιθιες γιατι ειναι αμορφωτες αρα και ανεργες και ειναι και παντρεμενες αντρες που στα νιατα τους ηταν καγκουρες με glx.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Eίναι εφιαλτική η βλακεία που υπάρχει, πολύ απλά. Φίλος μου έγινε πατέρας διδύμων πρόσφατα, το τι μ......παρούφες έχω ακούσει από τη γυναίκα του δε λέγεται. Τι για εμβόλια που μας σπέρνουν καρκίνο, τι για τους αγίους που δυναμώνουν τα παιδιά της (κι όχι οι γιατροί που τα είχαν πρόωρα γεννημένα και δίδυμα σε θερμοκοιτίδα, οι άγιοι τα δυνάμωσαν...). Κι αυτός κάθεται και την ακούει. Το βουλώνει από το σοκ, για να μην έρθουμε όλοι σε δύσκολη θέση, γιατί συμφωνεί, δεν ξέρω. Αραίωσα κι εγώ τις επαφές, γιατί κάποια στιγμή δε θα κρατιόμουν και θα έλεγα βαριές κουβέντες, τον ξέρω 30 χρόνια τον άνθρωπο αυτό και δε θέλω.

Όταν έχεις ένα εκπαιδευτικό σύστημα χρεοκοπημένο εδώ και δεκαετίες, που αφήνει τα παιδιά να περνάνε τις τάξεις κι ας μην ξέρουν να γράφουν το όνομά τους, γιατί είναι "αντιπαιδαγωγικό" και "τραυματικό" για το καημένο το παιδί, έρχεται η ώρα που την αμορφωσιά τη λούζεσαι σε όλα τα επίπεδα. Όταν έχεις μια κοινωνία ομφαλοσκοπική, ποτισμένη στη μυθολογία της σπουδαιότητάς της, θα τα πληρώσεις αυτά τα πράγματα. Κάποια στιγμή αυτοί οι άνθρωποι, που πιστεύουν πως μας ψεκάζουν και όλο το σύμπαν έχει βαλθεί να καθυποτάξει τους αδούλωτους Έλληνες, θα κάνουν παιδιά.

Προσθέτουμε εδώ και την τρομερή μάστιγα των κοινωνικών δικτύων ("αφού το γράφει το blog του Μήτσουλα, αλήθεια είναι") και δένει το γλυκό.

Δείτε το idiocracy. 

• Like 27
Δημοσ.

Εμενα ειναι και αλλού η ενστασή μου.

Οι σημερινοι γονεις ειναι περιπου ηλικιας 30 ετων. Ε δε γινεται αυτη η γενια να ειναι αμορφωτη.

Οι γονεις των σημερινων γονιων ναι, αλλά οι σημερινοι 30αριδες -αν κρινω απο μενα που ειμαι πριν τα 30- μεγαλωσαν με "πιεσεις" -καλες κατα βαση- για σπουδες, φροντιστηρια, αγγλικα κλπ. Δλδ πιστευω πως προσπαθουσαν να μορφωσουν τα παιδια τους. Μου κανει λιγο αδιανοητο οι σημερινοι 30ριδες να μην εχουν περασει - οχι απαραιτητα τελειωσει- απο ενα τει, αει κατι τεσπα....

Δημοσ.

Snoob έκανες την καλύτερη περιγραφή, nailed it.

Η απογοήτευση στο μεγαλείο της. Και αν πεις ξερωγώ ότι μερικοί άνθρωποι καλύτερα να μην κάνουν παιδιά μετά σε λένε και φασίστα :P.

Ανυπαρξία λογικής.

Αυτά τα άτομα είναι αδύνατον να τα κάνεις παρέα από ένα σημείο και μετά....και να τσακωθείς μαζί τους ξέρεις ότι δεν θα βγει σε κάτι, θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι τα εμβόλια είναι δαιμονικά και ότι οι παπάδες ρίχνουν τον πυρετό.

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το προβλημα ξεκινα απο την ιατρικη κοινοτητα και την διχογνωμια, που πολλες φορες εκφραζει σε ιατρικα θεματα.

Ο γονιος και ο καθε απλος ανθρωπος που δεν εχει ιατρικες γνωσεις, μπορει ευκολα να τον οδηγησουν σε λανθασμενες αποψεις και πρακτικες.

Ενα απλο παραδειγμα ειναι με το εμβολιο του Η1Ν1. Ποσοι γιατροι ελεγαν οτι δεν πρεπει να το κανουμε και ποσοι ναι; Προσωπικα συναντησα διαφορετικες αποψεις επι του θεματος, απο γιατρους παντα.

Δημοσ.

Η Ιατρικη δεν ειναι μαθηματικα . Κατι το μη επαρκως επεξηγημενο και αναλυμενο αναπαντεχα επιδεχεται ποικιλλιας ερμηνειων .

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το προβλημα ξεκινα απο την ιατρικη κοινοτητα και την διχογνωμια, που πολλες φορες εκφραζει σε ιατρικα θεματα.

Ο γονιος και ο καθε απλος ανθρωπος που δεν εχει ιατρικες γνωσεις, μπορει ευκολα να τον οδηγησουν σε λανθασμενες αποψεις και πρακτικες.

Ενα απλο παραδειγμα ειναι με το εμβολιο του Η1Ν1. Ποσοι γιατροι ελεγαν οτι δεν πρεπει να το κανουμε και ποσοι ναι; Προσωπικα συναντησα διαφορετικες αποψεις επι του θεματος, απο γιατρους παντα.

+1  , αλλα ειναι αδιανοητο να νομιζει καποιος εν ετη 2015 οτι θα σε θεραπευσει μια εικονα ή ενα νερο (αγιασμος)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, άλλο πράγμα το να συζητάμε αν ένα εμβόλιο βοηθάει όσο λένε ή όχι, κι άλλο να συζητάμε αν οι φαρμακευτικές φτιάχνουν πλαστά εμβόλια που στην ουσία είναι καρκινογόνα, για να μας πουλάνε μετά τα φάρμακά τους.

Άλλο πράγμα είναι να συζητάμε αν πρέπει οι κυβερνήσεις να λογοδοτούν περισσότερο, οι διαδικασίες να είναι πιο ανοιχτές, κι άλλο να πιστεύουμε ότι "κάποιοι" ανεβάζουν αεροπλάνα στα 10 χιλιόμετρα για να μας ψεκάσουν και να μας ελέγξουν τις συνειδήσεις.

Εδώ περνάει το ψεκαστικό στα λίγα μέτρα πάνω από το χωράφι και αστοχεί, στα 10 χιλιόμετρα αφήνεις το φορτίο εδώ κι αν σταματήσει στη Ρουμανία πάλι καλά να λες.

Έχουμε υπερβολικά μεγάλη εμπιστοσύνη στη λογική του ανθρώπου. Ο άνθρωπος είναι ον που μπορεί να σκεφτεί λογικά, υπό προϋποθέσεις, δεν είναι εξ ορισμού και αμετάκλητα "λογικό" ον. 

Εγώ φοβάμαι ότι έχουμε εισέλθει ήδη σε ένα νέο, διαδικτυακό μεσαίωνα. Η παραπληροφόρηση είναι τεράστια, γράφονται βλακείες σωρηδόν, κι επειδή ο άνθρωπος διδάσκεται να δίνει βάση στο γραπτό λόγο, η κατάσταση επιδεινώνεται.

Εκτός αυτού, δεν υπάρχει και επίπεδο (όχι μόνο στην Ελλάδα), και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Βάζω στοίχημα πως και στην Αμερική κάποιες μανούλες θα μαζεύονται και θα λένε για το Μεγάλο Αδελφό που τους φαρμακώνει τα παιδιά και πώς ο κόσμος όλος συνωμοτεί σε βάρος των Γιου Ες οφ Έι επειδή τους ζουλεύουν.

Ανθρωπόμορφα λέμινγκ.

• Like 13
Δημοσ.

Το parents.org.gr το ειδες;

υπαρχει και εδω ηλιθιοτητα αλλα γενικα ειναι καλυτερα τα πραγματα.

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα το ποσο αμορφωτος ειναι καποιος αλλα ποσο ηλίθιος και ευκολοπιστος ειναι.α και δεν ειναι μονο εδω...εξωτερικο ειναι ακομη χειροτερα..ειδικα στο θεμα της διατροφης/υγειας.

Δημοσ.

Ενα απλο παραδειγμα (αστειο βεβαια,αλλα it happens) , αυτο το εχω δει ποσταρισμενο κατα καιρους σε site με μαμαδες και γενικα με parents...

απλα τραγικο, και ειμαι σιγουρος ολο και καποιος γονιος θα το πιστεψει.....

''Διάβασε το ....O Αγιος Νεκταριος ειναι γιατρος και γιατρεύει τις αρρωστιες. Αυτο το γραμμα γραφτηκε στις 3/10/1995 και πρεπει να κανει το γυρο του κοσμου. Ο Αγιος Νεκταριος θα σε ανταμειψει σε 45 ημερες. Πολλοι που το εγραψαν ανταμειφθηκαν. Νεκταριε πιστευω σε σενα. Υγεια,χαρα και ευτυχια δωσε μου. Αυτο το χαρτι εχει σταλει σε σενα για καλη τυχη. Το γνησιο αντιγραφο ειναι στην Αγγλια. Εχει Δωσει το γυρο του κοσμου 9 φορες. τωρα η τυχη εχει σταλει σε σενα. Θα παρεις καλη τυχη μεσα σε 4 ημερες που θα λαβεις το γραμμα. Πρεπει να το στειλεις σε αλλους.Δεν ειναι αστειο. Στειλε αντιγραφο σε ανθρωπους που νομιζεις οτι χρειαζονται τυχη. Μην στειλεις χρηματα διοτι η μοιρα δεν εχει τιμη. Μην κρατησεις αυτο το γραμμα. Παρακαλω! στειλε 20 αντιγραφα του γραμματος και δες τι θα γινει σε 4 ημερες. Η αλυσιδα παιχνιδι ηρθε απο τη Βενεζουελα και γραφτηκε απο καποιο ιεραποστολο απο τη Ν. Αμερικη.> Προσεξε τα ακολουθα:Καποιος πηρε την επιστολη το 1993 και ειπε στη γραμματεα του να του κανει 20 αντιγραφα και να τα ταχυδρομησει.Λιγες μερες αργοτερα κερδισε στο λαχειο 2,000,000 δολαρια. Καποιος αλλος πηρε την επιστολη και την ξεχασε. Την ειχε στα χερια του πανω απο 96 ωρες. Εχασε την δουλεια του. Αργοτερα βρηκε την επιστολη και την ταχυδρομησε σε 20 αντιγραφα.Λιγες μερες μετα βρηκε μια πολυ καλυτερη δουλεια. Καποιος πηρε την επιστολη και δεν πιστευε. Την πεταξε. 9 μερες μετα πεθανε. Παρακαλω μη το αγνοησεις. Δ Ο Υ Λ Ε Υ Ε Ι''

Δημοσ.

Το parents ηταν απο τα πρωτα που γραφτηκα και ενω αν το ψαξεις εχει μεσα λιγα σωστα πραγματα απο παλια, αμα γραψεις τωρα ή απαντήσεις θα δεις τι κουλα θα διαβασεις.

Το Idiocracy ειναι αγαπημενη ταινια, απο τις λιγες που εχω με 5 αστερακια στο rotten και η καλυτερη του MIke Judge. Κι εγω αυτο πιστευω, οτι ηταν ηλιθιοι απο πριν. Ως γνωστον οι ηλιθιοι αναπαραγονται με πολυ ταχυτερους ρυθμους απο τους εξυπνους και επιδεικνυουν την ηλιθιοτητα και στις γονεϊκες τους επιλογές.

Το θεμα ειναι οτι θελω μια φορα να συζητησω κατι που αφορα την φροντιδα και ανατροφη του παιδιου και να μην χρειαζεται να "τσακωνομαι" για τα αυτονοητα.

Χτες ρωταει μια αν κανει να δωσει χαλβα στο μωρο και της λενε οχι επειδη λεει το ταχινι εχει...αναστολεις θρεψης! Αυτο υποτιθεται ειναι ουσίες που μπλοκαρουν την απορροφηση θρεπτικων συστατικων και μετα λενε αμα φας πολλα Ω6 πρεπει να τα "εξουδετερωσεις" με Ω3, δηλαδη αμα φας χαλβα να φας και ψαρια μετα. Ντόινγκ. Λεω κι εγω οτι δεν υπαρχει σε καμια επιστημονικη πηγη τετοιο πραγμα και απαντησαν πολλες κοτες πως το τάδε μπλογκ το πήρε από την δείνα μανταμ που ειναι πολυ ενημερωμενη σε τετοια θεματα και εγω διαπραττω ιεροσυλια που αμφιβαλλω. Υπηρχαν και αλλες που απλα σχολίασαν χαρωπά "Sorry τώρα μπήκα fb θα συμφώνησε [sic] με τα κορίτσια παραπανω εμποδίζουν στην απορόφηση [sic] σιδήρου!"

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...