Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν εάν οι δικές σας μάνες σας έλεγαν σκατομηχανές και σας πετούσαν σε κανένα χαντάκι να γλυτώσουν 18 χρόνια(που είναι πολύ περισσότερα,αλλά τεσπα) δουλείας...

Και εγώ θα ήθελα να δω το βλέμμα τους όταν θα δούνε τι είχαν ποστάρει χρόνια πριν στο φόρουμ, την στιγμή που θα έχουν κανεί παιδί

• Like 1
  • Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν τα σκυλιά ένα πράγμα δηλαδή

Ισχύει. Μόνο που ο σκύλος ζει 10 χρόνια, δεν χρειάζεται ρούχα και σπουδές και στην τελική αν τον βαρεθείς ή δεν μπορείς να τον κρατήσεις άλλο τον δίνεις. Άσε που αν αρρωστησει βαριά απλά του κάνεις ευθανασία και τελειώνει εκεί το πραμα. Δεν ξοδεύεις λεφτά ούτε τρέχεις σε νοσοκομεία.

Τα παιδιά δεν έχουν σχέση,οι μάνες είναι ηλίθιες,τεμπελόσκυλα ή έστω αφελείς(όσες απαντάνε κανονικά).

Επίσης πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν εάν οι δικές σας μάνες σας έλεγαν σκατομηχανές και σας πετούσαν σε κανένα χαντάκι να γλυτώσουν 18 χρόνια(που είναι πολύ περισσότερα,αλλά τεσπα) δουλείας...

Δεν ζήτησε κανείς να γεννηθεί. Είναι ευθύνη του γονιου όχι του παιδιού.

• Like 1
Δημοσ.

^ αυτό

Επίσης μετά τα 12 το βάζεις να δουλεύει ή στη γύρα για "δώσε κάτι καλέ κυρία" και όχι μόνο κάνεις απόσβεση αλλά βγάζεις και κέρδος

Δε χρειάζεται να το σπουδάσεις

• Like 2
Δημοσ.

LuitLJC.png

Αν δε κανω λαθος αυτο μπορει να γινει αν εχουν απο εναν ξανθο γονιο ο καθενας (πατερας μανας)

Troll detected :P

Δημοσ.

Μια ωραία ιδέα, που η ελληνική ιντερνετική κοινότητα την γάμησε. Και δεν μιλάω για τα τρολλ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ή η Μπια? Για την Μπια το υποψιαζομαι, not sure though

Η Μπία η Μπία :P Αν κοιτάξεις και τα υπόλοιπα, θα καταλάβεις πως τρολλάρουν xD

Δημοσ.

Δεν ζήτησε κανείς να γεννηθεί. Είναι ευθύνη του γονιου όχι του παιδιού.

Η λύση απλή και εύκολη για αυτούς που νιώθουν ότι αδικήθηκαν επειδή ήταν το γρηγορότερο σπερματοζωάριο.

Αυτοκτονία και ελπίδα για καλύτερο respawn...

• Like 1
Δημοσ.

Η Μπία η Μπία :P Αν κοιτάξεις και τα υπόλοιπα, θα καταλάβεις πως τρολλάρουν xD

Δε το εχω ψαξει και πολυ να πω την αληθεια, απλα που και που εβλεπα στο thread με τις εικονες που εβαζαν ss

X18uxMJ.png

hqdefault.jpg

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δε το εχω ψαξει και πολυ να πω την αληθεια, απλα που και που εβλεπα στο thread με τις εικονες που εβαζαν ss

X18uxMJ.png

Το τραγικό ξέρεις ποιό είναι; 

Αυτοί τεκνοποιούν αβέρτα-κουβέρτα και διαιωνίζεται το είδος (τους)...

ΥΓ: Η κυρία που έχει "ανθρώπινη ανάγκη ξέρετε, σαν μάνα κι εγώ" λέγεται "Patroklos Demetriou". 

post-40281-0-05373200-1416406471_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...