cthulhucarbide Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Επίσης πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν εάν οι δικές σας μάνες σας έλεγαν σκατομηχανές και σας πετούσαν σε κανένα χαντάκι να γλυτώσουν 18 χρόνια(που είναι πολύ περισσότερα,αλλά τεσπα) δουλείας... Και εγώ θα ήθελα να δω το βλέμμα τους όταν θα δούνε τι είχαν ποστάρει χρόνια πριν στο φόρουμ, την στιγμή που θα έχουν κανεί παιδί 1
evabb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Σαν τα σκυλιά ένα πράγμα δηλαδή Ισχύει. Μόνο που ο σκύλος ζει 10 χρόνια, δεν χρειάζεται ρούχα και σπουδές και στην τελική αν τον βαρεθείς ή δεν μπορείς να τον κρατήσεις άλλο τον δίνεις. Άσε που αν αρρωστησει βαριά απλά του κάνεις ευθανασία και τελειώνει εκεί το πραμα. Δεν ξοδεύεις λεφτά ούτε τρέχεις σε νοσοκομεία. Τα παιδιά δεν έχουν σχέση,οι μάνες είναι ηλίθιες,τεμπελόσκυλα ή έστω αφελείς(όσες απαντάνε κανονικά). Επίσης πολύ θα ήθελα να δω τι θα γινόταν εάν οι δικές σας μάνες σας έλεγαν σκατομηχανές και σας πετούσαν σε κανένα χαντάκι να γλυτώσουν 18 χρόνια(που είναι πολύ περισσότερα,αλλά τεσπα) δουλείας... Δεν ζήτησε κανείς να γεννηθεί. Είναι ευθύνη του γονιου όχι του παιδιού. 1
ADHD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Και το παιδι το δινεις αν το βαρεθεις σιγα το δυσκολο, πολυ απλα ειναι τα πραγματα..
Pa0ki Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ^ αυτό Επίσης μετά τα 12 το βάζεις να δουλεύει ή στη γύρα για "δώσε κάτι καλέ κυρία" και όχι μόνο κάνεις απόσβεση αλλά βγάζεις και κέρδος Δε χρειάζεται να το σπουδάσεις 2
SOADNICK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αν δε κανω λαθος αυτο μπορει να γινει αν εχουν απο εναν ξανθο γονιο ο καθενας (πατερας μανας) 3
Iris_89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Αν δε κανω λαθος αυτο μπορει να γινει αν εχουν απο εναν ξανθο γονιο ο καθενας (πατερας μανας) Troll detected
SOADNICK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Troll detected Εγω ή η Μπια? Για την Μπια το υποψιαζομαι, not sure though
status Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μια ωραία ιδέα, που η ελληνική ιντερνετική κοινότητα την γάμησε. Και δεν μιλάω για τα τρολλ. 1
Iris_89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εγω ή η Μπια? Για την Μπια το υποψιαζομαι, not sure though Η Μπία η Μπία Αν κοιτάξεις και τα υπόλοιπα, θα καταλάβεις πως τρολλάρουν xD
LongTom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δεν ζήτησε κανείς να γεννηθεί. Είναι ευθύνη του γονιου όχι του παιδιού. Η λύση απλή και εύκολη για αυτούς που νιώθουν ότι αδικήθηκαν επειδή ήταν το γρηγορότερο σπερματοζωάριο. Αυτοκτονία και ελπίδα για καλύτερο respawn... 1
SOADNICK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Η Μπία η Μπία Αν κοιτάξεις και τα υπόλοιπα, θα καταλάβεις πως τρολλάρουν xD Δε το εχω ψαξει και πολυ να πω την αληθεια, απλα που και που εβλεπα στο thread με τις εικονες που εβαζαν ss 4
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δε το εχω ψαξει και πολυ να πω την αληθεια, απλα που και που εβλεπα στο thread με τις εικονες που εβαζαν ss Το τραγικό ξέρεις ποιό είναι; Αυτοί τεκνοποιούν αβέρτα-κουβέρτα και διαιωνίζεται το είδος (τους)... ΥΓ: Η κυρία που έχει "ανθρώπινη ανάγκη ξέρετε, σαν μάνα κι εγώ" λέγεται "Patroklos Demetriou".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα