Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 360
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

idomeneas, έχεις ψάξει μήπως και το θέμα των εμβολίων; Ακούω όλο και πιο συχνά γονείς να ψάχνονται

Φυσικός τοκετός ≠ τζιβάτη γέννα στο ρυάκι με παρέα εναλλακτικών και άρνηση εμβολίων.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν υπήρχε θεός δεν θα έπρεπε να έχουν περίοδο όλες αυτές , θα ήταν θαύμα αν δεν αναπαραγόντουσαν 
τι σκατά ρε , αισθάνονται ντροπή για κάτι τόσο φυσικό όπως η περίοδος? lol 
καλά όχι οτι πέφτω απ τα σύννεφα , ξέρω τι ηλιθιότητα παίζει αλλα επειδή ποτέ δεν πήγαινα εκκλησία και δεν έχω ασχοληθεί(στο σχολείο στα θρησκευτικά δεν άκουγα λέξη) , καθημερινά μαθαίνω και κάτι νέο. 

• Like 3
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό...εχω ακούσει να κάνουν παγωτό για τα μωρα με μητρικό γάλα. Το ζυμαρικό είναι απλά ένα λεβελ πιό πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικό αλλά η γεύση του είναι απάλευτη, ευτυχώς που δεν έχουμε αναμνήσεις από τότε.

Το έχεις δοκιμάσει?!

Δημοσ.

το να μη ξερεις ουτε βασικη ορθογραφια και συνταξη δειχνει πολλα.

Δεν δειχνει τιποτα,αλλοι εχουν εφεση στα θεωρητικα αλλοι σε θετικες επιστημες...

http://www.onlinecollegecourses.com/2012/01/24/15-famous-thinkers-who-couldnt-spell/

Οντοπικ τωρα ναι ειναι βλαμενες αλλα οπως καθε αργοσχολος καπως πρεπει να περνανε τον χρονο τους ,οποτε απο το να ζαλιζουν τα παπαρια ολου του κοσμου καλυτερα να μαζευονται καπου (φυσικη παρουσια ή οχι) και να τα λενε μεταξυ τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...